Svadobná kaderníčka zo Spišskej Novej Vsi

Ahojte, neviete mi poradit nejaku dobru kadernicku v snv? :-o
Odpovedať
1
2
@silwika Jarka Soltysova,pracuje v Jednote..
Odpovedať
Ano? Nepoznam...Ale dik...
Odpovedať
Nahodou nemas skusenost s kadernickou na letnej? Tusim sa to vola Afrodita?
Odpovedať
Ja mám svadbu v júli a objednala som sa na zimnej ulicu ,volá sa kadernictvo Merilin, potom môžem dať info ako dopadol účes:),ale mám na nich dobré ohlasy tak dúfam ,že budem spokojná.
Odpovedať
silwika, s Jarkou mam dobre skusenosti a tiez s Jankou,ktora tam pracuje..ved skus aspon mrknut :) pozeram,ze mas svadbu v oktobri :) ja mam 1.oktobra a uz trosku stresujem... :)
Odpovedať
@macapeto noooo, ved prave..ja este nestresujem, snazim sa pomalicky si dat vsetko dokopy..Pohodka..Nebojaj ;-) Ja mam tyzden po tebe...xi :-)
Odpovedať
@macapeto ja sa tam chodim strihat, len neviem, ake ucesy robia, nemam skusenost...ale tak hadam dobre ;-)
Odpovedať
@silwika myslim,ze dobre,ked strihaju dobre ;-) a svadbu mas kde ak mozem vediet?
Odpovedať
@macapeto V Preveze a ty?
Odpovedať
@silwika Hotel Park na Cingove x-)
Odpovedať
Baby a neviete ci baby z hypernovy chodia cesat aj domov???
Odpovedať
@moniccca987 monicca neviem Ti poradit a mas s nimi dobru skusenost??
Odpovedať
Článok sa načítava...
@macapeto ano, cesali ma uz aj na oslavy a som veelmi spokojna :-)
Odpovedať
@moniccca987 No tak to neviem...Moja kamoska nebola s nimi spokojna, dokonca prisla neskor na svadbu, lebo ju nevzali v tu hodinu, na aku bola objednana..Ale, ak mas dobru skusenost, tak potom pohoda..Ved sa skus porozpravat s nimi.. :-)
Odpovedať
@macapeto xi..hlavne nech nam to dobre dopadne.. :-) Inak sa opytam, redovy budes tancovat v svadobnych, ci v cervenych? Ja sa neviem rozhodnut... :-|
Odpovedať
@silwika no oni maju niekedy problem s tou presnostou,chodi im tam dost ludi aj ked nie su objednani.... preto ak idem niekde na oslavu, tak sa objednam radsej skor, ale s pracou som spokojna a to ze niekedy meska, to mi az tak nevadi :) budem musiet im tam zavolat a uvidim, co mi povedia...potrebujem aby prislli o 8 rano a oni tam robia az o 9, tak hadam s tym nebude problem....a ak bude, tak si najdem niekoho ineho :-p
Odpovedať
@moniccca987 Ved jasne..Ak si spokojna s nimi, tak nie je co riesit... :-) Tak drzim palec ;-)
Odpovedať
@silwika dakujem :) potom napis, ked niekoho zozenies :) a kozmeticku si si uz vyberala, ci tiez este nie??
Odpovedať
@moniccca987 Jasneee...Hadam uz niekoho najdem..Kozmeticku by som chcela pani Solarovu, park hotel na zimnej ulici.. :-) Inak pozeram, ze ty mas svadbu v novembri..Nebude zimka? :-)
Odpovedať
@silwika no o nej som tu niekde citala, ze vraj je dobra :) A tak to by mi nevadilo,ze bude zima... pocitam s tym :) skor sa bojim, aby neprsalo, keby bol sneh, tak by bolo super :) A ty sa nebojis zleho pocasia?? Kde mate predsvadobne fotenie?
Odpovedať
@moniccca987 Bojim praveze, ale hadam si to pocasie nejak vybavim :-D Vies co, kazdy sa chodi fotit do Markusoviec, do kastiela, ale ja sa tam nechcem ist fotit..Som rozmyslala o hrade..Neviem este presne..Ty si na tom ako? A kde mas vlastne svadbu? ;-)
Odpovedať
@silwika A preco nechces?? My ideme tam, je vyhoda, ze vonku sa pekne fotky daju urobit a ak nahodou by sa zhorsilo pocasie, tak aj dnu je pekne. Aj z hradu som uz videla fotky a pekne to tam je. My mame svadbu v hoteli Cingov :-)
Odpovedať
@silwika verim,ze ano,ja sa uz tesim s priatelom,ze si to uzijeme :-) tanec budem v svadobnych a potom sa pojdem prezliect..do siat,ktore si dufam coskoro zohnam :-D
Odpovedať
@macapeto Noo, aj ja takto rozmyslam..Len to bude sranda v tej robe tancovat :)) Saty na prezlecenie aj mna trapia, tak hadam nejake zozeniem.. x-) Aj my sa uz tesime, akurat sa netesim na to, ze budem stredobodom pozornosti.. :-S
Odpovedať
@moniccca987 Neviem, na hrade sa mi viac paci.Ved uvidime, hlavne nech pocasie bude pekne..Tak len pozor na Cingov, nedavno tam strecha horela :-N xixi
Odpovedať
@silwika Presne, je jedno kde, dobry fotograf vie urobit krasne fotky hocikde, hlavne aby pocko vyslo :) Pocula som o tom, ved hadam do novembra uz bude vsetko v poriadku :)
Odpovedať
@moniccca987 Jasneee, tam strecha horela, takze v poho..Tak prijemne pripravy prajem.. :-)
Odpovedať
@silwika Dakujem, aj tebe ;-)
Odpovedať
@silwika silwika,tak to je sranda,no ja mam presne ten pocit..netesim sa,ze budem stredobod..nieze by som si namyslala,ale ako kazda nevesta zvykne byt stredobodom,takzeee :-N :-D :-D ale viem,ze v ten den mi to bude jedno..mate aj v kostole omsu?
Odpovedať
@macapeto :-D xi..Takze nie som sama...Ale musim to tak brat, ze budem...heh..No hadam to bude aj mne jedno... ;-) Vies, co este ani sama neviem, ako to bude...Uz mam zajednany kostol, ale idem este tento tyzden sa presne dohodnut..Mala by som mat svadbu v kostole na zapade, tak neviem, co na mna Poliaci vymyslia..Ale chcela by som mat len obrad, lebo dost neskoro budeme mat sobas, az o piatej, lebo o pol tretej mi je zase velmi skoro..A ty ako?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?