Nebudem mať skúšku účesu, poraďte prosím.

Ahoj dievky, potrebujem poradiť. S kaderníčkou sa mi nepodarilo dohodnúť na termíne skúšky účesu. V ten jediný termín, ktorý má čas, by som v sobotu musela 8 hodín cestovať, nechať si urobiť účes, prespať u niekoho a nedeľu ráno cestovať späť 8 hodín a v pondelok do práce... (pracujem v zahraničí)... Úplne zabitý víkend, neviem či si to môžem dovoliť (do svadby to mal byť posledný voľný víkend). Myslíte si, že by sme to zvládli aj bez tej skúšky? Čo vám tá skúška priniesla? Poraďte prosím.
Odpovedať
ja som skúšku nemala, ušetrila som za to peniaze aj čas... a maľovala som sa tiež sama :D :D
Odpovedať
Ahoj, ja som tiez skusku nemala a s ucesom som bola nadmieru spokojna. Nemala som ani skusku make-upu, pani, co ma licila a cesala, som absolutne doverovala. Ohladom make-upu som nemala ani tusenie, ako budem vyzerat a predbeznu prestavu ucesu som mala, zvysok dotvorila ona. Ak dovoerusej svojej kadernicke, nemusis sa bat.
Odpovedať
Ani ja som nemala skúšku. Odporúčam však poslať kaderníčke aspoň obrázky tvojej predstavy, aby vedela, čo chceš :) Napokon, počas robenia účesu sa vidíš v zrkadle, takže ju vieš trošku navigovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@elleonorika ani ja nebudem mať skúšku účesu. Holka, čo ma bude česať a maľovať povedala, že to ani nie je veľmi treba, lebo každý účes je originál. Že sa môže stať, že by ho nespravila úplne rovnaký v deň svadby a bol by problém. Tak neviem. Ale nalíčiť sa asi na skúšku dám.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za odpovede, upokojili ste ma. :-) Asi to nebudem siliť a nechám to bez skúšky. Čo sa make-upu týka, tam skúšku plánujeme tiež (bojím sa, aby to nebolo veľmi nápadné, ja sa líčim veľmi jemne).
Odpovedať
Tiež nebudem mať skúšku ani make up-u ani účesu..sme si s maminou povedali, že jej veríme a ako bude, tak bude :) Verím, že účes pokazia len spálené vlasy a make up dážď :D
Odpovedať
Keď som bola na pár svadbach, tak viem že "moja" kadernicka a"môj" vizážista mi vždy spravili pekné vlasy a make up, takže verím :-)
Odpovedať
Ja som skusku sice mala ale po tejto skusenosti si myslim ze to bolo aj zbytocne. Kadernicka mi spravila naozaj perfektny uces hned na skuske. A co poznam nevesty tiez mali taku skusenost. Ja odporucam nebat sa toho... Pokial je kadernicka overena aj inymi nevestami niet sa coho bat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@elleonorika da sa to zvladnut aj bez skusky. Ved ked si zoberies, ze ked ides na nejaky ples alebo inu svadbu, tiez nechodis predtym na skusky. Jednoducho musis doverovat kadernicke ze ta pekne ocese. V tvojom pripade by to bol fakt zabity vikend. Radsej by som to riskla. Ved vies aspon priblizne ako cese, bola si u nej uz niekedy?
Odpovedať
my sme sa dohodli,,že budem mať skúšku keďže som schopná si ešte účes rozmyslieť :-D verím,,že by sa to dalo zvládnuť aj bez skúšky ale obávam sa toho,,že by som mala zmiešané pocity ak by to nebolo podľa predstáv,,takto budem mať aspoň šancu dohdonúť to čo sa mi nebude pozdávať :-)
Odpovedať
Ďakujem za všetky odpovede, veľmi ste mi pomohli. A už som u nej bola na promócie. Vtedy mi zvládla urobiť krásny účes bez skúšky len podľa obrázka. Teraz mi však na tom záleží viac, preto dúfam, že to dopadne podobne. :-)
Odpovedať
ono vieme ze ti na tomto ucese zalezi viac ale neboj aj ona si je dobre vedoma toho ze to nesmie pokazit jej ide tiez o dobre meno a myslim ze hlavne o tvoju spokojnost podla mna to mozes vypustit z hlavky a len sa tesit na to podla mna skusku nepotrebujes niektore nevesty to tak riesia a nie je ich malo neboj takze sa podla mna nic nedeje ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som skusku mala, ale potom som si to o tyzden rozmyslela a na svadbe sa improvizovalo ;-) Dopadlo to nad ocakavanie. Takze ziadny stress, len maj aspon predstavu.
Odpovedať
To vobec nevadi. Poznam vela bab, ktore nemali ziadnu skusku ci uz make upu alebo svadobneho ucesu. Proste sa vlozili do ruk odbornikov a bolo. Ale ma to takto nieco do seba lebo to bude take prekvapenie aj pre teba samotnu a o to bude zazitok silnejsi. Nemyslim si, ze by si mala vyzerat inak ako nadherne v den svadby a tak to musis brat aj ty ;-)
Odpovedať
Ďakujem dievčatá. Už som poslala kaderníčke moje predstavy, chválila výber, teší sa na účes a písala, že by to nemal byť problém. Takže už som pokojná, som rada, že nemusím zase niekam cestovať ďaleko a aj ja sa teším na účes a radosť z výsledku jej práce . :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?