Svadobný úces pre dlhé vlasy. Poradíte?

Profilova fotka
Ahojte babenky, Chcela by som poradit, aky uces by som si mala dat, ked mam vlasy dlhe po pas , ale dost neposlusne na to, aby mi drzali kucery po cely den ... ak mozem poprosit, poradte mi, pripadne mi poslite, nejake foto na IP... dakujem pekny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Ivana, aj ja mam dlhe vlasy a velmi jemne, ze mi kucera nevydrzi ani dve hodiny. Vybrala som si uces, kde sa dali kucierky pripnut k hlave a bolo to vyriesene. Kadernicka bola dost nestastna, lebo jej nic nedrzalo, tak ako chcela, ale vystriekala mi na hlavu pol laku, pouzili sme cca 60 sponiek a bolo to v pohode :) Vacsi problem bol rano po svadbe - vybrat to zeleziarstvo von z hlavy bez ujmy :))))
Odpovedať
Ahoj Ivana.Ak chces mat rozpustene vlasy a mat ich kucerave je to dost obtiazne.Ale velmi pekne ukazu vlasy navlnene.Pouziva sa na to taka trojprsta kulama a kazdy pramen sa zvlast prelakuje pred kulmovanim a uces pekne vypada aj vydrzi.Pozor nie je to klasicke kuceravenie.Vlas ma tvar ako ked kreslis vlnovku.Sem tam to nosi aj Dara Rolinc.Neviem ci vies co myslim?
Odpovedať
Profilova fotka
ivana: ja mam vlasy pod lopatky a kadernicka mi sice valsy najprv natocila,ale potom rozcesala a kazdy peramen zlast sama stocila a prisponkovala.Kuk moj album ak chces :-)
Odpovedať
maruska da sa taka kulma bezne kupit ?
Odpovedať
ivana pozri si pripravny album - jankam, ma tam nadherne ucesy z dlhych vlasov - take poprepletane (modelka s motylom), posobi to velmi zensky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ivana, veľa záleží aj na tom, aké máš vlasy. Mne napríklad kučery nevydržia preto, že mám ťažké vlasy (takpovediac ich vyrovná gravitácia). Riešením je pre mňa jedine veľa laku.
Odpovedať
ja mamt iez dlhe vlasy a chcela by som rozpustene...nejako popripinane...nebude problem do toho upevnit zavoj?? a neviete prosim poradit kde by som zohnala take tie kamienky do vlasov???? alebo perlicky...
Odpovedať
Profilova fotka
to lienka111 - dakujem za typ na pripravny album jankam :-) urcite si odtial ukradnem par napadov a je ich tam fakt vela... tesim sa na to..idem pozriet...potom saozvem...este raz vdaka... ;-)
Odpovedať
Ahoj nbaby.Lienka ta kulma sa da kupit v kadernickych potrebach ale cena je okolo 3800 sk alebo na kadernickej vystave najblizsia je v Trencine na zaciatku marca .Tam sa Sonula daju zohnat aj tie kamienky a perlicky aj ine veci do ucesu.
Odpovedať
to sonula: ja som si kamienky resp. kvietocky (mam v pripravnom albume) kupila priamo v salone odkial som mala aj saty, ale cisto kamienky som videla aj v bizu obchodoch ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja mám vlasy dlhé asi pod lopatky, zvlnené a veľmi neposlušné. Fakt neviem čo s nimi. Ani žehlička na ne nepomáha, lebo rovné mi vydržia len pokiaľ nevyjdem von, potom skrepovatejú. A mám ich veľmi husté. Tak poraďte čo s týmto?
Odpovedať
Profilova fotka
Matka, a cotak nejaky drdol na hladko? Mozno ozdobene nejakym vyraznejsim kvetom, hm?
Odpovedať
Článok sa načítava...
lienka dakujem za radu..mrknem v bizutke ja mam dlhsie vlasy po lopatky, jemne a rovne...tak neviem ci mis pravi drdol alebo rozpusti..nechcem vysoky uces
Odpovedať
soni a co nieco taketo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
sami...dakujem..ale nie je to ono...neviem...asi si ich necham trosku natocit...vycesat ofinu dozadu a boky a nejako zapliest alebo rozpustit a perlicky na to
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mrkni jak jsme to měla já.Sice nemám tak dlouhé vlasy, ale účes byl v pohodě, mírně navlněný s čelenkou a kytičkou, ta na této fotce teda není vidět. Víc foto v mém albu na beremese. pa: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovedať
sami..no teda :-) asi taky ten do boku.... len namiesto tej kvetinky perlicky a zavoj :-)dufam ze tam vydrzi chvilku zavoj... a mozno bez zavoja :-D
Odpovedať
consti mala si to uplne super soni zavoj nemusi byt
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... sami...mozno nieco taketo :-) ja viem ze nemusi...ale ja by som rada :-N
Odpovedať
Profilova fotka
samera děkuji, byla jsem ráda, mě ve valsech vše bolí, sponky atd., tak jsem to měla radši takto volné ;-) sonula hlavně dobře vyber ;-)
Odpovedať
consti..krasny uces.... dakujeeem....vyberiem :-)
Odpovedať
consti aj mna vsetko vo vlasoch boli soni super, inak mne sa pacil aj ten tvoj promocny
Odpovedať
sami..ten sa pacil velmiaj mne...dlho vydrzal...aj som v nom spala a na druhy den bol bez chyba...len tych 50 sponiek trosku tlacilo :-)) ale nieco v takom style...
Odpovedať
soni a zavoj aky chces? mas uz predstavu?
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... tento je super x-)
Odpovedať
mam ho tusim na fotke.....taky polodlhy.. tusim po pas.. a vysivany
Odpovedať
v albume som nejaky nasla
Odpovedať
hej..hned na prvej fotke na skuske siat
Odpovedať
pridavam svoj tip, pre mna jednoznacne favorit http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?