Koniec vzťahu po 10 rokoch

Baby radte. Sme spolu 10 rokov. Ja27 on 33. Byvame sme vacsinou u mna,nakolko byvam s len s mamou. Obcas prespi u neho u rodicov.Pred rokom sme zacali riesit plan domu, ze asi aj svadba, spolocny zivot. Pred 4 mesiacmi sa nieco s mojim chlapom stalo. Je nesustredeny, nervozny, nepocuvaco vravim, nezaujimam ho. Sprava sa zvlastne, SEX 0 BODOV. Vobecnetusim, co sa mohlo stat. ZENA TAM INA NIEJE. To ani neriesim. Vseobecne ho nic nezaujima, len doma sedi, a spi. Je schopny spat aj cely den. Vkuse ziva a je unaveny. Uplnebez duse. Naposledy mi dokonca povedal, ze mu to asi tak vyhovuhe, ze si rad pospi a ze jemu sa nikam chodit nechce. Dala som ultimatum. 1. maja mi povie,ci sa preberie, a vezme si ma po 10 rokocb alebo koniec, rozchod. Bojim sa, ci nieje chory, alebo v depresii. Som zufala, velmi ma to trapi :-( poradte mi prosim. :-(
Odpovedať
A co na to rodina, znami? Nevsimli si na nom nieco cudne? Moze byt, ze je chory, alebo v depresii. Na tvojom mieste by som sa s nim skusila vazne porozpravat, co by mohlo byt pricinou tychto stavov. Mozno ma nejaky problem v praci, v rodine, o ktorom ani nevies. Dobre by som si rozmyslela taketo ultimatum, lebo to podla mna nenarobi dobrotu.
Odpovedať
presne ako vraví lagatita, rozprávaj sa s ním. ja som tiež unavená ako pes, len spím a zívam, čo nemusím, nerobím, zrejme to bude aj z alergie, ale neriešim. čo ti vlastne povedal na to "ultimátum"? možno ste sa už "prechodili" :-(
Odpovedať
Nechce sa rozpravat. Zeje vsetko v poriadku, ze nema ziadny problem. Ze on to tak nevnima, ze robi nieco zle. Ze je vsetko v poriadku. A jeho rodina...hm.. stale mu dohovaraju, nikoho nepocuva. Ultimatum som dala v nedelu. Ked som sa ho v utorok pytala, zejemu to nedochazda este, ze som odisla. Bavi sa so mnou ako so sekretarkou. Neruzumiem uz nicomu. Viem, ze som tu nova, ale chcela so pocut aj inenazory. A ta alergia to poznam velmi dobre, zeby to bolo az tak, alebo depka? :-( Neviem co robit, drzim slzy len tak tak..
Odpovedať
Nuž ultimátom toho asi moc nenariešiš... Možno sa treba i zamyslieť - ,,Čo ste 10 rokov spolu robili ,ako ste žili ? ,, Prečo všetci odkladaju deti a spoločné závazky ? Muži tiež nie sú na baterky , má už 33 rokov, Kristove roky -láme sa chlieb ... Ale verím ,že to prekonáte :-)
Odpovedať
@linda1234 Za tych 10 rokov sme toho zazili hodne. Byvali sme spolu v DE, bolo vsetko v poriadku... Posledne roky sice same problemy, ktore sme prekonali, a teraz, ked sa zacalo celkom dobre darit, prislo toto. Ja neviem, ci sa zlakol zodpovednosti, alebo ma prestal lubit.. Ak ma naozaj depku, k lekarovi mi nepojde, to som si ista. ( hlupy, zastaraly nazor na psychologa) Nehat ho tak, ech si uvedomi, alebo co?
Odpovedať
Myslim ze jemu uz je to jedno ze si dala ultimatum.on uz sa odviazal od teba.chlap ktoremu zalezi na partnerke sa k nej nechova ako k nicke/handre. A vyjadrenie mojej polovicky:ten chlap sa uz rozhodol a nechce byt ten ktory povie ze je koniec a toto rozhodnutie necha na teba aby si bola ty ta zla ze si to ukoncila. Na jednej strane by som mu dala sancu a skusila preverit situaciu aby som potom nepochybovala o rozhodnuti ale na druhej ked vidim ze ako sa k tebe chova a si mu u prdele (pardon za vyraz) tak by som ho nechala tak.neozyvala sa mu.dobre znamenie by bolo keby sa ozval a ked nie, tak ten vztah nechava vysumiet.(ja vzdy chcem verit ze ludia su dobri tak im davam stale sance aj napriek tomu ze mi v hlave svieti cervene svetlo na vystrahu)
Odpovedať
@laurus86 to som si myslela aj ja. Ked sa ho na to spytam, tak povie, ze by som mu chybala, keby sme sa rozisli. Ze nevie, ci sa chce rozist.. Vcera som s nim bola, je akysi nervozny, stale cosi robil s rukami,, suchal sa na hrudi, ze ho tam tazi, ci co. Je astmatik. Povedal, ze sa s nim nieco deje, ze chce byt sam. Ale vseobecne, nechce vidiet nikoho..nielen mna. Asi to neham tak.. nech si to vyriesi sam. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ester123 naozaj by som sa bala ci nie je nejako chory, neskusali ste navstivit aj nejakeho doktora?
Odpovedať
@stanka45 vies aka je odpoved? Ze on nikam nejde, zeje to hlupost, a uz vobecnie k doktorovi. Vies, anieje to dieta, zeplesnes po zadku a dotiahnes za ruku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?