Krátky svadobný účes bez závoja

Ahojte! Viete mi poradiť krátky svadobný účes bez závoja? Som bezradná. Nechcem mať iba tak upravené vlasy ako v bežný deň, resp. podobne. Mali ste niektorá svadobný účes z krátkych vlasov, resp. stretli ste sa s nejakými fotkami. Ja som ani na webe nič nenašla. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
ja :) bezny den mam kratucke asi 3 cm strapate, nagelovane. pred svadbou som sa asi 3 mes. nestrihala, kadernicka mi jednu stranu vyzehlila - vytocila doboku, tam kde mam kvetinku a druhu stranu mi ulizala, nagelovala.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mas uplne kratke vlasy, tak by si si mohla dat nejaku vacsiu ozdobu - taku "brosnu" kvetovanu alebo perlickovu. Neskusala si si aj francuzsku sietku alebo tiaru?
Odpovedať
Profilova fotka
@barrilla nemusíte sa báť, dobrá kaderníčka Vám vytvorí krásny účes z akýchkoľvek vlasov :-) Chápem Vás, tiež som mala veľké obavy, pretože mám riedke a jemné vlasy, ale kaderníčka si s nimi poradila, je to vidieť v mojom albume.
Odpovedať
@nijasuomi Díky za inšpirácie, uvidím ako mi dorastú vlasy, ako budú použiteľné a ktoré pristanú mojej tvári. Šaty budem mať krátke po kolená, rovné, z krajky, "natural farby", ešte sú v štádiu šitia. Takže ozdoby do vlasov musím prispôsobiť šatám.
Odpovedať
Profilova fotka
@barrilla skús si pozrieť môj album http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zuz... snáď trošku pomôže :-D
Odpovedať
Neviem aky mas vkus,ale mne sa pacia velke ozdoby do kratkych vlasov, tieto su tak zdravo extravagantne, ale naaadherne :) http://www.svadobnetipy.sk/pin/598b3e... http://www.svadobnetipy.sk/pin/74071a... A toto je taka klasika http://www.svadobnetipy.sk/pin/25ddc0...
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi ...tá prvá fotka vyzerá perfektne. Dík za inšpiráciu
Odpovedať
mám krátke vlasy a pred svadbou som sa vôbec nezaoberala tým, čo s nimi. ako každé ráno som si ich našuchorila, zalakovala a išla sa vydať. a som aj rada, pretože viem, že z dlhých vlasov by mi nikto nevytvoril na hlave účes, aký by som si predstavovala
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez kratke vlasy,kadernik mi povedal,ze nech si ich necham trosku podrast(vydavam sa buduci rok v oktobri a teraz ich mam po krk)...bola som na svadbe buducemu svagrovi a urobil mi perfektny uces: ofinka pekne cez cele celo na jeden bok,potom strasova celenka a natupirovane vlasy ala 50-60.roky:) skoda,ze nemam fotku,ale vyzeralo to perfektne,zvladol to aj z mojich jemnych riedkych rovnych vlasov a uces drzal az do rana:) tak sa mi to zapacilo,ze si ho necham spravit aj na vlastnu svadbu:))))
Odpovedať
Profilova fotka
Dam moje fotky do albumu buduci tyzden. Kukni
Odpovedať
@janajag Dik.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?