Prostriedok na vyrovnanie vlasov. Aký používate?

Ahojte!Vedel by mi niekto poradit, co mam pouzivat na vlasy, ked si ich chcem vyrovnat (zehlickou, fenom, kulmou). Stale ked si ich vyrovnam, ich mam potom take rozcachrane. Viem, ze je to tym, ze som mala predtym trvalu, ale kadernicka ked mi fuka vlasy, tak su pekne rovne a nie take rozlietane. Aky pripravok je najlepsie pouzit na to?Mate nejake skusenosti?
Odpovedať
1
2
5
kuk do témy žehlička na vlasy, tam sa to rozoberalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
jednoznacne OSIS --- chrani do 200°C tu je tema, kd sa o tom rozprava: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
andrea1158 • Dnes o 15:26 Ahojte baby. Nazrela som do témy KKK, ale je tam reč všeobecne o kozmetike. Ja by som bola rada, keby sme si vymenili rady ohľadne rôznych masiek, sér,vodičiek, mliečok a iných maškrtiek na naše vlásky. Ja ich mám dosť problémobňvé, vlnia sa mi a tak strašne sa mi páčia hladučké,rovné s ofinkou zastrihnutou do čela. Keď si dám masku, vyfúkam ich a vyžehlím, sú pekné rovné, ale zase skoro sa mi potom mastia. Poradíte nejaký grif? luko • Dnes o 15:29 oni sa mastia prave preto, ze na ne pouzivame balzamy a masky, teda aspon tak som sa docitala... ja sa snazim umyvat kazdy treti den, ale pravdou je, ze na ten treti to uz nie je buhvico... andrea1158 • Dnes o 17:31 a aký používaš balzam? Taký z drogérie alebo profesionálny vlasový prípravok?
Odpovedať
Profilova fotka
hodim vyborny tip... vyrobok Kerastase - taky zeleny urceny na ochranu pred zehlenim... je to parada... vlasky su hladucke ako zamat. Ale pozor tento vyrobok sa nesmie pouzivat po kazdom umyti, lebo velmi zatazuje vlasy a potom sa rychlo mastia. V obchode mi poradili, aby som si ho davala po kazdom druhom umyti, ale niekde v casopise som sa docitala, ze najlepsie ho davat kazde 4. umytie. Co je parada, lebo tuba stoji 700 Sk, to znamena, ze mi to vydrziiiiii dlhoooooo ;-)
Odpovedať
last_unicorn: a kde ho dostanem kúpiť? Predpokladám, že len v kaderníctve ale rada by som vedela v ktorom? Majú ho aj v Klier?
Odpovedať
ahojte, jednoznacne suhlasim : na zehlenie je loreal uplne super. a co sa tyka takych ochrannych veci na vlasy moje vlasy "uprednostnuju" :-D jednoznacne znacku glisskur.. cenovo je prijatelny a na dlhe vlasy ta kolekcia s bambuckym maslom a arnakovym olejom nema chybu. Uz vyse roka som nemala ani jeden rozstiepeny koncek :-) a predtym ich teda bolo pozehnane
Odpovedať
Profilova fotka
andrea1158: neviem ci si z Bratislavy, ale ja som ho kupovala v BA v Auparku je salon Kerastase. V Klier neviem ci maju Kerastase. Ale pokial sa chces pohybovat ze veci z Klieru, tak tam by som sa popytala na nieco dobre z radu Schwarzkopf Osis... to je tiez vraj velmi kvalitne ;-)
Odpovedať
last_unicorn: z Bratislavy nie som, ale občas tam chodím a žije tam moja sestra. Schwarzkopf Osis mám, dávam si to pod žehličku. A tiež súhlasím s wyerkou, Gliss Kur tá žlatá sada s bambuckým maslom je super, hlavne tá ich maska ale dosť sa mi z toho mastia vlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
andrea1158: tak potom skus, ked budes v BA sa zastavit v Auparku a kup si to... je to fakt perfektna vecicka.. ja som teda total nadsena... ;-)
Odpovedať
last_unicorn : chcem sa spytat,ako presne sa ten vyrobok od Kerastase vola, aplikuje sa na mokre vlasy? Skusala si viacero vyrobkov z tejto znacky? Ja som skusala zelenu, aj zltu radu, ale bola som trochu sklamana :-( . Ale na ten tvoj sa pojdem popytat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za osis od schwarzkopf.Dávam ho zákazníčkam používam ho aj ja a som spokojná
Odpovedať
Článok sa načítava...
dievcata a co hovorite na matrix ja mam stylingove pripravky - penove tuzidlo a lak na vlasy, su super, no rada by som vyskusala aj ine, som rozmyslala nad loreal profesional hm? co poviete
Odpovedať
loreal som si kúplila lak na vlasy, ale neviem si zvyknúť ho používať, mi to pripadá ako len na fixovanie spoločenského účesu. rovnako som si zakúpila vosk na vlasy nivea diamond a tiež teraz neviem čo s tým :-D
Odpovedať
Ahojte baby, neviete mi poradiť niečo na krásny lesk vlasov,? či použiť nejaký vosk, tužidlo, gél alebo neviem čo :-) funguje ten nivea diamond vosk? Ja mám šampón a nevidím extrémne zmeny ;-)
Odpovedať
ten vosk mi robí skôr taký matný poťah na vlasoch než lesk
Odpovedať
aha, a nevieš prosím poradiť niečo na lesk vlasov?
Odpovedať
iba ka farbu na vlasy. osvedčila sa mi Loreal Performance. Tým lakom a voskom nejako neverím. Navyše to vlasy zaťažuje.
Odpovedať
ambra ja mam nivea diamond taky sprej na vlasy, on sa dava po umyti na polosuche vlasy a mne sa ozaj zda ze mam lesklejsie vlasy ale ak chces istotu, tak radsej si zaobstaraj nejaky z profesialnych vlasovych pripravkov, tie su drahsie ale saj koncentrovanejsie
Odpovedať
ruci, ďakuje za radu a nevieš mi poradiť dáku značku, alebo konkrétny výrobok? ;-)
Odpovedať
ja pouzivam na lesk vlasov od loreal profesional taky ruzovy olejcek, je fantasticky, absolutne nemasti, je vonavucky a pekne uhladi vlasy. Fakt super :-) Od matrix som skusala tu radu biolage a taktiez mozem len odporucit, mala som ceramidove zabaly a ampulky, super vec na regeneraciu a posilnenie vlasov.
Odpovedať
zuzi, nemáš na ten výrobok nejaký link?
Odpovedať
http://www.lorealprofessionnel.com.au...
Odpovedať
ten pripravok sa vola lumino contrast serum gloss, neda sa mi hodit konkretny link, ale na tejto stranke to urcite najdes.
Odpovedať
zuzka a koľko približne stojí?kde si ho kupuješ?
Odpovedať
kupujem si ho v kadernickych salonoch, kde robia s lorealom, neviem uplne presne kolko stoji, ale cca 400 sk, no nie som si ista, pretoze vzdy kupujem viac vyrobkov a nemam velmi prehlad ktory kolko presne stoji, no urcite sa oplati. Tento konkretne je na blond a melirove vlasy, ale maju aj na hnede. Najlepsie by bolo keby idete do kadernictva a tam vam urcite dobre poradia, ja som s touto radou velmi spokojna, dokonca viac ako s kerastase.
Odpovedať
ďakujem zuzi,zájdem do kaderníctva a vyskúšam, ja mám hnedé vlasy ;-)
Odpovedať
ambra tu je link na loreal http://www.marctrix.sk/index.php?opti... a mne sa celkom pozdava ten hydra repair sprej, asi ho skusim aj ja ;-) zuzi nenasla som tam nic take na hnede vlasy ako mas ty na blond vlasky :-(
Odpovedať
baby, len taká malá anketová otázka. Ja si od januára zapisujem, koľko som minula na kozmetiku a je to hrozné číslo. Preto sa vás pýtam, ak môžem, napíšte koľko cca mesačne miniete na kozmetiku. Rada by som vedela, koľko to je. Ale ako vás tak čítam, sama určite nie som.
Odpovedať
:-) :-) no tak to radsej neriskujem, lebo to by bola brutalna suma :-) :-) ja som medzi casom zmenila farbu na cokoladovo hnedu a pouzivam olejcek na univerzalnu farbu, ale aj ten ruzovy - striedam ich. Ked pridem domov ,tak pozriem ako sa presne vola a napisem vam to.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?