Stačila vám jedna skúška účesu?

Stacila vam jedna skuska ucesu? Snad nebude kadernicka proti ked budem chciet 2...jeden taky jednoduchsi skor rozpusteny a druhy ciky caky zopnuty.:D..Nech viem co mi pojde
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ si to zaplatis, nemyslim si,ze by s tym mala kadernicka problem:)
Odpovedať
ty si predsa zakaznicka, bude robit to, co si zaplatis :-) ak s tym bude mat problem, zajdi si radsej za skutocnou profickou.....a mimochodom nestacila jedna skuska ani jedna kadernicka :-)
Odpovedať
@myrinqa keď nemáš presne vysnívaný účes tak jasne ... ide len o to na akej cene sa dohodneš s kaderníčkou za dve skúšky :-)
Odpovedať
@myrinqa ja som mala v podstate 2 skusky licenia a ucesu a potom este v svadobny den.. Raz som isla na skusku, potom som bola opat objednana lebo sme sa fotili den pred svadbou, tak mi to opat zapisala ako skusku kedze sme nic nelakovali a skuska je aj lacnejsia tak ma potesila a este v den svadby opat .. Pokial platis tak si myslim ze jej je jedno kolko skusiek absolvujes..:)
Odpovedať
@myrinqa ja som bola u kadernicky iba na jednom sedeni, kde mi ucesala podla mojho zelania 3 ucesy, z ktorych som si potom vybrala...a platila som sumu ako keby mi cesala iba jeden uces...
Odpovedať
Profilova fotka
u mňa moja kadernička prišla ku mne, spravila vlnky a prvý uces ktory som si vybrala skusat a potom po rozpletení začala experimentovať a vyskúšala este styri ucesy. mam dva favority a rozhodujem sa medzi nimi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?