Metódy predĺženia vlasov

Profilova fotka
Ahojte.Chcela som sa opytat na metody predlzenia vlasov ake su najsetrnejsie a cenovo dostupne.Je lepsie objednat si vlasy alebo uz priamo kupit v kadernictve a dat spravit.Pocula som ze kreatin dost nici vlasy. Taktiez neviem aka ma byt povodna dlzka vlasov ked ich chcem nadpajat. A mam obavy aby mi nebolo vidno nadpajanie ked budem mat svadobny uces.Dakujem za info
Odpovedať
Ja to riesim tak, ze si necham vlasy predlzit len na svadobny uces priamo v kadernickom salone. Oni mi vybrali pramene k mojej farbe vlasov, tie mi upravia, na uces nadpoja a potom ich vratim spat (samozrejme aj so skuskou). Cena za nadpojenie je 5 € a za pozicanie pramenov 15 € , co je urcite lacnejsie ako keby som si mala vlasy objednavat sama. Potom ich ajtak nevyuzijem takze volim tuto cenovo urcite prijatelnejsiu cestu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska210 skus clip in takto to vacsinou baby robia
Odpovedať
Profilova fotka
a ako je to so zivotnostou ci uz clip alebo nadpajanych vlasov?
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska210 podla toho ako sa onich staras a ci su prave ludske
Odpovedať
Profilova fotka
Ved to je samozrejme. Len sa obavam, ked som citala nazory ostatnych bab, tak ze ked si natocili vlasy uz nesli vyzehlit a boli zvlnite, nakolko ich chcem pouzit aj na svadony uces..lebo v podstate potom budu nepouzitelne..a aj to ze po 2 umytiach nie su take ako boli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?