Kde zoženiem kvety do vlasov?

prosím kde zoženiem niečo takéto do vlasov .. prosím okrem aliexpr.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak nechces alie tak potom mozno v nejakej bituterii, isto ich mate v meste dost, podla mna ak vsetky obehas tak aspon v jednom nieco take najdes :) Alebo neskusala si pozerat tuto v bazariku? Aj tu su kadejake ozdoby do vlasov, mozno by si tam nasla nieco podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste popozerať aj na sashe.sk
Odpovedať
Profilova fotka
ja som minule len tak preklikavala na sashe ale na nic take som tam nenarazila ale myslim, ze keby si si tam nasla nejaku sikovnu babu,ktora robi nejake dekoracie do vlasov tak by ti vedela nieco take v pohode vyrobit a mozes to mat presne na mieru aby sa ti to hodilo napriklad ku kytici alebo k ostatnej vyzdobe :)
Odpovedať
vyrob si aj sama :) nakúp si ozdoby aké chceš, nejakú hrubšiu asi skôr umelinovú "niťku", na to si to pekne prilep a máš hotovo, veď to je len taká maličkosť a budeš to mať urobené sebou, tak ako sa to tebe páči a možno ťa to aj lacnejšie výde
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez by som ti poradila ako aj @lindiada, ze by i si ich mohla vyrobit sama. Daju sa zohnat ci uz v galanterii alebo aj v obchodickoch s drobnym tovarom. Spravis si navyse presne take ako chces.
Odpovedať
Profilova fotka
krasnucke, no isto by som asi nekupovala hotove. som napriklad typ cloveka, co si veci rad prisposobuje svojim potrebam a pacilo by sa mi mat na svadbe co najviac samo vyrobenych veci. vide ta to mozno o trocha drahsie, ak si to budes robit sama, no rozhodne to bude podla nna stat zato
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?