Aké kontaktné šošovky používate?

Profilova fotka
Ahojte, otvaram temu sosovky, ake sosovky pouzivate? Alebo davate prednost okuliarom? Ja som pouzivala: Soflens od Bausch & Lomb - pouzivala som ich dlheee roky, potom ich stiahli z predaja Purevision od Bausch & Lomb - prilis tvrde, citit ich v oku naposledy som mala: Focus farebne Ciba Vision - nádherna zmena farby, no k veceru mi oci zcervenali a stipali Teraz si idem zobrat O2-Optix alebo Air Optics od Ciba Vision - zevraj su super Freshlook Dimensions farebne sosovky Mate niekto skusenosti? podelte sa, dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja používam air optix a som spokojná ;-) pred tým som mala chvílu focus ale tie mi rýchlo schli, najlepšie sú mi tieto air-optix. Objednávam si ich cez net :-)
Odpovedať
Profilova fotka
akurát neznášam, keď idem nakupovať a keďže je vo všetkých obchoďákoch klíma, zachvílu ma režú oči :-|
Odpovedať
Softlens byly taky moje favoritky, pak mi je nikde nechteli prodat, ale Soni na cocky.cz je koupis, jestli chces. Ja jsem se priklonila k mesicni variante od BL, dneska mam nove cocky, to je pohodlicko... Na svatbu se chystam taky rano na uplne nove cocky, at mam klid a nemam unavene oci. Problem je treba klimatizace v kancelari, to se oci hrozne vysusuji, ja tu travim 8 a vice hodin denne, resim to kapkama na zvlhceni.
Odpovedať
pre cesky, temu na brms uz mate http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
ahoj holky: Ja pouzivam Frequency 55 od spolocnosti CooperVision a su zatial najlepsie. Presla som si celou radou inych cociek ako od Bausch and Lomb, Johnson and Johnson a zatial som spokojna takze nechystam ani zmenu :-D
Odpovedať
Ja som testovala sosovky Air Optix-su strasne hrube, teda v porovnani s Acuvue Oasys with Hydraclear-tie su skvele. Mam problem so suchymi ocami a tieto sosovky nemaju chybu, v pohode som vydrzala aj 12hodin s nimi, to som zatial so ziadnymi inymi nestalo.
Odpovedať
Profilova fotka
yvett, aj ja pouzivam tie iste :-) a su super :-)
Odpovedať
ja tiez ;-)
Odpovedať
ja mam trosku zle videnie do dialky ,sosovky ma lakaju ale bojim sa ze ma to bude rezat v oku a budem mat velmi precitlivene oci
Odpovedať
Profilova fotka
sonicka, ja tiez pouzivam softlens od Bausch and Lomb. Vystrasila si ma tym, ze ich stiahli z predaja. :-o Naposledy som ich kupovala pred rokom a chystam sa znovu, nakolko sa mi minuli zasoby. To ich vazne stiahli? :-o Tieto mi vyhovuju a nerobia mi vobec ziadne problemy.
Odpovedať
Ahojte baby, ja som tiez doteraz pouzivala Soflens 66 od firmy Bausch and Lomb, nechapem, preco ich prestali vyrabat...Teraz mi doktorka namiesto nich odporucila Air Optix, no ked ich porovnam so Soflens 66, tak uz po cca 10 h pocitujem sucho v ociach...je pravda, ze su dost hrube...mam pocit, ze tym padom dobre neprepustaju vzduch..a pritom sa volaju Air Optix... :-| Chcem sa spytat dievciny pod nickom Eryykah, ci su tie Acuvue Oasys with Hydracleare tenke...? Objednala by som si ich...?? Baby, a daju sa na nejakej webovej stranke objednat sosovky len 1 par na vyskusanie?? Dakujem, pomohli by ste mi....Adusa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som používala šošovky od mojich 17 tich rokov, čiže presne 11 rokov, tiež som prešla viacerými značkami. Asi 3 roky dozadu som začala premýšľať, že pôjdem na laserovú operáciu očí a ten správny čas prišiel až teraz vďaka svadbe. V septembri sme mali zásnuby a v októbri som už ležala pod laserom :-) Nechcela som mať na svadbe krvavé oči, čo sa mi stávalo vždy, keď som bola dlho do noci hore. Teraz ráno vstanem, otvorím oči a vidím super :-) . Stálo to za to (aspoň zatiaľ, uvidíme, ako sa to prejaví neskôr, dúfam, že nijako) :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
rhodosbb ja som pocula, ze taka operacia je dobra az po porode neviem co je na tom pravdy, ale ja ak tak si to dam operovat az po detoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rhodosbb: ano je to super, ma to mamin bratranec uz dost rokov, mal silne dioptrie ale teraz ma opat nejake stvrtky alebo tak. ale niekomu to ostane dobre navzdy, to zalezy od cloveka... ja mam 21 a mne sa furt zhorsuje zrak :-| ale aj ja planujem operaciu. Ale zase zhorseny zrak neberiem vobec ako prekazku, nosim aj farebne sosovky co je super zmena :) striedam aj okuliare takze je to super ;-)
Odpovedať
anjelik3, ano su ovela tensie a maksie, je to asi iny material, to aj uvidis, ak mas este tie stare sosovky odlozene a pridu ti nove, ze to je neskutocny rozdiel. Su ovela jemnejsie, takze trosku to chce zvyk pri aplikacii a vyberani, ale za ten komfort skutocne stoja, su uvedene ako 2-tyzdnove, ale ocna lekarka mi povedala, ze ich kludne mozem nosit mesiac a zasa pri tych Air Optix, co su mesacne-vraj mozem nosit 6 tyzdnov-samozrejme mi nedeli.... Inak ak si najdes kontaktologa, mal by ti dat sosovky zadarmo, ale s tym, ze si ich aj tam zakupis-co nie je az tak vyhodne, kedze na internete su vyrazne lacnejsie. Ale ak chces istotu, tak skus najskor takto, ze si ich tam odskusas aj zakupis...
Odpovedať
Profilova fotka
eryykah: to si hovorila o tych hydra komfortoch? zneju byt fayn, ja som cakala ze Air Optix budu tenucke priepustne a tak...
Odpovedať
ja nosim bausch&lomb - purevision a su super... mozu sa nosit nonstop :-) ja si ich ale na noc davam dole, aby si oci oddychli ale obcas sa stalo ze som ich nevyberala 8-)
Odpovedať
sonicka_1: ano Acuvue Oasys with Hydraclear, inak je tam pisane, ze s nimi moze clovek aj spat, ale to som neskusala-istota je istota.. Ja som si myslela, ze sa rozlucim so sosovkami, kedze s tymi Air Optixami som nemala dobru skusenost, teda ja som ich testovala asi 2 dni, viac som na ne nemala naladu a myslela som, ze sa so sosovkami rozlucim s tym, ze su vsetky sosovky take hrube, nastastia mi dala ocna l. tieto Acuvue a su uplne v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a skusali ste uz farebne sosovky? ako som pisala mala som Focusy farba bola super, kazdy mi chvalil oci :) teraz hadzem ocko po Freshlookoch Carribean blue http://www.freshlookcontacts.com/ asi sa rozhodnem pre tie Acuvy, vyzeraju byt fayn.
Odpovedať
sonicka nie, lebo som s mojimi modrymi ocami bars spokojna :-D
Odpovedať
sonicka_1 mne prisli akurat sosovky Soleko-Aqua wewewe.kontaktne-sosovky-lacno.sk/detail-122-sl1-kosmetik.html len ich nemozem este otestovat, lebo nie som doma:( a tie Carribean Aqua su krasne, akurat pri real foto, co som videla- je to trosku neprirodzena farba, trosku dost ;-)
Odpovedať
sonicka_1 a tu je aj real foto http://www.omlazeni.cz/barevne-cocky-... v dolnej polovici stranky dala uzivatelka svoje foto.
Odpovedať
cauky :-) ja pouzivam J&J Acuvue Oasys :-) a su maximalne skvele :-) odporucam este tuto stranku na objednavanie sosoviek :-) http://www.sosovky-kontaktne.sk/
Odpovedať
ja som nakupila na www.vasesosovky.sk, na tych strankach je perfektna orientacia.
Odpovedať
ja pouzivam CIBA Vision doteraz farebne na zvyraznenie modry pacifik. A som si povedala, co tak zmena, objednala som si morsku zelenu a cez ne nevidim. Vidim vsetko zahmlene. Je to mozne? Mam doma tri pary sosoviek, a mozem ich akurat vyhodit. Inak obcas si kupim aj iluminacne, tie sa mi pacia najviac ;-) Len su dost drahe.
Odpovedať
Ak nakupujete šošovky cez net, máte ich najprv vyskúšané a odporučené optikom alebo lekárom ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, šošovky mi najprv predpísala očná. U nej som si ich vyskúšala, určitúdobu som si ich u nej i kupovala ale cez net je to lacnejšie. Moja rada: najprv doktor, potom net
Odpovedať
jj myrusiatko s ocami by som neexperimentovala ;-) urcite najskor ociar
Odpovedať
Profilova fotka
baby, inspirovali ste ma. Teraz vo februari idem nakontrolu k ocnemu, tak si vypytam Acuvue Oasys with Hydraclear. Doteraz som pouzivala Softlens od Bausch and Lomb, lenze mam v nich uz strasne suche oci. A na pocitac sa v nich vobec nemozem pozerat, cize do prace nosim len okuliare. A uz som rozmyslala, ako to vyriesim na svadbu, lebo v tychto mojich sosovkach vydrzim len cca 6 hodin.
Odpovedať
Profilova fotka
strapanik- ja ich tiež používam (Acuvue Oasys with Hydraclear) a som s nimi naozaj spokojná. Robím na smeny, takže ňiekedy ich mám 24.hod a som v pohode
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?