Na kedy si naplánovať svadobný účes a makeup?

Ahojte baby mame sobas o 16tej.kedy si dat uces rano aby to nebolo prilis skoro?mame aj fotenie take kratke pred tym.ako ste to mali vy?dakujem
Odpovedať
my sme mali sobas o 14tej a na vlasy som bola objednana na piatu rano,,,tam mi vizazistka robila aj make up....mali sme pred sobasom aj fotenie,,,,zacali sme o pol deviatej a skoncili cca o jedenastej..... prisli domov,trochu sme sa pomotali,čo to zjedli a o chvilu sme sli do kostola....ono sa to nezda,ale ten cas letel
Odpovedať
podla mna ti staci dat si kadernicku o desiatej.....ak budete mat len kratke fotenie.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze tiez ti bude stacit tak o deviatej kadernicku, podla toho na kolku mate dohodnute fotenie
Odpovedať
Ja sa len bojim aby smeto vsetko stihli lebo pri mojom stasti..:D a dakujem baby :)
Odpovedať
Za aký čas mi stihnú spraviť účes a makeup? Mám to všetko naraz u jednej osoby, ale asi mi hodina a pol na účes aj make up stačiť nebude, že? Totiž jedna kaderníčka/vizážistka má voľný termín až 12:30, a hovorila mi že o 14:00 by bola so mnou hotová. Síce vlasy budem mať už umyté, že mi spraví len účes, ale aj tak sa mi to zdá málo, resp. na tesno. Fotiť sa pred obradom nepôjdem, a obrad je o 16:00. Takže od kaderníčky domov a už sa len obliecť... Stačilo by to? Čo myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
@leanice my amme tiez obrad o 16.00, fotenie predtym ziadne a kadernik+vizazista v jednej osobe mi povedal ze 90minut uplne staci. Cize ja mam 12.30 termin, aby som okolo 14.00 bola hotova a mala este hodinku a pol na oblecenie atd aby som nestresovala. Cize myslim si, ze ti to uplne staci :)
Odpovedať
@rmnka ahaaa, no super, vdaka, že si sa ozvala, tak mne sa to zdalo málo, že ked sa bude hrať s tými mojimi nepodarenými vlasmi.... tak možno skúsim :)
Odpovedať
Jaaaj, keď ja neviem, stále váham, či bude dosť času. Zase na druhej strane by to bolo fajn, doobeda by som mohla ešte dozrieť na dozdobenie sály, príp. niečo doriešiť, ak by sa nestihlo, ved aj tak už určite nebudem spať od šiestej rána nervozna... :-D a aspon by som nebehala celé doobedu už namaľovaná a učesaná... Ty máš aké vlasy, nebojíš sa, že sa zdržíš...? @rmnka
Odpovedať
Profilova fotka
@katka516 My takisto mame sobas az o 16:00 a uces a vizaz mam na 10:15-.. myslim, ze to bude tak akurat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leanice ja mam polodlhe vlasy, nechcem ziaden zlozity uces. a idem na skusku, tak uvidme kolko to bude trvat. v kazdom pripade budem hotova hodinu predtym ako je najneskorsi mozny cas, cize aj keby bol casovy sklz, tak to je snad okej. navyse, on pride ku mne, a tam sa budeme chystat. kostol mam asi 100metrov od toho miesta, cize nikde sa nepresuvam. daj si poradit od vizazistky, kadernicky, isto ti poradia :)
Odpovedať
ja mam obrad o 16:30 a teda nechcemmat makeup auces skor ako o 12:00. Chcem sa vyspat.Ratam max. dve hodiny. takze okolo 14:30 najneskor hotova.Potom fotenie sami dvaja tak na 90 min. a sup na obrad. po obrade fotenie na inommieste a pojde sa do hotela
Odpovedať
Ja som mala o 8:00 kadernicku 10:00 vizazistku ... Potom som sa najedla riadne...obliekli ma a isla s fotografmi na miesto foteniaatd atd...a cca +- o 12 sme sa zacali fotit do 14:30 o 15:00 bol obrad ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
rataj 2 hodky na líšenie aj vlasy
Odpovedať
ahoj, my mame sobáš o 15:30...kaderníčku mám o 7 ráno a kozmetičku o 9 :) kaderníčka mi hovorila, že na účes potrebujem jeden a pol hoďky :) a kozmetička na líčenie 45 minút :) podľa toho by som o 10 mala byť ready :) tak doma...privítať hostí, tak obliekanie do šiat, krátke fotenie...a o 14 už je u nás celá rodina na odpytávanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam kadernicku zajednanu na 6:00 potom idem ku kozmeticke a okolo 10:00 by sme sa chceli ist fotit cca o pol 1 chceme byt doma a potom pytanie nevesty a 15:00 obrad dufam ze budem stihat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?