Príčesky a predĺžené vlasy. Aká technika je naj?

Ahoj nevestičky, máte skúsenosti s predlžovaním vlasov alebo príčeskami na svadobný účes, Mám vlasy len po ramená a vždy som strašne túžila po účese z dlhých vlasov - natočené a len zľahka zopnuté. Do svadby mi vlasy určite nenarastú a vydávam sa len raz (aspoň dúfam). Akú techniku je najlepšie použiť aby som si úplne nezničila moje vlasy?
Odpovedať
Profilova fotka
V tych technikach sa ja velmi nevyznam ale moja kamaratka mala tiez svoje vlasky take kratsie a aj dost jemne a chcela mat na svadbe taky objemny uces takze sa jej museli vlasky dorabat ale vyzeralo to krasne. Najprv sa bala, ze to bude velmi vidno kedze svoje vlasy mala take jemne ale kadernicka jej to perfektne zakry a vyzeralo to ako keby to boli jej vlasy, len si daj pozor aby ste sa aj trafili do spravneho odtiena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivvett665 Aj moja kamarátka to tak mala, že bola zúfala z toho, že má krátke a jemné vlasy, tiež ich nemala veľa ako sa tak ľudovo povie ale tak úžasne jej to kaderníčka napojila, že to vôbec nebolo poznať. Keď som to videla tak som si povedala, že keď sa ja raz budem vydávať tak toto chcem :-D @eliska231 Netreba sa toho báť, nájdi dobrú kaderníčku a budeš mať vlásky ako princezná neboj :-)
Odpovedať
ja som mala 5 rokov skoro prrdlzene vlasy (samozrejme s "regeneracnymi" prestavkami) a bohuzial mi to velmi znicilo vlasy, i ked som sa o ne prikladne starala. vyskusala som x metod, no pri vsetkych sa mi znicili vlasy...nehovoriac o tom, ze i ked je to pekne spravene, sikovne oko si vzdy vsimne, ze mas predlzene.ak to chces len kvoli jednemu dnu, tak si daj clipy, no urcite si nepredlzuj.bude Ta to stat plno penazi a v konecnom dosledku Ti to znici vlasy.
Odpovedať
Ja to ťažko len tako ti povedať ako čo, no tieto kaderničky vedia robiť priam zázraky. Ja by som v tom osobne teda žiadny problém nevidela, že by si mala mať príčesok. Vedia ich spraviť tak, že budeš mať problém, si ich dať dole, takže by som sa nebála toho, že by ti mali niekde len tak odpadnúť, to isto nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa bude stačiť také to dočasné predĺženie kedy ti to tam len tak zapnú tými sponkami lebo inak by to tam museli dorábať ako sa to normálne robí a to stojí fakt poriadne peniaze ako písala heidir tak to aj dosť ničí vlásky. Ak to chceš iba na svadbu tak jednoznačne iba pripnúť tými sponkami a to si budeš aj sama vedieť dať dole :)
Odpovedať
Určite nechcem trvalé predĺženie, toho sa bojím presne kvoli zničeniu mojich vlasov. Našla som na nete stránku clipinhair - máte niektorá odtiaľ tie klipy? Treba s tým ísť potom ku kaderníčke alebo to zvládne nadpojiť aj kamoška? Inak díky za rady :-)
Odpovedať
@eliska231 to podla mna zalezi od toho aky chces, aby bol vysledny uces. ci len take nieco jednoduche, ze by ste top zvladli aj doma alebo ak teda chces uces od kadernicky, bolo by fajn za nou ist a poradit sa. mozno bude mat take clipy aj ona a tym padom by si nemusela zhanat
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm ja by som si ho dala radsej spravit nejakej dobrej kadernicke. Podla mna bude mat aj ona pricesky a isto budu lepsie ako taketo lacne, co sa daju hocikde kupit. Co ty na to, co keby si to nehala na nu? Nebolo by to predsa len lepsie. Aj s ucesom ti isto poradi.
Odpovedať
Ako to tak hovoríš, tak si myslím, že máš záujem o predĺženie len také krátkodobé. Podľa mňa by si spravila najlepšie, ak by si si zaobstarala klipy do vlasov. Dáš ich potom dole a budeš mať pokoj. Záleží to však aj od toho, akú máš predstavu o účese. aj si sa vyprávala už aj s nejakou kaderníčkou?
Odpovedať
Ďakujem vám moc za rady, už som si našla kaderníčku tak to ešte preberiem s ňou ale pojdem určite do klipov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez ked sa budem vydavat, teda raz a vlasy mi dovtedy nenarastu, tak by som to tiez riesila clipmi. No nie ja ako tak, ze by som to nechala na kadernicku. Predsa len oni vedia ako co a co by bolo najlepsie. Tymto by som sa njak az tak netrapila, no tesi ma,, ze si nasla riesenie.
Odpovedať
mne sa predlžovanie nejak nepáči. vsak to celkom znici vlasy, či nie? ešte nepoviem, len tie zaklipávacie príčesky tie cú celkom v pohode. no keď vidím ako to niektore baby majú nadpojené, no hrôza. však sa podľa mňa ani v pohode neprehrabme vlasmi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mam vlasy predlzene v kuse uz minimalne 5 rokov a vlastne s par prestavkami od 18ky.Nakolko mam sikovnu kadernicku je to na nerozoznanie od mojich a to mam vo vlasoch rozdiel viac ako 20 cm a o hustote ani nehovorim.Vyskusala som vsetko od clipov, nasivania, keratinu, mikroringov..Teraz uz skoro 3 roky pouzivam eurolocky a som uplne spokojna.Zalezi vsak aj od kvality prace kadernicky a hlavne od kvality vlasov( mne nove vlasy vydrzia cca 5/6 posunov a to je skoro 2 roky).Samozrejme vsetko je o tom, kto je kolko ochotny zaplatit, pretoze nic nieje zadarmo.Ja mam vlastne vlasy otrasne, a preto si ich predlzujem a zahustujem.Ked ma niekto krasne kvalitne vlasy a ide mu len o par cm dlzky koli jednemu ucesu, tak nik ine ako clip in nema zmysel :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám hodně řídké a nekvalitní vlasy. Skoro celý život nosím krátké mikádko pod uši, vlasy pak mají objem a vypadají hustější. Rok před svatbou jsem si nechala narůst vlasy po ramena, abych si mohla přidělat clip-in a dobře zakrýt spoje. Koupila jsem si pravé lidské vlasy v délce 30cm. Držely super, spoje vůbec nebyly vidět, účes byl nádherný :-) A hned 3 dny po svatbě jsem s nadšením ty své prořídlé cancoury ostříhala :-D Zkoušela jsem i trvalé prodlužko pomocí vlasových pásků, ale vůbec mi to nevyhovovalo, hlava se mi potila, svědila a tahalo to...Další peníze jsem už investovat nechtěla, holt budu celý život krátkovlasá 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja som si pred savdbou kupila klipi a kadernicka jich krasne skrila nebo jich vidiet ... dnes mam mikado po usi a klipi vyuzivam aj dnes, kedykolvek jich pripnem vecer ma potom sice bolia vlasy ale da sa to ... toto je uces z priceskami ked sme pred mesiacom isli na svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana9890
Odpovedať
Ani by som nepovedala, že je tam zakomponovaný nejaký príčesok. Vyzerá to ako keby tam boli len tvoje vláskiy. Ono keď to človek vie, tak sa dá všelieko vyhrať a výsledok je perfektný. Vyzerá pekne ozaj celý účes. Nuž niektoré kaderníčky vedia čo robia ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@eliska231 ahoj eliska, za mna tiez klipy odporucam, ja kupujem z https://www.clipinvlasy.sk/ a zatiaľ si nemôžem klipy vynachváliť x-)
Odpovedať
Clipy mi prijdu fajn fakt na jednorázovú akciu. Osobne s nimi skúsenosť nemám, len viem od kamarádky ako sa s tým vždycky chúďa trápila keď si ich nasadzovala a po pár aplikáciách ich mohla zase vyhodiť no nevím asi by som do toho nešla... Ja som zvolila skor tie predĺžené na trvalo a mám ich už asi dva roky a nemožem sa na nič sťažovať. Kaderníčka v Yes Vip mi dáva metódu takými tými pásikmi a pekne si z toho urobím účes alebo obyčajný cop a ani to nejde poznať že ich mám.
Odpovedať
Profilova fotka
čo sa svadby týka, tak by som šla asi to clipov. zbytočne si dávať kvôli jednému razu našívať vlásky. teraz sú aj tie clipy takých kvalít, že človek nerozozná, že ide v skutočnosti o umelé vlásky
Odpovedať
Ja tiez obcas pouzivam klipy, ked idem na ples alebo podobnu akciu, ale vzdy si ich radsej zakomponujem do nejakeho komplikovanejsieho ucesu, aby sa mi neuvolnili pri tanci. Ja ale tancujem dost intenzivne, neviem ako ty :-D Tak ja by som sa necitila uplne ok, keby mi tie klipy len tak viseli pri tanci... no su krasne ucesy, kde to vie vyniknut a drziii na mieste celu noc (odskusane :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
klipy sú fajn aj na takto jednorazovú príležitosť, ale aj bežné nocenie, spoň ja mám takú skúsenosť so značkou clipinhair, klipy si nasadzujem aj do práce, keď máme meetingy alebo prezentácie, do spoločnosti skoro vždy :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Poraďte mi babenky overenú predajnú na clippy ľudských vlasov , aby sa mi nestalo to čo kamoške že myslela si že si kúpila ľudský vlas pri natáčaní s kulmou je to začalo posmrdkávať . Ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?