Svadobný účes Žilina a okolie

Ahojte kočky. PROSÍM, viete mi poradiť nejakú dobrú kaderníčku, kaderníctvo v Žiline a okolí? Vopred ďík.
Odpovedať
1
2
ak by niekto vedel este naozaj dobru kadernicku a vizazistku v okoli Cadce, tak bude vdacna za tip
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ti Ti poradia domáci
Odpovedať
tam uz ficim, ale baby su vacsinou zo Ziliny a okolia a ja by som skor potrebovala tip na Cadcu ;-)
Odpovedať
Ahoj, v Čadci je velmi zlata kozmeticka Janka Grochalova, vlastni kozmeticke studio Noblesse na Palarikovej ulici. Je velmi ochotna a prijemna. Aspon ja som s nou spokojna. A co sa tyka kadernicok, tak tych je tam viac. Neviem, ci si niekedy bola v kadernictve oproti Posty, tam je to fajn, su tam tri kadernicky.
Odpovedať
ja som objavila nove kadernictvo margaret,robia tam vlasy,vizaz,nechty ;-) takze je to vsetko na jednom mieste :-)
Odpovedať
jej, dakujem :-) bola som len raz sa v Ca strihat, bolo to v tom vysokom dome pri terne, nejaky salon,a le vysledok bol nic moc...ja si radsej priplatim, len nech to vyzera :-)
Odpovedať
lea, ja verim ze v ZA sa najde spusta dobrych salonov, len pre mna uz je to 45 km, dufam, ze v CA sa najde niekto naozaj spolahlivy, tipy na kadernicky uz nejake mam (vdaka jajaw), este stylistku ;-) inak moja kadernicka chodi na skolenia, tak vraj mi da tiez tipy na vlasky na niekoho z CA,d ufam, ze nezabude
Odpovedať
este som objavila salon-adela v Bytci, nemate skusenost?
Odpovedať
a z kozmetiky som v CA objavila la bell.... inak ten salon v ktorom ma zle ostrihali bol Jay
Odpovedať
luko..mne by bodla kadernicka v podvazi..ale to by som vela chcela..takze ostava ta zilina..
Odpovedať
hm, ja by som to mala daleko, ale verim, ze taky jednoduchy uces, ako som si vzolila, zvladnu aj v cadci....farbit ma bude moja kadernicka tu, takze ma viac asi trapi ten make-up
Odpovedať
a tu na medzi firmami som nasla tuto kozmetiku: http://www.vizaz.studioplus.sk/ Bytca....ale svadobne licenie nic moc.... vadi mi, ze tie Ca firmy nemaju inernetove stranky
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak tu uz je to o cosi lespie http://www.studioplus.sk/foto/in_r_sv...
Odpovedať
ale nie podla mojich predstav :-|
Odpovedať
Ako si spominala La Bella, tak to je aj kadernictvo aj kozmetika v budove hotela Lipa. Kadernictvo je asi to najdrahsie z celej Cadce. V kozmetickom salone som bola pred par rokmi a uz vtedy tam bolo o 50% drahsie ako v inych salonoch. Niekto je toho nazoru, ze co je najdrahsie, to je aj najkvalitnejsie. Ale ja si to moc nemyslim. V Cadci je toho naozaj dost, staci ked sa len rozhliadnes po Palarikovej ulici. Kludne si do kazdeho zajdi a poinformuj sa na vsetko co ta zaujima.
Odpovedať
jaja, ja viem, ze nie vzdy to s cenou, ved v BA je vela vyhlasenych kadernictiev ktore stoja za...ja som dva krat bola v Pierot v Poluse a ani raz som nebola spokojna. ale takisto, ked ma ostriha za 150 sk ci kolko som platila, mozno este menej v tom kadernictve, co som spominala, tak vysdeok bol adekvatny sume, ba nestal ani za tych 150 :-( ja som len dufala, ze snad da niekto osobnu skusenost, ale vdaka za reakcu :-)
Odpovedať
miriam830 • Dnes o 21:45 Viete mi niekto poradit dobreho kadernika, najlepsie zo Zilinskeho alebo Banskobystrickeho kraja?
Odpovedať
Ahoj, poradim aj ja super kadernictvo v Cadci - Milada, su v budove nad VSZP. Funguju na objednavky, ale su super. Chodia stale na skolenia, takze poznaju a vedia ostrihat vsetko co sa teraz nosi. Myslim, ze cenovo su na tom este stale oproti Ziline super, teda aj ked to porovnam z La Belle (tam su drahe a nic moc vedia ostrihat)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
cauky neviete niekdto poradit nejake dobre kadernictvo v ziline? vopred dakujem :-)
Odpovedať
preklepla som sa trosku...niekto malo byt ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Luko, mna na svadbu cesala kadernicka v tom kadernictve v Cadci oproti poste, ako pisala aj leatea. Kvalitu posud sama, fotku mam v albume. Ja osobne som bola spokojna s pristupom, aj cenou. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prave uvazujem,ze by som sa mala ist niekde nafarbit a ostrihat. V CA. Oproti poste ma cesali na svadbu, celkom ok (vid album), take jednoduche a cenovo uplne v pohode. Podla mna tam vedia aj dobre strihat, ale na farbu by som isla niekam inam. Mam pocit, ze nevedia poriadne poradit. V La Belle je to sice drahe, ale aspon mi neodpalia vlasy :-D
Odpovedať
v La Belle som bola 2x a 2x ma ostrihali uplne o nicom a strih nedrzal ani tyzden ]-( Ja chodim do Milady uz x rokov a spokojnost.
Odpovedať
Suhlasim s errykah - La belle je drahy salon a o nicom. Dobra je Milada a este v kniznici v Cadci ma taka zlata kocka kadernictvo aj kozmetiku a tiez je velmi dobra a ako som ja uz spominala, mne vyhovuje aj to kadernictvo oproti posty.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, kedze moja tema bola uzamknuta, tak by som vas rada opytala, ci mi viete poradit alebo odporucit na zaklade vlastnych skusenosti nejake profesionalne kadernictvo v ZA, BY, PB? Nehladam "kadernicku", co chodi strihat po domoch, ale kvalitny kadernicky salon, kde dokazu zvladnut aj narocnejsie ucesy. Mate nejake referencie alebo viete odporucit? Vopred dik.
Odpovedať
antigua..ja som si davala robit v;asy do salonu margaret..aj ma tam malovali hned.. potom sa mi celkom pacil aj salon vanesa,oni mali jedno kadernictvo..ci su este stale spolu neviem,lebo sa stahovali.. a este ma napadla jedna baba,co mala nejaky drahsi salon,ale s ucesom bola spokojna..zistim salon..
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc za tipy ;-) je dobre, ze oba salony maju webove stranky :-) budem rada, ak posles aj ten treti. Skusala som pozriet aj tvoj album (krasny), no z ucesu a licenia som bohuzial moc nevidela, kedze mas vsetky fotky ciernobiele :-( idem este aj ja brazdit po nete a hladat, aj ked radsej dam na odporucania ...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?