Svadobný kaderník Igor Novosad. Máte niekto skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte mate niekto s nim skusenosti? so svadobnym ucesom? patri k tym znamejsim,ale ked som na stranke videla ceny, nezdal sa mi moc predrazeny.
Odpovedať
1
2
igor sa spomina tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
anax: hej, videla som,ale len v jednom prispevku a nie ohladne svadobneho ucesu ;-)
Odpovedať
to je ten vysoky co robi aj v zmenarni?
Odpovedať
Profilova fotka
jojo, ma novy salon oproti auparku,myslim ze na einsteinovej
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola 3x u neho v salone a myslim, ze to je ten nejhorsi kadernicky salon v meste!! neodporucila by som ho nikomu!
Odpovedať
ani mne sa nepaci, ako v zmenarni zmeni tie baby....podla mna je zo vsetkych "menitelov" najslabsi fionaa - ked si nebola spokojna, preco si tam sla 3x?
Odpovedať
Profilova fotka
ten posledny krat len preto, ze som potrebovala nafarbit a ucesat na ples a nevedela som narychlo kam. farba sa mi od korienkov zacala vymyvat po 3 dnoch a mala som uplne flakate vlasy...no des.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
urcite je to aj vec vkusu. mne skor vadilo, ze odvadzaju nekvalitnu pracu. velmi ma mrzi, ze posldne, ked som sa tam nechala farbit, som vysledok nereklamovala. a pritom ma nefarbila nejaka asistentka, ale stylistka neviem aka co chodi aj do zmenarne. proste mam pocit, ze sa snazia len v telke a v salone z toho potom tazia.
Odpovedať
hej, dobru reklamu maju v telke... :-| mala si tu farbu reklamovat, ale co uz teraz. nabuduce pojdes k niekomu lepsiemu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova - tymto prijimam vsetky typy na super kadernikov v ba ;-) moja kadernicka mi odisla do anglicka pred polrokom a odvtedy len hladam
Odpovedať
skoda, ze ti neporadim - do BA ku kadernicke nechodim a tuna to nie je tiez ziadna slava. moja kadernicka je pre zmenu PN :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
!!! ja musim napisat opak!!!! som neuveritelne spokojna s jeho studiom strihal ma Andrej trosku mu to sice trvalo dost sa s tym hrajkal ale mam neuveritelný zostrih som mladá baba 22 takze si myslim, ze som dost narocna ja som bola fakt spokojna chcela som ist aj na svadobny ale neurobili by ma uz od siedmej rano skoda
Odpovedať
ja som u Igora tiez par krat bola, no nebola som velmi spokojna. Ked pridem od kadernika tak aj chcem aby si niekto vsimol ze som ostrihana a v tomto pripade si to nikto ani len nevsimol. :-( Ale vsimla som si ze s dlhymi vlasmi mu to moc nejde, je skor na kratsie ucesy. Tak som si nasla inu kadernicku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, veď viete ako funguje reklama?! A u kaderníka to je ťažké, nedá sa vyhovieť vždy každému.čo je pekné je veľmi subjetkívne....Mne sa napr. nepáči že všetkým v Zmenárni vyžehlia vlasy.Aj total brčulám.A čo potom doma?!Alebo keď trochu poprší....Na chvílu to môže vyzerať dobre.
Odpovedať
no dajte tipy na dobrych kadernikov, sem s nimi
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, skusili ste uz niektora Luba Birosika? Toho vam mozem vrele odporucit z vlastnej skusenosti. Je naozaj super ucese vas na kazdu prilezitost. Mne dost pomohol mala som vlasy ako slamu lebo mi ich znicil jeden z "naj" kadernikov myslela som ze hrozou padnem ale nie len z ucesu ale aj z ceny a to som tam sedela 8 hodin !!!!! Potom som sa skontaktovala s Lubom a ten mi dal vlasky do poriadku. Cese naozaj super ak mate niektora zaujem rada vam dam cislo. Fakt super.
Odpovedať
celine tak ak je z BA, tak mi mozes hodit IP, potrebujem neico s farbou ;-) pripadne mozes hodit aj orientacne ceny :-) d.
Odpovedať
Profilova fotka
Sikovneho Mira z Pierotu v AP v BA - zachranil mi vlasy zo skazeneho meliru a urobil mi nadherny svadobny uces - len este nemam fotky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som tiez potrebovala dobru farbu,zjednotit...mozem poprosit kontakt na L.Birosika a tiez pripadne orient.ceny ,dakujem :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
modrooka123 • Dnes o 12:41 Ahojte kočky.... Bola sa niektorá z Vás dať učesať na svadbu v tomto salóne? Má niektorá skúsenosti?
Odpovedať
Bohuzial, mam tiez velmi zlu skusenost!!! Znicili mi farbu - namiesto blond som mala na hlave celu paletu farieb a a flakov. Suhlasim tiez, co sa tyka strihu vobec nezohladnuju typ cloveka. Odstrihol mi ofinu na dlzku 3 cm napriek mojmu vyslovnemu nesuhlasu... a tak to pokracovalo az kym som to radikalne neukoncila. Za to cele mi zauctovali 5000 Sk a poradili, ze ak si nebudem davat vlasy za usi, mozno az tak zle to nebude vyzerat :-o ... absurdne!!!
Odpovedať
viktoria21 - tak toto je ine kafe :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj-te, igor novosad=zmenáreň=katastrofa. čo on postrihá a pofarbí ... . vôbec sa mi nepáči jeho práca. nedala by som mu vystihnúť ani len detskú vystrihovačku a radšej nepíšem ani o farbení. x-)
Odpovedať
Ahojte. Ja som bola u Igora 2x a bola som velmi spokojná aj farbil aj strihal. Chodila by som k nemu, len ísť zo ZV do BA dať za cestu a ešte aj zacvakať 2.500,-Sk čo bolo pred viac ako rokom. Tak proste môj príjem k tomu nestačí, ale ja som s ním bola velmi spokojná. Farba držala super a zo strihom som nemala sebe menší problém. Či som sa učesala či nie stále to vyzeralo bohovsky. Čiže ja novosada odporúčam, aj keď vravím môj plat nie je na to stavaný. Chodím do Banskej Bystrice k jednému kaderníkovi volá sa Janko a podla mna je tiež dosť ale dosť šikovný. Aj ked mimo salona strihá omnoho odvážnejšie, ale on je ten typ, že aj prihliada na vek a to či si vlasy chcem žehliť, chcem fúkať alebo som typ ktorý nestýha do roboty. A cena len za strihanie je od 300 - 500,-SK čo mi príde rozumné.
Odpovedať
MAKULIENKA chcela by som sa ta spýtať či si sa bola dať niekedy u nho ostrihať alebo len súdiš cez TV?
Odpovedať
Ahojte, ja som sa bola tiez dat u Igora raz strihat, vcelku radikalne, bolo to fajn, len si to vyzadovalo strasne vela udrzby. A kedze som vtedy nevedela, ze sa budem vydavat, bol mi potom ten strih na nic, lebo si zas nechavam narast vlasy :-) celkovo ale ok skusenost.
Odpovedať
babulky z ba neviete mi poradit nejakeho dobreho kadernika v bratislave,kedze som zila 6 rokov v zahranici a kadernika som mala tam,tu nemam ziadne skusenosti a potrebujem to surne.dakujem
Odpovedať
kadernik Simon, hladaj v googli Svet zien ;-) v Karlovke su
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?