Poradíte kaderníčku a kozmetičku v Nitre?

Kadernicka / kozmeticka co by bola ochotna prist do hotela v den svadby a spravit uces(y), nejaky ten make-up. Bolo by dobre keby vie trosku po Anglicky ale nieje to nevyhnutne.
Odpovedať
halo aj ja by som potrebovala poradit kozmeticku v NR, najlepsie ak vie prist ku mne domov
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky...potrebujem poradiť nepoznáte niektorá z vás dobrú vizážistku z okolia NR alebo Topoľčian...prosím napíšte ak by niektorá vedela...ďakujem pekne :-
Odpovedať
Profilova fotka
Ja môžem vrelo odporučiť kaderníčku Evičku Bernadičovú z NR, salon MIA, ak je záujem poskytnem aj kontaikt.. a takisto vizážistku Aničku Švelanovú, ktorá robí s kozmetikou MaryKay, bola som vééééélmi spokojna :) ;-)
Odpovedať
pokial ide o kadernicku, tak uplny suhlas s lubikka, evka je skvela. ked sa na teba pozrie a vidi, ake mas saty, zvazi tvoje predstavy a vykuzli umelecke dielo, ktore si nebudes chciet nechat dat dolu :) ja som bola na skuske u nej a uz len ked naostro uces dopadne tak, ako skuska, tak bduem nadmieru spokojna :) a co sa tyka licenia, tak mam zajednanu marianku balazsikovu, ktora tiez lici s kozmetikou maryKay a tiez som bola na skuske nadstandardne spokojna :) kontakty poskytnem, ak budes chciet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?