Skúška u kaderníčky 5 dní pred svadbou

Profilova fotka
nie je to dosť neskoro? vzhľadom na to, že ma ešte nikdy predtým nevidela, nevie, aké mám vlasy ani nič podobné... keď sa mi nebude páčiť, čo mi vytvorí, to už do soboty ani nestihnem nájsť žiadnu aleternatívu!!! Mám nástojiť na skúške omnoho skôr?
Odpovedať
@marcipanovatorta ja si myslism, ze si si uz odpovedala :))))
Odpovedať
Profilova fotka
no mne robila presne 5 dni pred svadbou skusku ucesu a potom o necely tyzden som mala svadbu a vlasy mi spravila na 1*** ckami strasne sa mi uces pacil .... tak ale ked nie si si ista tak sa pytajj ovela skor na tu skusku ved na to kadernicka
Odpovedať
@marcipanovatorta ja som si akurát dnes zarezervovala kaderníčku a vizážistku v jednom...na január 2015..je dosť vyťažená a povedala, že robieva skúšku tak týždeň pred, lebo má toho veľa tak aby si pamätala kto čo chce..ale chcela aby som sa niekedy v priebehu roka zastavila a pozrie si ma, aj tvar tváre, kvalitu a dlžku vlasov a aby som doniesla fotky čo približne chcem..a pak sa vlastne stretneme až ten týždeň pred svadbou...nejaké moje požiadavky jej poviem ked tam pôjdem teraz a kedže som videla jej prácu nemyslím si že budem nemilo prekvapená..a bude líčiť a česať aj moju maminu - bez skúšky ale..
Odpovedať
Profilova fotka
@marcipanovatorta ja idem dnes (12 dní pred svadbou)... mám trochu obavy z dôvodov ktoré píšeš aj ty, ale dúfam že bude všetko O.K. - nechcem nič nezvyčajné tak dúfam že to bude O.K. a kaderníčka aspoň nezabudne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?