Živé kvety do vlasov

Ahojte dievčatá, skúšala som si niekoľko závojov, ale mám pocit, že to nie je ono a preto uvažujem aj nad možnosťou "ozdobiť" sa živými kvietkami. Môžte mi prosím poradiť, ktoré sú na to vhodné? Ktoré vydržia vyzerať pekne a nezvädnuto? Ďakujem za všetky nápady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evion zaleží od toho v akom období máš svadbu aké bude v tedy počasie atd.... ja som mala vo vlasoch živý rozmarín a 30tkach teplotách v strede leta nezvedol :-) z toho výplíva že ,,bylinky a trválky" vydržia dlhšie zalezí od toho akú máš predstavu :-)
Odpovedať
@evion ahoj, mne moja floristka specialne kvetiny upravila, neviem, ako sa to vola, ale obalila stonky zelenou tenulinkou hmotou - v sept. som mala ruzu, ranunculus a vydrzalo v pohode.
Odpovedať
@evion ja som mala orchideu, niekolko kusov, vsetky vydrzali az do rana bieleho
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala frezie a gypsophilu.....ukoncene to bolo tou speci zelenou paskou ktora drzi vlhkost, aby to nezvedlo. Vydrzalo to celu svadbu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiez biele orchidejky (dendrobium) a vydrzali. @evion
Odpovedať
Dievčatá, ste zlaté, veľmi pekne ďakujem. Popozerala som si aj vaše fotky, vďaka za krásne "účesové" inšpirácie.
Odpovedať
ja som pred tyzdnom mala svadbu a vo vlasoch som mala 3 zive kaly .. kvetinarka mi ich dala do chladnicky a aj ja ked som si ich vecer pred svadbou vyzdvihovala som ich musela dat na noc do chladnicky a vydrzali cely den, od rana od 6, kedy mi ich kadernicka dala do vlasov a est eniekolko dni a a z potom zvadli :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?