Vyšetrenie vlasov u pani Vlachynskej - trichológia

ahojte mate niekto skusenosti s trichologiou - vysetrenim vlasovych korienkov a pokozkou na hlave alebo s p. Renatou Vlachynskou, ktora toto vysetrenie vykonava? nema ani titul MUDr. tak neviem ci je doveryhodne odovzdat sa do ruk cloveka o ktorom nie je na nete nic, ziadne referencie atd....prosim o vase poznatky a skusenosti dakujem :)
Odpovedať
@pocahonntas ahoj, možno už odpovedám dosť neskoro, ale predsa, mám skúsenosť s trichologiou, konktrétne s trichologickou ambulanciou v Martine (univerzitnej nemocnici), pomohli mi až tam, nastavili liečbu a skutočne mi to pomohlo, moja kožná lekárka mi vôbec nepomohla, len mi prepisovala samé tabletky a vodičky, ktoré nestáli málo a vôbec nepomohli, ani nehľadala príčinu, keď som jej povedala, že je to stále rovnaké, tak mi len odvrkla, že vlasy mi budú stále padať, ale v takom množstve ako padali mne to nebolo normálne, taktiež mi veľmi rýchlo mastneli, musela som si umývať vlasy každý deň a večer boli zas mastné, nahnevala som sa a objednala som sa na trichologiu, odporúčanie som si šla vyžiadať k obvodnej, keď som šla na vyšetrenie nesmela som si minimálne 3 dni umývať vlasy a nedávať žiaden kodicionér, tam mi vytrhli trs vlasov a poslali na rozbor, zobrali mi stery z kože, skontrovali nechty a poslali ku všetkým možným lekárom, od zubára, očného, ušného, endokrinológa... či nemám žiadne zápalové ochorenie, o 3 mesiace som prišla po výsledky z trichogramu a priniesla si výsledky od ostatných lekárov, trichogram ukázal, že moje padanie je spôsobené hormónmi, nasadali mi liečbu a vlasy prestali padať a nadmerne sa mastnieť.
Odpovedať
@pocahonntas neviem, ci ti to bude este na nieco platne, ci si tam bola alebo ako...pani Vlachynsku poznam osobne, aj ked na vysetreni u nej som teda nebola. Ale nemusis sa urcite bat, ze by bola podvodnicka ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?