Svadobný účes v Bratislave. Pomôžte!

Ahojte nevesticky i vydate zienky, chcem vas touto cestou velmi pekne poziadat o pomoc. Moja dojednana kadernicka mi zial z vaznych dovodov nemoze byt v den mojej svadby k dispozicii ;-( Vydavam sa o tri tyzdne, a vobec neviem na koho sa obratit. Nechcem to totiz riskovat s kadernickou, na ktoru teraz ako prvu narazim a nemam s nou ziadne skusenosti. Velmi by mi pomohli konkretne typy od tych z vas, ktore uz mate svoje pozitivne skusenosti ci uz s kadernictvom alebo este lepsie konkretnou kadernickou, co sa spolocenskych /alebo teda priamo svadobnych/ ucesov tyka. Dievcata prosim vas poslite mi do IP kontakty na sikovne a zrucne kadernicky s nazvom salonov v ktorom posobi, prip. kontaktom. Ten si pripadne zistim aj sama. (len Bratislava) Srdecna vdaka ........ zufala delphi :-(
Odpovedať
delphi, kontakt mas na IP vela stastia!
Odpovedať
dakujeeeeeeeeeeem, kocky ak by ste mali este nejake typy sem s nimi (IP), naozaj vam velmi pekne dakujem a hlavne mai :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Poslala osm ti IP, je to na Paulíniho, som si teraz sponemula meno ulice. ;-)
Odpovedať
ja ti posielam tuto kadernicku...je na namesti hraniciarov...je drahsia ale kvalitna.Janka MIhelova. skus sa popytat,ci ta vezme.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nedavno si otvorila salon v meste na grosslingovej ul. velmi sikovna kocka. mna sice necesala, ale strihala moju kamosku aj mileho aj inu kamosku a chystam sa k nej onedlho aj ja a vrele ju odporucam. je mila a ochotna, poradi, prediskutuje.. a ceny ma prijatelne. skuste: Grosslingova 8/A (v pasazi, nedajte sa odradit vonkajsim vzhladom, ide sa tam dolu schodmi). kadernictvo sa vola Next image. je tam aj nechtovy dizajn. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
baby poslite aj mne prosim vas nejake kontakty na sikovnu kadernicku ..prosim do IP.. diky :-)
Odpovedať
Baby aj mne prosim. A nemate niekto skusenosti so salonom Studio Bellani? Je to za Zrkadlakom...
Odpovedať
Profilova fotka
Klaudia tu kadernicku co som Ti posielala uz nefunguje? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
pre inspiraciu fotka v mojom pripravnom albume s ucesom od kadernika, v pripade zaujmu poslem do IP:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Baby nevite poradit niaku dobru kadernicku na svadbu a hlavne za rozumnu cenu dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Lukas Bielka je dobry kadernik a hlavne dokaze vymysliet vzdy nieco nove co sa tyka ucesu na svadbu alebo ucesu na akukolvek prilezitost.Zial na neho kontakt ale nemam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?