Svadobný účes a make-up v Trnave? Poraďte

Profilova fotka
Babenky, poraďte prosím. Kde v TT sa môžem dať na svoju svadbu namaľovať a učesať? V takýto deň sa chcem veriť 100% profíkovi, ale nemám s tým skúsenosti.
Odpovedať
1
2
kikisa, ja som vzdy bola velmi spokojna s ucesnom na druzbe, kadernictvo ruza, pani Ruzenka alebo na prednadrazi, pri Olympii u pani Lovasikovej... ked potrebujem spolocensky uces, tak staci mi sadnut a dokazu vykuzlit uplne divy aj s mojimi neposlusnymi vlasmi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som bola spokojna v salone Matrix - hotel London, je super, ze tam aj maluju, takze nebudem musiet behat hore dolu
Odpovedať
Profilova fotka
enana, v Londone som sa bola dať raz podstrihnúť, dalo sa povedať, že celkom fajn. Ale to že tam aj maľujú som teda nevedela. Poznáš niekoho koho tam maľovali? Ide mi o to aby to bolo jemné a kvalitné, lebo raz som sa bola dať namaľovať na svadbu sesternice u jednej kozmetičky a tá maľovala s takými maľovátkami, že za 2 hodiny som po tieňoch nič nemala.
Odpovedať
ahoj, mam par tyzdnov po svadbe a mala som dve skvele baby, ktore boli take zlate a prisli priamo k nam domov a odviedli super pracu. Make-up mi vydrzal uplne v pohode do rana a vlasy tiez. Bola som nadmieru spokojna. :-) ak by si mala zaujem poslem ti kontakty.pa
Odpovedať
Profilova fotka
kikisa, ahoj, malovat som sa tam davala ja, do rana som mala pokoj, bola som namalovana uplne jemnucko, na svadbu by som sa dala asi viac, ale ona sa ma pytala ako to chcem, bola velmi prijemna a bolo vidiet, ze vie co robi, nemas teraz v rodine nejaku oslavu? ono je naljepsie, aby si sa dala skusobne nalicit, je mozne tam ist na skusku ako sa chodi s ucesom skus, ja som bola spokojna, dufam, ze budes aj ty na svadbu si tam dam robit aj vlasy aj make-up, myslim ze to bude OK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kikisa - skus parfumeriu Paris na Hlavnej ulici. Make up vychazda 450 Sk a je to kvalitne a hlavne dlho vydrzi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, že maľujú v Paris som nevedela. Každopádne tam by to mohlo byť kvalitné. A čo s vlasmi? Kam? Počula som o Londone alebo pri Apolle u Mariky Vavrovej. Nepočuli ste?
Odpovedať
Profilova fotka
Mam uz zajednanu kadernicku, pani Gembesova na rohu Studentskej a Hospodarskej, cenu zatial neviem ale robila mi uces na ples a vydrzal mi do 4.00
Odpovedať
Profilova fotka
kikisa, mne tiez viaceri odporucali Mariku Vavrovu a aj som k nej objednana. Vraj robi krasne spolocenske ucesy. Vcera som bola na takej predskuske make upu a ta kocka ju tiez mala na svadobny uces a hovorila, ze je uplne superska, aj mi ukazovala fotky, mala velmi pekny uces. Uz sa tesim. Osobne skusenosti az po 1.7. 06 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kubko,nepošleš mi na ňu číslo? A objednaná si tam k Apolu alebo k nej domov do Hrnčiaroviec? Lebo ževraj robí aj doma. A kde sa dávaš maľovať?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano poslem Ti to do IP som objednana do Apolla, to mam blizsie z domu. Mala ma malovat jedna kocka, co robi s kozmetikou Mary Kay, ale ide na dovolenku zrovna v termine mojej svadby. Tak mi len urobila poradenstvo, lebo mam extremne suchu plet. Zatial som z tej kozmetiky uvelicena, konecne nieco, co funguje. Je to strasne zlata, ukecana kocka aj ma zadarmo namalovala a nic odo mna nechcela, nech si vraj vyskusam, ci mi make up nebude vadit. Bol super. Malovat ma bude ale jej kamoska, ked ona nebude doma, tiez pracuje s touto kozmetikou. Zarucila sa mi, ze budem spokojna... Tak uvidim.
Odpovedať
Profilova fotka
Kubko, už som ti písala do IP. Ako si bola spokojná so skúškou a kde má salón?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
no na družbe je dobrá kaderníčka..ale ja verím ten svojej na vajanského kaderníctvo Oľga...tam sú fakt dobrý a hlavne Miška moja kaderníčka ktorá iba kvôli mne dojde 1.septembra do práce aby ma učesala na svadbu...a má aj nízke ceny oproti iným...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj eneja a kde si sa to bola dať nalíčiť??
Odpovedať
luci ja sa ti ešte skúsim aj u mami opýtať, ona že pozná niekoho
Odpovedať
kubko a kto je ta marika Vavrova
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
baby zobudzam tuto temu ;-) mohli by ste sem pohadzat svoje skusenosti? kam sa idete davat cesat a licit? dakujeeeeeeeeem
Odpovedať
@petuska86 , ja som to riešila v Pezinku a bola som fakt veľmi spokojná...veľmi milý prístup, kvalitná kozmetika / v bežnom živote sa takmer nemaľujem ale toto bolo fakt super/...žiadne stopy po make - upe...a rovnako aj vlasy.../pozri moje foto/ ... :o)...príjemné predsvadobné obdobie...uži si ho...
Odpovedať
Profilova fotka
@petuska86 ahoj.. v TT mozem odporucit salon Janssen na Pekarskej.. velmi pekne maluju nevesty (kuk foto) a prijemna kocka.. :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@yossaria dakujem.a vlasy si si kde davala robit? diky moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@18anjelik a nemaju nejaku stranku? kde by som nasla adresu? alebo mi prosim posli ak mas.radsej by som to mala vsetko v tt rovno ale napisem si aj toto. dakujem za info ;-)
Odpovedať
http://www.lusifoto.sk/vizaz/
Odpovedať
Profilova fotka
@18anjelik dakujeeeeeeeeeeeem
Odpovedať
ahoj baby, Silviu Voštinárovú z PK môžem iba vrelo odporučiť, veľká profesionalita, len je potrebné si zavolať čo najskôr, máva toho veľa, celebrity nedajú na ňu dopustiť.... Takže ak sa chcete cítiť a vyzerať skvele, tak neváhajte využiť jej služby. Make-up aj vlasy vydržali neskutočne dlho bez chyby aj na druhý deň....a to moje vlasy sa nedajú upravovať.
Odpovedať
@alexandra32 a niekto iny okrem nej alebo Borisa? Ona aj on su uz na moj termin zajednani,velmi som ich chcela. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@murinko60 boris mal zajednany termin aj moj uz v septembri :( ale bol taky zlaty ze mi odporucl svoje kolegyne zo senca a tie mali este volno. tak ja mam tieto dve baby http://www.vizazistka-kadernicka.sk/#!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Babenky vie mi niekto poradit v Trnave dobre kadernictvo a make up, ktory vidrzi cely vecer???
Odpovedať
odporúčam na make up salón janssen na pekarskej
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte neviete mi poradit, kde v trnave mi spravia melir presne podla obrazka?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@johanka Ahojky. Toto ma celkom zaujalo. Tiez by som chcela niekoho, kto by prisiel priamo ku mne domov. Bola by ste taka zlata a poslala mi kontakt? Dakujeeeem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?