Účes k retro šatám

Profilova fotka
Ahojte kočky, poraďte mi, budem mať šaty ako na obrázku, len bodky budú modré, taký retro štýl :) Aký účes dať k tomu? Rozmýšľam nad takým, ako má tá kočka na fotke, alebo nad niečím, ako je na ďalšej foto...Poraďte, príp. pošlite obrázok, link, budem rada :) mám vlasy po lopatky, hnedočierne, zvlnené, nosím ofinku doboku.
Odpovedať
Taký ako má kočka na foto. Niečo dozadu, nejaký drdol, trošku nadvihnúť, nech to zapasuje do štýlu šiat. Nedávala by som rozpustené vôbec, nepáči sa mi to a je to nepraktické, lebo pri tanci sa spotíš a vlasy sa ti budú lepiť kade-tade.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave aj tie napoly rozpustene vlasy by som chcela v tom style, nieco ako ma Brigitte Bardot....a my mame mini svadbu, bude to skor take posedenie, takze nejakeho extra spotenia pri tanci by som sa nebala :)
Odpovedať
tiež som za vypnuté, ku šatám, ktoré ti zakryvaju ramená aj dekolt sa hodia viac vypnuté vlasy..a navyse takyto uces vzdy posobi decentnejsie a elegantnejsie ako rozpustené vlasy...
Odpovedať
@evkao pre mňa rozpustené vlasy nie sú účes a už vôbec nie na svadbu, ale je to na tebe. Ty si musíš vybrať, čo sa ti páči.
Odpovedať
@evkao Presne podla toho druheho obrazka som si davala robit uces na jednu svadbu kde som bola ako host. Ta baba na fotke vyzera super, ale mne ten uces velmi zvacsil hlavu :D To tupirovanie tam urobi fakt vela, prezdlzi hlavu akoby dohora...trocha som pripadala ako mimozemstan... :/ uz by som si viackrat taky uces nedala robit - a to som bola u kadernicky aj s tym obrazkom... Nechcem tym povedat, ze si ho nemas vybrat, len ze si daj pozor ako ta natupiruje :) Hlasujem skor za Brigit. Alebo nieco do boku si k tomu viem predstavit...
Odpovedať
alebo aj nieco take jednoduche a elegantne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?