KE - kaderníčka a vizážistka

Milé nevesty, vedeli by ste mi poradiť vizážistku a kaderníčku v Košiciach (najlepšie na jednom mieste) za prijateľnú cenu? Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, sice nie su na jednom mieste, ale ja som s tymito damami maximalne spokojna, stale sa k nim vraciam kadernictvo Sympatia https://www.facebook.com/kadernictvo.... a licenie https://www.facebook.com/TatarKriszta... :)
Odpovedať
Na licenie jednoznacne Lucka Orosova....pozri jej profil na FB...je naj
Odpovedať
ďakujem pekne, dievčatá :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
vážne žiadne miesto, kde urobia všetko naraz?
Odpovedať
Profilova fotka
@benita1990 @montrojruza ahoj :) tak na jednom mieste som ja mala hairclinic Daniela :) a Tatar Kriszta :) jednoznačne odporúčam, super prístup a skvelá práca :)
Odpovedať
:-) dik. ale v inej diskusii som citala velku kritiku na tu danielu, ze o 2 hod. spadli vlasy, obidve su v cassovare?
Odpovedať
Len chcem upozorniť na jednu kaderníčku - pred cca mesiacom pracovala na Rastislavovej, našťastie majiteľka pochopila, že jej len uškodí - keďže bolo na ňu plno zlých ohlasov. Aktuálne už pracuje v Christel na Krmanovej. Mám s ňou zlú skúsenosť, rozprávala mi, aká je úžasná, ale úplne zničenie vlasov.. z červeného melíru bol blond.. zachraňovala to len ďalšou chémiou a strih taký, že sa ma potom v inom kaderníctve pýtali, či som sa sama strihala. Tak sa jej vyhnite, neviem meno, ale vek cca 45. Je veľa šikovných, ale toto je katastrofa.
Odpovedať
prosim, dajte este nejake typy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?