Učes k šatám

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, potrebujem poradit s účesom, ktorý by sa hodil k mojim šatám, mám tmavé dlhé vlasy takmer až po pás a chcela by som mať aj závoj, čo myslite aký typ účesu si mám zvoliť, tých drdolov sa obávam, či ma nebude bolieť hlava :-|
Odpovedať
Ahoj, tak teraz som bola na svadbe, kde mala nevesta drdol a mala asi tak dlhé vlasy ako ty. No nevydržalo to, museli sme jej to opravovať lebo sa jej to uvoľňovalo. Ja som mala svadbu v auguste 2008....síce pre teba je to už možno pradávno :-D ...no a mala som rozpustené, natočené vlasy, hore mierne vypnuté (dlhé pod lopatky)ale poviem ti, vyrovnali sa mi, potila som sa :-/ ale nejako som to ustála :-) Možno zlá voľba kaderníčky, neviem, predsa len je to 7 rokov a žienky sa zdokonaľujú :-) Keby som to mala teraz riešiť, tak si dám zapletený nejaký vrkoč na stranu, aby chrbát dýchal :-) Toľko z mojej strany pre teba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budeš mať dobrú kaderníčku tak Ti drdol nespadne ani hlava Ťa nebude bolieť :) veľmi záleží na tom aká šikovná je kaderníčka....ja mám super kaderníčku, kamarátku...boli sme teraz spolu na dovolenke...na balkóne mi za 10 minút urobila drdol, aby som si neničila vlasy v slanej vode a ten drdol mi vydržal 3 dni a to sme chodili na pláž, do mora a aj na diskotéke sme boli a hlava ma vôbec nebolela :) takže keď zvolíš dobrú kaderníčku tak môžeš mať účes aký si len zmyslíš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikuska83_ Ahoj, keďže šaty sú samé o sebe "zložitejšie" zvolila by som jednoduchý, možno aj drdol, ale záleží to aj od tvojej tváričky. Ak nájdeš dobrú kaderníčku, určite sa nerozpadne účes a ani ťa hlava nebude bolieť :) Z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať, že som mala na pohľad veľmi nekomplikovaný účes, ale bol tak zafixovaný, že sa nerozpadol ani po polnoci a keby som si ho sama ráno nerozobrala, tak by mi držal ďalší týždeň :)
Odpovedať
podla mna su saticky skor jednoduchsie, ja by som ti odpurucila take zachytene a spustene do strany :) a kludne si k nim mozes dat zavoj, aky sati len paci :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala takéto niečo a bolo to parádne, hlava nebolela, bola som veľmi spokojná a teda ja za seba radím isto vypnúť vlasy, lebo rozpustené sú dosť nepraktické,keď sa spotíš alebo keď "búrlivejšie" tancuješ. Všetko ale záleží od toho aký si tip. Ja rozpustené vlasy nenosím ani bežne. Kukni mi do blogu, tak mám pár fotiek :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?