Vhodný svadobný účes pre dlhé vlasy

Profilova fotka
Ahojte :) potrebujen nejaký praktický účes pre vlasy po zadok. Chcem aby jednak vyniklo že sú krasne dlhe zdrave atd ale zas aby priliš neprekázali :-D
Odpovedať
Ja mam približne tiež také vlasy, a budem mať čiastočne vypnuté, a zároveň na pravú stranu upravené, aby aj závoj vynikol, ale aj vlasy. Kaderníčka ti najlepšie poradí, lebo podľa zavoja, alebo ozdoby do vlasov ti bude robiť účes.
Odpovedať
Profilova fotka
@sabik666 To chcem aj ja 😁 rozmyslam nad rozpustenymi vlnami...to sa mi paci najviac. Nemam rada Zložité účesy a drdoly...ked uz, tak nieco rozcuchane...ale tiez sa neviem rozhodnúť... 🤦‍♀️ Mozno pre inšpiráciu este nieco take
Odpovedať
@sabik666 čo tak nejaký rybí chvost? To je veľmi pekné keď ma žena dlhé vlasy ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rikia a absolútne sa to môže hodiť k štýlu, ktorý @sabik666 chce mať na svadbe :)
Odpovedať
@ajinkaknm presne, aj ja si to myslím ;-) ;-)
Odpovedať
@rikia len baby pozor, tiez som velmi chcela rybi chvost a esteze som mala skusku ucesu, do pol hodiny sa mi cely skaredo rozstrapatil :-D zavisi od typu vlasov asi..tak odporucam vyskusat trvacnost pred svadbou
Odpovedať
Takéto niečo by som zvolila, keby som mala dlhé vlasy ;-) Veľmi pekný účes :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A čo takto niečo takéhoto?
Odpovedať
Účesov pre dlhé vlasy je veľmi veľa. Treba si len vybrať aký sa ti páči a hlavne aby sa ti trochu aj k šatám hodil :-) Horšie by bolo, keby máš krátke vlasy. Tam ťažko vyšpekuluješ nejaký účes ale pri dlhých si môžeš vyberať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@3vittka jeeej, tento je velmi pekny ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sabik666 ak mas pekne dlhe vlasky, tak si ich nechaj rozpustene a iba nech ti ich kadernicka trosku natoci, take tie velke vlny. to je krasne ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sabik666 aj si si uz nejaky nasla? inspirovali ta trochu baby??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@emona7 tak predpokladám, že skúšku bude mať, keďže má dlhé vlasy a ešte nevie, aký účes chce. Veď to skoro každá nevesta rieši skúšku účesu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rikia to nemas pravdu. Su aj nevesty, ktore na skusku ucesu nejdu. Ani ja to nebudem riesit, kedze uz mam dlhe roky jednu kadernicku a u nej viem, ze sa nemusim nicoho bat. Ze ona ma proste ocese perfektne aj na prvy krat:-)
Odpovedať
Rozhodne treba ísť na skúśku, budeś mať istotu: 1.ako bude ten účes vyzerať na tebe 2.či ten úćes urobí podľa tvojich predstáv a prípadne ako by ste ho eśte vylepšili 3. vyskúšaš si, či vydrží toľko koľko potrebuješ, nebude zavadzať, omínať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@mifinka15 rozmýšľam nad takymto niecim :D
Odpovedať
@miricaj jeeeej, môj účes :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?