Svadobné kaderníctvo a líčenie Charlotte v Piešťanoch

Neviete mi poradiť dobrú kaderníčku v Piešťanoch? Máte niekto skúsenosť so salónom Charlotte? Ďakujem za názory.
Odpovedať
skus aj tuto temu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte. hladam bud vizazistu/ku alebo licenie a kadernicku v PN - potrebujem niekoho moderneho. Prosim poradte!! Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som zhanala kozmetiku a kadernictvo na jednom mieste, ale nemala som tolko casu sa tomu venovat.... nasla som velmi dobre hodnotenie na Lubicu, je to salon v byvalom vojenskom kupelnom na teplickej, aj som tam bola, su tam skvele zienky a tiez poradia, problem ale bol v tom, ze kozmeticka v sobotu nerobi, tak som hladala inu alternativu.... poradili mi cisto len kadernicku v hore v kocke, vraj uzasne cesie a nikdy nespravi rovnaky uces dvom ludom, staci, ze na teba pozrie a vraj vie hned odhadnut, co ti bude svedcat.... ja chcem mat kozmetiku aj kadernictvo blizko, aby som pripadne mohla len odskocit a nie cestovat po celych PN, tak som sa dohodla s kadernickou a kozmetickou, ktore su vo dvore vedla "ruskej knihy" na razusovej ul. s kozmetickou mam skvele skusenosti a dufam, ze kadernicka bude tiez oK
Odpovedať
ahojte, aj mne by sa veru zišla rada kde nájsť kaderníčku a šikovnú kozmetičku v PN, najlepšie obe blízko resp. keby prišli za mnou na hotel...máme tam svadbu a ja som z martina. Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem pekne.
Odpovedať
baby skutočne o nikom šikovnom neviete?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala sice kadernicku aj kozmeticku kazdu na inom mieste, ale bola som spokojna. Ale tam kde som sa objednavala na nechty, tak to robi taka mlada holka, a robi aj manikuru a aj lici aj cese nevesty. Je v hoteli Slnava - Sorea. Mozem dat kontakt ak potrebujete a chcete vyskusat, aj nechty robi nadherne. Prvy krat som si dala spravit gelove pred svadbou a odvtedy som si ich tam chodila davat stale. Ale keby som vedela o tej moznosti ze aj robi ucesy aj lici, tak by som to asi vyuzila, pretoze ona sama bola vzdy perfektne nalicena.
Odpovedať
@riqa ahoj, prosím pošli mi kontakt do IP, ďakujem pekne.
Odpovedať
@riqa aj ťa poprosím o kontakt na tú kozmetiku-nechty-vlasy. To je priamo v hoteli Sĺňava? Páči sa mi, že je to na okraji PN a že sa v svadobný deň nebudem musieť terigať cez celé mesto. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@riqa ahojcek prosim napisala by si mi do ip kontakt na tu slecnu bola by som ti velmi vdacna
Odpovedať
sarlota je super, ked sa s nou poradite, tak urcite nebudete mat tuctovy uces ako kazda druha nevesta ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@riqa ahoj riqa prosím ťa mohla by si poslať aj mne kontakt na tu pani kozmeticku a kadernicku v slnave? dakujem ti velmi pekne :-) mozem sa este spytat ze kolko vopred sa zajednáva kadernicka a podobne? ja mam svadbu v septembri a tak neviem ci to teraz este nebude velmi skoro :-D
Odpovedať
Ahojte nevestičky. Ja vám zase môžem doporučiť známu, ktorá požičiava krásnu veľkú čokoládovú fontánu s originál baelgickou čokoládou. Ak, by ste mali záujem pošlem kontakt.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@riqa mohla by som aj ja poprosit kontakt na tu pani na slnave? velmi by mi to pomohlo, pretoze tu nebyvam az tak dlho a doteraz som podobne sluzby ani nepotrebovala... velmi pekne dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@sesto16 ahoj chcela by som ta poprosit o kontakt ak možeš na tu znamu ktorá požičiava fontánu.A nevieš kolko to stojí všetko dokopy?Lebo ja som sa bola informovat nato v Monsalvy,celkom dost penazí.Šak uvidím kolko chce tvoja známa,Díky pa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte Mohli by ste mi prosim poslat kontakt do spravy (najlepsie email/telefon ak mate niekto) na tu kadernicku/kozmeticku v Piestanoch? Poznate aj niekoho kto chodi priamo do hotelov - kedze sa v piestanoch moc nevyznam radsej by som ostala rovno v hotely-viem ze budem riadne stresovat rano v den svadby. Dakujem velmi pekne za pomoc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@silvuskaa ahoj, prosim Ta bola si nakoniec v tom kadernictve charlotte? ja som sa s nou dnes dohodla, ale rada by som pocula este nejaky cudzi nazor, len tak pre istotu. Odporucila mi ju ina pani kadernicka, vraj jej velmi idu spolocenske ucesy. Bude mi robit aj make up. V.
Odpovedať
Profilova fotka
@werbar a nevieš či chodia aj domov?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 neviem :( ale mozes zavolat a zistit, kontakty najdes tu: http://www.azet.sk/firma/201631/sarlo... Ak nezabudnem, urcite napisem, ci som bola spokojna :)
Odpovedať
Profilova fotka
cauteee baby, tak musim povedat, ze kadernictvo Charlotte - uplna pecka! Pani kadernicka Sarlota je velmi mila a prijemna a ten uces??? Jedna basen. Fakt sa s nim vyhrala, v tejto chvili nemam poruke fotku, ale pripojim neskor. Aj s make upom som bola velmi spokojna, fakt, bol taky svadobny a vydrzal. Odvtedy som sa tam uz bola dat aj ostrihat a v novembri mam jednu akciu na ktoru potrebujem uces a idem tam opat :)
Odpovedať
@riqa mohla by som ťa tiež poprosiť o kontakt na tu šikovnu holku zo Sorey? veľmi pekne ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
pozdravujem vsetky piestanske nevesty :) toto bol moj uces z kadernictva Charlotte.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@werbar aj mne bude robit sv.uces aj make up :D
Odpovedať
Profilova fotka
@werbar @kamedi123 Ahojte baby, prosím Vás ako sa cca u Sarloty pohybujú ceny za účes a líčenie? ja čo som sa predbežne informovala u jedného kaderníka/vizážistu tak to bolo 50 a 50 eur a vôbec neviem či je to dobrá cena, alebo je to drahé, alebo lacné....??? ĎAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa no poviem ti az buduci tyzden,ked s nou budem hovorit :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamedi123 Ahooj :) Tak čo máš nejaké nové info?? :) Ď. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa ano mam za svadobny uces pyta 30 eur, ale to licenie ti dam vediet buduci pondelok,to som sa zabudla spytat,ale idem tam na skusku :) moze byt?
Odpovedať
Profilova fotka
@kamedi123 SUPEEER! ĎAKUJEM MOC :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamedi123 Ahooj, tak Šarlota v termín mojej svadbu bude mimo PN :( Odporučila mi svoju kolegyňu zo salónu. Na ňu náhodou nemáš nejaké referencie?? Inak pozerám, že svadba už bola. Tak čo ako si bola spokojná s účesom a líčením??:)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzinaaaa to ma mrzi :( nam sa to tiez trochu skomplikovalo,pretoze bola mesiac chora a v den svadby sme este rano museli cestovat do PN ,lebo sa jej to zhorsilo... ale v pohode :) na nu referencie konkretne nemam,ale myslim ze sa nemas coho bat... aj s jej kolegynou som sa par krat stretla a videla ju "v akcii" :) zrovna aj vo svadobny den ked som bola v salone tak tam bola aj ona a robila dvom babam svadobny uces :) spokojna je slabe slovo!! nad moje ocakavania,Lotka je umelkyna :D tak ti prajem vela stastia,nech sa ti dari :)
Odpovedať
vyborna kadernicka v PN kadernictvo VIP kadernicka JArka super uces a vyzas sikovna a vyborne ceny tel.cislo 0908707048 pomoze a hlavne vyborne poradi spokojnost doporucujem... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?