Predĺžovanie vlasov a vaše skúsenosti

Má niekto skúsenosť s predlžovaním vlasov? a viete mi niekoho v TT doporučiť? vďaka
Odpovedať
Ahojky, nedavaj si predlzovat vlasky, znicis si ich. Ak chces mat na svadbe dlhe vlasy odporucam clip in pricesky.
Odpovedať
Ahoj luci :) ja mam predlzene vlasy uz takmer 2 roky, nijak neutrpeli, vela zalezi aj od prace kadernicky aj od sposobu akym to mas predlzene. Pozri: www.tashahair.sk Vynikajuca praca i ceny, i pristup,a som nadmieru spokojna ;-) Papa
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo .... vsak si krasna aj s takymi :) .... a ak to chces len kvoli svadbe daj si len tie clip ako radi janie, ja som ich davala segre na stuzkovu.... celkom ok :) len to treba istotne vyskusat
Odpovedať
ja mam keratinom, tak samozrejme ze vlasy sa ti trosku oslabia ono to prirodene pre tvoju hlavu a vlasy nie je ze tam mas nieco nalepene :) pripadne inak uchytene ale tiez odporucam clip in ked sa to tyka jedneho dna.
Odpovedať
@janie7 vdaka za info.. uz ich mam kupene a velmi sa z nich vytesujeeeeeeem :)
Odpovedať
presne ako ste vraveli, je zbytocne si ich davat predlzovat kvoli jednemu dnu, vyriesiila som to s clipmi... uz su doma.. farba aj melir total totozne s mojimi vlasmi.. vdaka, baby...:) )
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo prosim ta, odkial si ich objednavala a koklo stali?
Odpovedať
@luucaatkoo Super, teším sa s tebou a držím palce s ostatnými prípravami.
Odpovedať
@gabininka kupovala som ich v BA, neviem presne nazov obchodu, ale nie je problem zistit.... stali 55 eur, su aj melirovane, dlzka 50 cm... a su vazne kvalitne, co mi potvrdila aj kadernicka...tak ak by si chcela kontakt, staci povedat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo no jasne daj mi prosim ta kontakt. a uz si si ich skusala dat sama? a su to clipy z tych pravych vlasov?
Odpovedať
kontakt Ti preposlem vecer, som v praci a blok mam doma.. je to inak v BA kusok od Obchodnej ulice.. sama som si ich este neskusala, ale kamoska ich mala na svojej svadbe, total spokojnost a aj kadernicka vravela, ze su naozaj kvalitne.. hej, su z pravych vlasov.. takmi aspon bolo povedane... :)
Odpovedať
luucatkoo - nie je to taky obchodik,kde maju aj nechtove veci na Heydukovej ulici?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ano, presne ten to je :)
Odpovedať
@gabininka je to obchod na Heydukovej 9 v BA, vola sa Dream Factory shop... tak drzim palce, aby si tam vybrala, co hladas :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja som kadernicka. Keratinom by som si nedala nadpojit vlasy. je to sposob kde sa spoj rozpusti a lepi priamo na vlas. aj ked netvrdim, ze to nici moc, ale nici(hlavne davanie dolu)... ked si chces dat nadpojit vlasy jednoznacne eurolockmi alebo mikroringami... je to menej zname ale na 10000000000000000000% setrnejsie. ja som robila aj keratin kedysi a od kedy som presla na toto uz nemam ani jednu klientku na keratin...
Odpovedať
ahoj ja mam predlzene vlasky v salone YES VIP, podla mna su najlepsie ake som mala. Vyzeraju uplne prirodzene a moje vlasy nenicia, uz by som fakt nemenila. pozrite si ich stranku a posudte sami ;-) . A inak vela znamych ludi si tu dava robit vlasky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte :).Ja mám predĺžené vlasy už vyše roka a je to super! Vobec nemam poškodené moje vlasy, čoho som sa najviac bála! Preto si treba nechať predĺžiť u profesionálov, ktorí sa vyznajú :) Ja som bola v Salon IX Bratislava(www.salon9.sk) a môžem len odporučiť! Super ceny a výsledok je úžasný! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby ja som skúšala sama predlžovať vlasy, bez kadrníčky a objednala som z www.sexyvlasy.sk. Super kvalitka aj dobré ceny oproti tomu ako by to vyšlo v kaderníctve.Mám clip-in aj ofinu:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?