Nechcem byť už čiernovláska

Ahoj dievcence..farbila som si vlasy cca7 rokov,poslednych 5 len samponom ale aj tak..vlasy mam takmer po pas a nemienim sa ostrihat :-) lenze..buducemu manzelovi a hlavne aj mne by sa pacila moja povodna farba.Je ochotny zaplatit mi"stiahnutie" farby .len sa bojim poskodenia vlasov. :-S Dakujem za rady,pripadne skusenosti ;-)
Odpovedať
ja som videla výsledok práce s jednou čiernovlasou pani v hairline v rozadole (mliekarenska) a sánka mi padla. mala to nádherné, vôbec nevyzerali poškodené, niečo neskutočné. odchádzala veľmi spokojná. čierne vlasy pasujú podľa mňa málokomu a výrazne ostarujú. potom daj vedieť, ako si dopadla :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala tmave, aze cierne dlho a farbene, nie sampon... jedneho dna som povedala dost a o necelych sest mesiacov som mala svoju povodnu farbu,,, moja skvela kadernicka ich posstupne zosvetlila... velka spokojnost :)
Odpovedať
@raverka @zoldynka dievcence,dakujem.Este stale som sa nepohla,cena ma trosku stopuje :-D trosku ste ma potesili,lebo predsalen sa najviac bojim poskodenia..tak mam ist podla vas dotoho?
Odpovedať
Profilova fotka
@mvjf ja som to riskla a mam konecne svoju farbu vlasov...kvalita sa nejako extremne nezmenila, takze pohoda :)
Odpovedať
@zoldynka nejako extremne znamena? a prosim ta kolko si platila? mame svadbu v oktobri buduci rok a to sa chcem uz vydavat ako prirodzena :-D takze asi by som sa mala rozhybat
Odpovedať
Profilova fotka
@mvjf mne to trvalo asi cca 6-8 mesiacov, ked som sa priblizila k svojej farbe... mam sice este zvysky farby na vlasoch, ale v mojej povodnej farbe, takze moje asi 5 mesacne odrasty si clovek ani nevsimne... ja som platila cca tak 25 -30 eur za jedno sedenie... kedze sme na to isli postupne... kazde dva mesiace cca. moje vlasy su akosi ine ako boli, pripisujem to ale ciastocne samozrejme farbeniu, ale aj zehleniu a mojej praci, kde su stale v cope, ciapke.. a pod ziarenim... takze asi tak
Odpovedať
@zoldynka aha..ja som v Prahe a tu som sa informovala tak by mi to vedeli spravit do 1500 kc..trvalo by to tiez viac sedeni..chcem,tuzim,ale akosi sa bojim rozhybat :-D no pohlad do zrkadla mi jasne vravi,ze mam s tym nieco robit.Mam asi 4 odtiene na vlasoch a odrasty hadam aj 4cm :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@mvjf a utekaj do kadernictva............
Odpovedať
@zoldynka :-D budem to riesit,pevne dufam,ze po nejakom case budem spokojna.Dik za povzbudenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mvjf za nic, daj vediet ako si pochodila :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola ciernovlaska 5 rokov. stiahnut farbu som sa rozhodla zo dna na den, ale nelutujem, hoci to stalo kopec penazi a casu a nakoniec aj dost balzamovania a masiek. ono tie vlasky sa stiahnutim farby urcite znicia v mensej ci vacsej miere, ale kvalitne vyrobky ich daju do par mesiacov dokopy. odporucam arganovy olej a gliss kur - cierny. ak budes v rukach sikovnej kadernicky, tak to urcite bude stat za to :)
Odpovedať
@ronas masky a balzamovania praktizujem aj teraz,tak to by az tak nevadilo..skor tie peniaze :-D casovo a financne v cislach ta to co stalo?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som vystriedala 2 kadernictva a na stahovani farby som bola dvakrat. prvykrat som platila 30 e a potom 65 e aj s farbenim a strihanim. sice to bola vacsia ciastka, ale spokojnost velka. studio - rebel v starom meste ba.
Odpovedať
@ronas do Ba to mam daleko,ale vdaka ti,zaujimalo ma ci spokojna a ta suma..pekny piatok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak chce zena ziskat sebadoveru a dobry pocit, dobry uces a farba, ktora ju podciarkuje k tomu neodmyslitelne patri. ak sa uz v ciernej necitis dobre, urcite nevahaj. dnes sa nemusia vlasy odfarbovat len peroxidom, ale aj setrnejsimi sposobmi. v kadernictve ti urcite poradia. drzim palec ;-)
Odpovedať
;-) @ronas ide presne o to,ze je mi nepoholne to stale farbit a nervovat sa ze zas to odrasta.. :-S Stiahnem a bude pokoj a dufam,ze aj spokojnost.Este raz dakujem za pismenka ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?