Účes a pritom rozpustené vlasy. Ako to spraviť?

Ahoj Verdi, môžeš sa inšpirovať v mojom albume - ja som pôvodne mala mať iný účes, no od rána takmer celý deň dosť pršalo, tak som kaderníčke povedala, že žiadne vlnky nehrozia /mám dosť ťažké vlasy a hneď by mi to spadlo/ - tak mi spravila takýto jednoduchý účes, ktorý mi vynikajúco držal až do druhého dňa a cítila som sa super aj kvôli tomu, že síce som mala vlasy rozpustené, no nad krkom vypnuté a nepotila som sa pri tancovaní.. ;-)
Odpovedať
1
2
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahoj, já chtěla totéž - co nejvíc rozpuštěné vlasy a přitom aby to vypadalo jako svatební účes. Myslím, že se to povedlo, ale posuď sama :)
Odpovedať
pozri si svadobny album nevesty "lilusiatko", ta mala velmi pekny uces s korunkou
Odpovedať
ahoj verdi ja som mala takisto rozpustene a natočené vlasy a pár sponiek aby som ich nemala v očiach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Verdi, tiez mrkni do mojho svadobneho, aj rozpustene vedia vyzerat dobre, podla mna ;-) a svedcia o tom vsetky kocky, co ti sem pisali
Odpovedať
já jsem měla bílou čelenku ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ja budem mať tiež rozpustené vlasy, mierne natočené na veľkých natáčkách a do toho drobulinké kvietky, vpredu chcem ofinku začesanú do boku a čelenku. A budem bez závoja, závoj sa mi strašne nepáči.
Odpovedať
Profilova fotka
..tiez som si nevedela predstavit na sebe vycesane vlasy...nemala som predstavu,ale vizazista predcil moje ocakavanie..bola som spokojna... :-) :-) :-)
Odpovedať
ahoj verdi :-) skus si pozriet moj svadobny album,mam tam uces s polorozpustenych vlasov ako pisala milaciklilus ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala natočené a zatočené do zadu a v zadu už ozpustené čiže ani tak ani tak a bola som spokojná aspoň mi to nepadalo do očí.mám v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som mala na svadbu rozpustene vlasy, kukni do mojho pripravneho a svadobneho albumu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
pridavam svoju trochu rozpustenych nerozpustenych: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
pozri moj album,presne taku istu predstavu som mala ja a s mojim ucesom som bola spokojna ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ahojte baby.ma niektora z vas skusenosti s rozpustenymi vlasmi na svadbu?nieco take ako mam v pripravnom albume...kuknite... ja by som nechcela velmi mat vycesane....uz len koli tomu ze mi to velmi neide...a odstavaju mi trocha usi:) a co zavoj? myslite ze by sa hodil alebo nie...chcela by som mat mozno trochu vlasy zopnute aby mi neleteli do oci tak snad by sa ten zavoj dal pripnut nie? je lepsie mat dlhy alebo kratky nariaseny? diky
Odpovedať
kucierka, já jsem měla na svatbě rozpuštěné vlasy, kadeřník mi je trochu natočil a nahoře nad čelem jsem je měla spletené do copu. měla jsem i závoj. koukni do mého svatebního alba. takže jsem měla rozpuštěné, ale přitom učesané, do očí mi nepadaly, uši ti to taky skryje... závoj jsem měla dlouhý až na zem, ale jednoduchý splývavý. nařazený už by byl asi moc.
Odpovedať
kucierkam: čtvrtá fotky v inzerátu, jak mám upraveny vlasy, napůl rozpuštěné, napůl drdol, bez závoje s kounkou a bylo to fakt super ;-) http://www.beremese.cz/bazar/show_ent...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
baby, ktore ste mali rozpustene vlasy a svadbu v horucom lete, nemali ste potom k veceru tie vlasy taky "zplihle" a mokre? Videla som totiz nevesty, ktore mali nadherny bohaty uces a na fotkach po polnoci mali vrch vlasov krasny a spodok uplne mokry, upoteny, vyzeralo to teda divne. Toho ma dost odradza od rozpustenych vlasov. :-S Predsa len sa clovek spoti, podla mna uz aj v zime od tancovania a pod. a co v lete, ked bude 30 stupnov? :-| Mate s tym niektora skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem tiez rozpustene, pripadne polorozpustene...mne sa vypnute vlasy moc nehodia...
Odpovedať
Zdravím budoucí nevěsty, i já jsem měla takový polorozpuštěný účes :-) Mrkněte do alba. Jinak já měla vybráno dost účesů, ale ve finále to chce konzultovat s kadeřnicí a třeba kombinovat se závojem :-)
Odpovedať
Mě stejně jako sannusi připadá,že rozpuštěné a natočené vlasy vydrží maximálně obřad a oběd a pak už se vlnky rozplynou a nevěsta má po účesu.To by snad musely být nalakované jak beton aby vydržely. :-|
Odpovedať
@radkaja Jo, přesně tak se to dělá. A když některá kadeřnice šetří lakem, je to okamžitě vidět, nejpozději po obřadu je po loknách.
Odpovedať
@sannussi ale potí se i nevěsty v drdolech, ne? Já mám ten názor, že žádný účes nevypadá ráno stejně dobře jako večer a že je potřeba počítat s tím, že se během dne účes poupraví, a když se kadeřnice moc nevyznamená, tak i úplně přečeše. Ty dlouhé konce se dají vzít a efektně sepnout, aby to dobře vypadalo a ani to netrvá dlouho a zvládne to i nevěsta sama. Stačí pár vlásenek a ozdobná spona nebo květina.
Odpovedať
@hellesvan mě přijde, že lakem šetří každá kadeřnice:-D Já se většinou ještě přelakuju hned po mém odchodu od ní:-D třeba když jsem se byla nechat česat na ples. člověk se nechá učesat cca.ve tři hodiny-musí to ustát oblíkání, ples, trsačku na parketě a noční výlet na tatarák, když už všichni doplesaly. Většinou chodím domů tak ve 4-5hodin. A to by ten účes fakt nevydržel, kdybych ho nedolakovala. A teď si vem, že svatební účes se dělá brzy ráno a mnohdy musí vydržet do do 2-3ráno...To by jinak nešlo než to vydatně přelakovat ještě po kadeřnici:-D
Odpovedať
@parajan Přesně tak, naprosto souhlasím.
Odpovedať
Profilova fotka
@hellesvan : lenze ked mas drfol, nemas mokre vlasy :) tak som to myslela.. 8-)
Odpovedať
@sannussi hlava se Ti bude potit v drdolu i bez drdolu, jen to je vidět trochu jinak. Vybrala bych si restauraci s klimatizací. :)
Odpovedať
ja som mala volne pustene a mierne natocene vlasy, kadernicka mi ich riadne zalakovala. Jasne, ze k veceru uz to nebolo to co rano, ale prispelo k tomu hlavne pocasie, kedze nam skoro cely den prsalo a bolo vonku riadne vlhko. Cely cas som mala vo vlasoch zavoj, takze to nebolo nastastie az take strasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petika25 rozmyslala som tiez mat vlasy na podobny sposob ako si mala ty, ale bojim sa toho, ze vlasy pri tancovani, jedeni, ... idu riadne do tvare.. nezavadzali ti?
Odpovedať
ani nie, mam dlhe vlasy tak pri jedle som ich mala v zadu, no a potom mi lietali uz vsade, hlavne pri tancovani, ale to mi nevadilo :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?