Ako dlho už beriete antikoncepciu a akú?

Profilova fotka
Ahojte , chcem sa Vás spýtať ako dlho beriete antikoncepciu a aku? Nemáte náhodou problém otehotneť? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ju brala cca 5 rokov a rok po vysadeni som otehotnela aj bez snahy ;-) ale zalezi velmi od organizmu kazdej z nas x-)
Odpovedať
ja som brala tiez 5 rokov, viacere znacky som vystriedala (triregol, harmonet, novynette, evra, lindynette20) a od oktobra minuleho roku som uz cista :-D ako je to u mna s otehotnenim netusim, zatial nesnazilkujeme na 100%, len trenujeme bez prekazok :-D
Odpovedať
Ahojte, tak ja beriem Logest uz piaty rok a otehotniet sa este nechystam,takze este to nejaky cas brat budem. Na pecenove testy chodim pravidelne a zatial je vsetko o.k. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, je som bala 10 rokov, prestala som a do pol roka sme otehotneli ;-) sice len na kratko ;-( , ale predsa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som brala 7 rokov minulet a teraz som presla na logest. vies co, vraj hned po vysadeni sa da uplne najjednoduchsie otehotniet. Asi plati ze so stupajucim vekom klesa rychlost otehotnenia. mala by som si pohnut aj ja. ja osobne, ak to pojde, vysadim tabletky a par mesiacov pojdem bez hormonov, aby som sa precistila. obavam sa ze budem mat nepravidelny cyklus, ako som mala aj bez tabletiek.drzim palce papa
Odpovedať
Ja som brala 3,5 roka a už rok a pol neberiem a cítim sa lepšie... Neotehotnela som (ale aj sa snažím neotehotnieť)... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja beriem minisiston uz 6 rokov, som s ním spokojná a budem ho brat aj nadalej, lebo babatko zatial neplanujeme
Odpovedať
Profilova fotka
matecka, ja uz beriem 11 rok Triquilar no a otehotnieť som tým pádom ešte neskúšala. Ale ževraj by s tým nemal byť žiadny problém keď lieky vysadíš a chceš následne otehotnieť. Je to samozrejme individuálne a najlepšie ti poradí asi lekár
Odpovedať
caf :-D mne doktorka povedala ze antikoncepciu treba kazdy 2 rok striedat..ja na tom nieco pravdy, velmi sa mi to nezda :-N
Odpovedať
11 rokov? Uau...
Odpovedať
Profilova fotka
čau Soni, Tomášova mama ( veď vieš, robí na gynekológii v Ružinove) povedala keď som sa na to pýtala, že to pravda nie je. Keď ti vyhovuje jedna , načo meniť
Odpovedať
hej, viem....hm, dobre vediet... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, beriem minisiston 5,5 roka a teraz mi v lekárni povedali, že sa vraj už nevyrába. Viete o tom niečo? Aká HAK by bola teraz najvhodnejšia? Uvažujem o logeste. Poradíte mi?
Odpovedať
..ja beriem uz 6 rokov Harmonet..spokojna, klop klop klop :-D ;-) .. bonbonik mne teraz asi pred 2 mesiacmi tiez prestali predavat harmonet, som pochodila vsetky lekarne a nic, potom mi jedna lekarnicka poradila logest..ze ho porovnavala s harmonetom - to davkovanie tych hormonov a ze je to v podstate to iste..ale teraz harmonet uz zase maju...ked som sa pytala doktorky, tak mi povedala ze to je jedno co budem brat ci harmonet al. logest, lebo su to rovnake tabletky, len s inym nazvom, tak to sem tam aj striedam :-) ..a spokojna som aj s logestom..
Odpovedať
ahojte.. ja uz beriem HA 4 roky, predtym to bol triregol a teraz to je lindynette.... ale uz uvazujem nad tym ze uz ju asi pomaly vysadim a budeme sa pokusat o babo... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bonbonik, mne prestali dovazat Minulet, lekarka mi dala logest a klop klop, zatial dobre. mam ich asi 10 dni, najlepsie ti lekarka poradi, zavisi na tom ake mas nastavene hormony a s ktorou firmou je lekarka dohodnuta ze bude odporucat. logest je drahsi ako tie predtym :-(
Odpovedať
Vďaka za odpovede. Môžte mi ešte povedať čo stojí logest na mesiac?
Odpovedať
ja som brala 4 mesiace lyndynette 20 a uz nikdy viac, dakujem pekne.....taku chemiu nemusim ]-(
Odpovedať
bonbonik: Logest na mesiac stoji okolo 240,- sk neviem uplne presne lebo tusim v kazdej lekarni inac :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Vďaka za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
no ale ten logest predavaju len na tri mesiace, nie? ja si ho tak kupujem a platim okolo 730,-
Odpovedať
kaska: nie,predavaju ho aj na mesiac,viem lebo uz som si to tak kupavala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, to som nevedela =-)
Odpovedať
Profilova fotka
v auparku v lekarni vam predaju aj na mesiac ,aj na tri aj na 6 jak chcete. aj ked sa nesmie na 6 si myslim.ked raz lekarka predpise na 3 tak nemaju davat raz tolko. inak som pocula ze tam kamoska dostala nejake antikoncepcne tabletky bez predpisu a to sa mi zda nehoraznost.
Odpovedať
Profilova fotka
a este chcem dodat, ze ma vytacaju take krestanske lekarne, ze nedrzia absolutne takyto tovar. Ako keby to niektore zeny nepouzivali aj ako liek na pravidelny cyklus. minule som bola asi v 3 za sebou a nemali z tohto dovodu.
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky a viete mi povedat na kolko percent su spolahlive HAK?nemoze sa stat ze otehotniem?
Odpovedať
Profilova fotka
stat sa moze vzdy, jedine ze by si sa dala sterilizovat... ale vazne, pokial to nebudes zabudat brat, nemalo by sa stat.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som nebrala nikdy HAK ako antikoncepsiu a brala som pred par rokmi zo zdravotnych dovodov ale anoi vtedy som to nebrala ako ochranu.Teraz rozmyslam ci zacat brat znova ale uz ako antikoncepciu kedze ju mame v UK zadarmo.len sa bojim ze ked sa budem len na nu spoliehat ze sa to stane prave mne :-p a ja by som este chcela pockat zopr rockov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nuz, kto sa boji, nech nechodi do lesa |-| samozrejme, ze iste riziko otehotnenia tu je, ako pri UPLNE kazdej antikoncepcii...
Odpovedať
Profilova fotka
no jasne ja viem je to nie 100% ale co uz mi ostava hadam len dufat ze ja nebudem jedna z tych vynimiek :-N a ze to bude pracovat tak ako ma a nevies ikke ci sa aj skrati dlzka krvacania pri uzivani Hak?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?