Ako sa rozhodnúť pre svadobný účes?

Profilova fotka
Ahojte dievčata mala ste tiež problém si vybrat svadobný učes? Ja som už aj mala vybraty ,ale zase váham ,ako ste vyberali Vy? Dakujem krásne za odpovede . :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vyberala podľa toho, že chcem mať živé kvety a všetky vlasy vypnuté, pretože ich mám dlhé, vydávam sa v lete a pri tancovaní mi vadí, ak ich mám spustené a prilepené na chrbát a je mi pod nimi teplo :) jednoduchá matika - podľa toho, čo mi je pohodlné... :) budúca svokra sa ma snažila prekvapiť, aby som mala rozpustené alebo polorozpustené, ale to by som sa celý deň iba ošívala kvôli tomu - okrem toho na fotenie si nechám rozpustené, lebo sa fotíme v pondelok po svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu108 dakujem za odpoved : ;-) ;-) ;-) tak ja mám tiež svadbu v auguste ,ale mi máme malinku svadbu a potom v reštike iba také posedenie a ide sa domou ,tak premýšlam ako učesat ,lebo ja budem mat aj zavoj . ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvinkamintalova nechcem byť zlá, ale nezdá sa ti, že ten svoj účes veľmi preháňaš? dala som si námahu a pozrela si, koľko tém si už vytvorila ohľadom svojho účesu a závoja a za posledný mesiac to bol 12 tém + 1 ohľadom bolerka .. predstav si, že by každá z neviest za mesiac vytvorila 12 tém o tom istom .. veď si daj fotku do svojho blogu a čakaj na odpovede, ale nezahlcuj tu fórum vytváraním stále rovnakých tém - aký účes? rozpustený/vypnutý? a aký závoj? a hodí sa mi? a páči sa vám? mám 3 favoritov, už som si vybrala, potom znova fotky že sa nevieš rozhodnúť... pokiaľ je tvoja svadba naozaj iba také posedenie v reštaurácii, tak to tak neprežívaj .. ja viem, že každá chce byť krásna, ale predstav si, že by toto robili všetky nevesty .. ospravedlňujem sa za kritiku, ale už mi to nedalo .. 12 tém o účese a závoji za mesiac je už príliš ..
Odpovedať
Profilova fotka
Ten kto chce odpovie a ten kto nie nech si to nevšima :-) :-) ja si možem založit tem kolko chcem a komu to je proti srsti nech to nahlasi adminovi ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
poprosím písat iba k veci ak nechcete nepíšte radšej nič .Dakujem krásne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvinkamintalova nemôžeš si založiť tém koľko chceš, viď podmienky používania : Pravidlá pre vytváranie nových Diskusii a Otázok Novú tému zakladaj až keď sa presvedčíš, či podobná Diskusia, alebo Otázka už neexistuje. Ak podobnú tému nájdeš, svoj príspevok vlož tam. Ak nenájdeš, vtedy môžeš vytvoriť novú tému.
Odpovedať
vieš čo? daj sa ostrihať dohola... pomôžeš dobrej veci a nebudeš musieť ďalší mesiac riešiť účes...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka dakujem aj to je riešenie :-D :-D :-D
Odpovedať
@silvinkamintalova vsak ale uz si bola rozhodnute pre tie rozpustene? nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@karoliness ja som strašne nerozhodna,ale určite sa pre niečo budem musiet rozhodnut . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvinkamintalova aj tak uvidíš možno týždeň pred svadbou, pre aký sa rozhodneš .. podľa počasia - ak bude vonku 35stupňov, čo je v auguste dosť možné, tak pochybujem že budeš mať rozpustené vlasy, príp. bolerko .. daj si od toho pohov na chvíľu a uvidíš o 2-3 mesiace čo z toho, čo si vyskúšala, sa ti ešte stále páči ..
Odpovedať
@silvinkamintalova to som si vsimla ze si nerozhodna :-) ale tak snad sa rozhodnes a budes spokojna so svojim vyberom, vsak si sem pekne ucesy pridavala, teda nie do tejto temy ale do inych
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronikapb ja som si neprečitala pravidla,tak som nevedela prepáčte všetky žienky. :-( ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvinkamintalova ty si naozaj velmi nerozhodna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina ano to som ,ale dačo najdem. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@silvinkamintalova s ucesom mam aj ja najvacsi problem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Už nebudem zatažovat otazkami čo vybrat už som sa rozhodla .!!! :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
ja som mala od kadernicky fotky ucesov - asi 50 a z nich som vyberala. vybrala som 5, poslala svojej kadernicke a obe sme sa zhodli na jednom. :) uz tam len zakomponujeme zavoj a nejake ozdobky dopredu v podobe vlaseniek.
Odpovedať
Profilova fotka
@samantha1313 ja chcem takéto dačo,chcela som rozpustene ,ale tie nosim stale skoro . :-D :-D :-D a k závoju mi to ide viac.
Odpovedať
@silvinkamintalova rozpustene v lete by som si nenechavala, ktovie ake horucavy budu. skor vycesat hore, pekne mas vybrane, druhy sa mi paci viac:)
Odpovedať
hlavne máš ešte kopec času na rozhodnutie sa ohľadom účesu....ja mám svadbu o mesiac a ešte som si ani len účes neskúšala dokonca ani len nevybrala....hlavne viem že to bude v štýle rozpustené a mierne natočené :)
Odpovedať
Profilova fotka
@samantha1313 dakujem .
Odpovedať
Profilova fotka
@smoulinka8 mám čas na rozmyslenie ,ale čim viacej budem premýšlat bude horšie som vybrala dva a hotovo . :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina vsak si sem aj celkom pekne ucesy pohadzala, tak snad sa rozhodnes spravne a budes spokojna a pekna nevesta :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonicina diky :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?