Koľko stojí svadobný účes v Košiciach?

Dievcata, prosim vas, v akom rozpati sa momentalne pohybuju ceny za svadobny uces v Kosiciach? Nechcem nic komplikovane, len natocit vlasy a dat ich nabok. Taky ten klasicky uces :) Ak by ste mali tip na super kadernicku za normalnu cenu bez "vysokohorskej" prirazky za slovko svadobny, sem s nim :)
Odpovedať
Práve to slovíčko vo väčšine prípadov dvíha cenu. Ak sa dá, použi slovko spoločenský :) len sa neprezraď upínaním závoja a podobne :D priemer je okolo 30 eur. Ale to záleží hlavne od náročnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial to chces len natocit a dat nabok tak kludne pouzi to spolocensky :) Len neviem ci sa neprezradis tym, ze budes chciet prist na skusku lebo ja by som si napriklad netrufla dat si urobit uces na svadbu iba na ostro, ze vobec nebudem vediet ako to bude vyzerat.
Odpovedať
Profilova fotka
v prvom rade sa cena bude odvíjať aj od toho, o aký účes máš záujem, mohla by si sem hodiť nejakú tú fotku
Odpovedať
Ahoj kedy máš svadbu ? Robím ako svoje hobby spoločenské účesy za 10€. Viac info na FB stránke účesy podľa Lucy (aj fotkami)
Odpovedať
veru, mate pravdu, radsej pouzit slovko "spolocensky" :) @rochelle18 dakujem za ponuku, si zlata :) predsalen, radsej uprednostnim salon. kadzopadne dakujem a drzim palce s tvojim hobby :)
Odpovedať
co sa tyka ucesu, mala som na mysli nieco taketo:
Odpovedať
ja som bola minuly rok v galerii na terase za tusim 68 eur... a velmi pekne mi ucesala asi 2 hodiny som tam bola...
Odpovedať
Profilova fotka
tak takyto jednoduchsi by nemusel stat tolko len pojde o to aby sa to dobre zafixovalo. podla mna rataj od nejakych 80 eur vyssie, podla toho aky salon si vyberies
Odpovedať
ano, tak ako tu bolo spominane, ked budu vediet, ze ide o uces svadobny, priprav si okolo 100 EUR
Odpovedať
dakujem, dievcata :)
Odpovedať
@novia88 mne kadernicka na kvp povedala, ze podla narocnosti ucesu 30 - 40 €
Odpovedať
@6myska ano, aj mne tak povedala moja kadernicka na jazere, cca 30 eur a vidim fotky, ake pekne ucesy robi na svadbu...100 eur sa mi zda byt prehnana suma.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@novia88 Salon Matrix na Komenskeho - kadernicka Zuzka - ziadna prirazka za slovo svadobny ;) mna cese uz vela rokov na plesy, svadby, vecierky a robila mi aj svadobny uces - uplne presne podla obrazka a mojich poziadaviek :) A aj ma tam licili :)
Odpovedať
@novia88 to ,ze ponukam moznost spolocenskeho/svadobneho ucesu za 10eur neznamena ,ze som taka lacna, ze treba uprednostnit salon, kde ti za ten isty uces co dokazem ja- vyrubu 60+eur . nezarabam na ludoch a zaroven robim svoje hobby pre radost . pokial si chces vyskusat taky isty uces- nie je problem ma vyskusat.
Odpovedať
@rochelle18 Ved ti nikto nepise ze si lacna a ze "treba" uprednostnit salon. Neviem co si taka nabrusena alebo urazena. Dala si ponuku a autorka ju slusne odmietls, pretoze chce radsej salon. Nenapisala dovody ani nic nepekne voci tebe. Prvykrat ta niekto odmietol ze takto reagujes?
Odpovedať
@fokuska dakujem, moje slova :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?