Kaderník Alex Csonka. Máte nejaké referencie?

ahojte, ak mate skusenosti s kadernikom Alexom,ci uz kladne alebo zaporne,supnite to sem 8-) budem povdacna za kazdy prispevok.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja osobne sice nie, ale moje dve kamosky k nemu chodia a vzdy maju perfektne ucesy. Sice nie svadobne, ale ine, mierne extravagantne a super!!!! Ja osobne som skusila jeho pracu...
Odpovedať
Ahoj, na moj vkus je az prilis extravagantny. Sestre spravil uzasny umelecky vytvor na hlave, ale nepostrehol , ze k jej tvari sa to nehodi. Takze uz k nemu nechodime.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
jee ,no to bol moj ucitel,je skvely,ano extravagantny,ale skvely,mozno si sestra nedala poradiť ;-) lebo on ma vzdy viacej variantov,mne poradil bohovsky uz na skole,vzdy som mala kratke,skor extravagantne ucesy a on mi poradil,ze aj dlhe sa mi hodia,kazdy tukal na čelo,ale fakt mal teda recht,ja na nho nedam dopustiť a tesim sa z jeho uspechov,na svadbu by som si ho zavolala,keby mal volny termin,dobry napad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som u neho v kadernictve, niekolko razy ma strihal on, niekedy ine kocky a vzdy som bola spoojna. Neznici vlasy a vie dobre poradit.
Odpovedať
Profilova fotka
A kde ma mimochodom kadernictvo?
Odpovedať
Profilova fotka
mam kamosku ktora k nemu chodi bezne a je vzdy uzasne ostrihana, hoci jej kvalita vlasov je dost "mierna"... ono to MENO vacsinou hovori aj o KVALITE :-)
Odpovedať
Profilova fotka
and viem, ze ma kadernictvo v Seredi a v Galante a otvoril si aj niekde v Šali (mozno aj v Dunajskej Strede ale to sa mi len mari) Vzdy mi perfektne ostrihal vlasy na postupno. Ked sa mi volne presusili a zaklanila som hlavu a potom dala spat - kazdy vlasok mal svoje miesto bez toho aby som si vlasy precesala - jednoducho dobry strih. Asi tam zase niekedy skocim, lebo teraz som ako "Viktorka od splavu" :-D
Odpovedať
baby, baby, ak niekto mate, prosim kontakt nanho do IP :-) diky!!
Odpovedať
;-) Ahojte, tak najprv Vám poviem, že p. Csonka má salon aj v Šali, je to presne na ulici Mostovej. Viem to preto, lebo som tam bola tento pondelok, objednala som si ho na svadobný účes, a bola som veľmi milo prekvapená. Okrem toho, že je to priateľský človek, tak je to aj profesionál... bola som sa s ním len dohodnúť aký asi účes by sa mi hodil, a bola som už len s tým rozhovorom spokojná :-) takže teraz sa už len teším, že som si ho vybrala...
Odpovedať
To je ten ALEX co vystupoval na STV1 v relacii Zmenaren???? Nnecham si ujst ani jeden diel tejto relacie a ked strihal ALEX tak to vzdy malo smrnc!!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie to nie je ten - tento je starší ale tiež dobrý, nezničí vlasy
Odpovedať
Profilova fotka
nie je ale je tiez extra trieda ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
zdravim. ja som Alex Csonka junior. pokial viem, existuje len jeden kadernik s menom alex csonka. nahodou moj otec. bol to on co vystupoval v relaciach pod svojim menom :) najlepsie je ak sa u neho chcete ostrihat, pripadne aj inak skraslit, pomasirovat,... prist do sale.
Odpovedať
Ten Alex, co vystupoval v zmenarni na stv, je tazko tvoj otec, je to mlady chalan, moze mat tak cca 25. ;-) MOzno bol tvoj otec v inej relacii, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
Alex Csonka,je v Sali,ze vystupoval v zmenarni,mi ušlo :-D :-D určite nema 25 :-D ved bol moj učitel na strednej :-D ale má viac detí,to hej ;-)
Odpovedať
ahojte asi si pletiete mano Alex a Alex Conka lebo to su dvaja ludia. :-p :-p Alex Conka je kadermik a ALEX je vizazista.Conka je v pohode dobre striha ale spolocenske ucesy teda cesat nevie.nie je to jeho parketa.co som videla od kadernika jeho formatu som cakala viac.a farbenie ....?nie vsetko sa mu celkom podari ale panicky ho zeru lebo vie vsetko okecat a ma aj dobre napady ale velmi sa nepozera na to ci si to budes vediet ucesat aj sama a ci sa v tom citis dobre.
Odpovedať
Ahojte, som Alexova dcéra a keďže spolupracujem na vytvorení jeho stránky preklikala som sa cez google až sem. Takže len pre vysvetlenie: kaderníctvo zo Serede a z Galanty sme kompletne presunuli do Šale - hlavne preto, že teraz už nejde len o kaderníctvo, ale aj o kozmetiku, manikúru, pedikúru, saunu, masáže, telocvičňu atď, chceli sme skĺbiť všetko dohromady, aby sa dalo vyhovieť každej zákazníčke. Takže všetko toto nájdete pod jednou strechou, v jednej budove. add2: ak príde zákazníčka s fotkou napr.Lady Di, že chce mať také vlasy, nech sa nečuduje že jej otec nevyhovie, pretože je to trošku neprofesionálne - možno v treťotriednom kaderníctve Vám vyhovejú, ale u nás nie. Ide totiž len o to, že ak príde niekto k nám, znamená to, že si nechá poradiť a že nebude profesionálovi kecať do remesla... (hádam som nikoho neurazila:) add3: na stránke si onedlho budete môcť pozrieť aj premeny, teda fotky ľudí pred tým ako k nám prišli a potom. To bude hovoriť asi za všetko. Chápem, že vkus má každý človek iný a teda sa nedá vyhovieť každému... add4: neviem aké účesy z dielne môjho otca ste videli, ale jednoznačne som ich videla dosť nato, aby som povedala, že u nikoho iného by som si vlasy na svadbu robiť nedala. Príklad: raz v sobotu zvonil otcovi mobil, zákazníčka, ktorá sa rozhodla dať si svadobný účes spraviť u niekoho iného s plačom volala, že ak jej nespraví vlasy, tak sa nevydá. Jej nová kaderníčka jej na hlave vytvorila niečo, čo vyzeralo ako mŕtva veverička. Otec jej spravil za pól hodinu jednoduchý romantický účes a dokonca sme jej vyrobili aj nový svadobný venček namiesto závoja. Nakoniec sa predsa len vydala, ale ktovie akoby to skončilo bez otcovho rýchleho zásahu...
Odpovedať
add5: predtým ako sa otec pustí do roboty, porozpráva sa so zákazníčkou o tom aký účes by potrebovala, myslím dĺžku a pod., koľko času môže venovať jeho úprave, čo robí - aby to sedelo k jej zamestnaniu...Rozpráva sa s ňou preto, aby jej dokázal čo najlepšie vyhovieť, zákazníčky sa opýta aj na to, čo by určite nechcela. Takže ak sa niekomu finálny účes nepáči je to trochu zvláštne. Viete, fakt je, že sa nedá vždy každému vyhovieť nedá, takže ak je napríklad niekto zvyknutý na cop a povie že chce viditeľnú zmenu a odíde s krátkymi vlasmi, tak trošku si za to môže sám...samozrejme, že to nerobí bez súhlasu zákazníčky. Proste som len chcela povedať, že sa občas stane, že zákazníčka prehlasuje o sebe, že chce zmenu, že je extravagantná, že chce byť úplne iná a nakoniec otec zistí, že v podstate nehovorila o sebe pravdu, lebo chcela len pristrihnúť konce. Preto je dôležité rozmyslieť si čo chcete a následne to s ním konzultovať. Najlepšie je prísť, vyskúšať a spraviť si vlastný názor. Budem rada ak budete reagovať na môj príspevok. Majte sa krásne.
Odpovedať
.....no keby ta zakaznicka nebola hlupa nemuselo sa jej to stat :-D :-D ved sa chodi na skusku ucesu ci nie?No a to ze niekto o sebe klame o sebe u kadernika som este nepocula.Preco by to niekto robil?Je to blbost.Kazda chceme vypdat dobre po odchode od kadernika.Preco by niekto sam sebe skodil.Vies asi je to troch inak ako pises.A to tak ze tvoj otec je presvedceny o svojej pravde .Keby to tak nebolo neodchadzali by od neho zakaznicky SKLAMANE.Aj ked mas pravdu ze kazdemu nevyhovies........A taka ina otAzka;Kolko vas je deti ?A vsetci ste alexandrovci?
Odpovedať
Nic v zlom, ale zacinam mat pocit, ze tato stranka je o obhajovani svojich oteckov ich dcerenkami. Uz si Alex druha ;-) :-D Neviem, ale ak su tí ludia tak fajn a profesionali co maju plne diare, tak naco tolka prezentacia a obhajoba pripadnych nespokojnych klientov???? Nikdy clovek na 100% nevyhovie, ale podstatne je, ze 90% zakaznikov je nadsena a prace je stale vela,no a koniec koncov, klienti sa vracaju, nemyslite??? 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mila Sandra, aj ja mam otca podnikatela a viem, co je to pocut na otca kritiku. Ale uvedom si, ze krita by mala ludi posuvat dopredu, ci osobnostne alebo profesionalne. Vies, byt kadernikom, ktory vie na hlave spravit zakaznicke take veci, ze ked odchadza od kadernika prve co urobi umyje si hlavu a chodi pol roka s copomom, lebo sa hambi s takymi vlasmi aj spat a nie to este chodit po ulici, tak je to sila. Kazdy kto chce pracovat s ludmi musi byt aj trochu empaticky....ze ked pride dievca v konzervativnom obleceni ledva povie a povie, ze chce nieco extravagantnejsie, ze tym nemysli mat na hlave punky uces, alebo nieco podobne. A na druhej strane ked pride zena s drsnym licenim a s nausnicami vsade mozne ze nechce ked povie, ze chce nieco extravagantnejsie nemysli tym, ze chce mat vycesane blondate vlasky na cesticku..... A taktiez je uuuuplne profesionalne ked kadernik chce od zakaznicky, aby bola maximalne spokojna. A ked sa jej jeho praca nepaci porozpravat sa a zachranit co sa da..... Vsetko je vecou komunikacie medzi ludmi a zeny si nemaju dovod vymyslat, ze chcu to a to, ved na co su zeny viac haklivejsie ako na svoje vlasy. ;-)
Odpovedať
Ahojte baby.Mate pravdu.Aj ked si Sandra o to mysli svoje.Na zaciatku bola otazka ci vie Alex cesat spolocenske ucesy a odpoved je nie.Nie na urovni kadernika jeho formaru-ved radil aj v casopisoch a tak...Co som videla na vlastne oci bolo extravagantne to by az tak nevadilo ale to vypracovanie ......no ziadne vyhladenie ....strapate- strapate...... a trvacnost ucesu ledva do fotenia ktore sa robi-ako je dnes v mode este pred obradom.Ono to drzalo ako tak -ale nie v tvare v akom to bolo na zaciatku.To by sa teda nemalo stavat.No a to este nevravim ze lacne to nebolo.Uces by mal vydrzat podla mojich predstav az do rana no nie ?A je jasne ze Sandra si ani nemoze dovolit aby sa dala cesat niekomu inemu ved ako by to vypadalo ked je oco kadernik....
Odpovedať
Profilova fotka
Nehnevaj sa Sandra, ale ak prídem ku kaderníkovi s tým, že chcem vlasy ako Ladi Di, tak očakávam, že mi také vlasy spraví. Mňa ani trochu nezaujíma, čo sa páči kaderníkovi!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
S Alexom mam len 100% perfektnu skusenost :-) . Co do kvality jeho zostrihov, co do osobnosti. Ak niektore z vas "ani trochu nezaujima, co sa paci kadernikovi" - tak potom nevidim dovod, naco vobec ku kadernikovi ist, vsakano... ;-) to si mozete skocit k ujovi holicovi, co este vasho pradeda mydlil - strih podla obrazku Lady Di zvladnu snad aj tam. Alex, ako uz bolo spominane, vyzvie od zakaznicky presne tie informacie, ktore potrebuje k tomu, aby ju odhadol po charakterovej stranke (konzervativna, odvaznejsia, detska, hrava, ...), zisti, co sa jej paci a co nie, aku pracu ma, atd.. - velmi vystizne to uz tu vyssie opisala jeho dcera, takze o tomto sa rozpisovat nebudem. Zhrniem to takto - chodim k Alexovi asi 4 roky a vzdy ked som vyskusala niekoho ineho (bud som bola odcestovana v zahranici, alebo netrpezliva po zmene ucesu natolko, ze som si sadla do prveho kadernictva co prislo :-| ), bola som bud sklamana, alebo priam smutna zo svojho vzhladu. Pretoze Alex do ucesu vnesie kus Teba, kusok seba, v konecnom dosledku som tie vlasky vzdy nosila s nesmiernou radostou a sebavedome, a !hlavne! :-D mi ich moje kamaratky vzdy zavideli :-) A videla som pocas navstev u neho aj spolocenske ucesy - vzdy velmi pekne a vkusne.. P.S. Ale tak zase chapem, ze sa jednym smahom neda ulahodit uplne kazdemu... paa x-)
Odpovedať
Profilova fotka
A Alex myslim v uplnych zaciatkoch Zmenarne strihal, potom nastupil Marek Kopanica a teraz Igor Novosad a dalsi...
Odpovedať
Profilova fotka
andrea_k: Nikto mu nenadaval ani nic podobne, ale kazdy kadernik musi byt vyrovnany s tym, ze bude mat aj kritiku je to uuuuplne prirodzene a patri to k praci. A ja Ti poviem, ze mne naozaj nezalezi na nazore kadernika. Napr ja ked pridem a poviem ze chcem len popodstrihovat poskodene vlasy a urobil by mi na hlave novy strih, tak Ti poviem, ze by som riadne, ale riadne vrcala. Pokial by som tam isla s tym, ze chcem zmenu ok, ale aj na tej sa treba dohodnut. Ja Alexa nepoznam a nesudim nikdy som u neho nebola, mozno je naozaj dobry nehovorim ani to a ani opak. Pisem vseobecne o kadernikoch. Napr videla som aky mala uces cestovatelka na svadbe a bol nadherny a myslim, ze ju tiez cesal Alex.
Odpovedať
Profilova fotka
janina1: :-) ja sa o cokolvek stavim, ze by Ti tie konce podstrihol, ak ho presne a len o toto poprosis, nic viac - nic menej (i ked je pravdepodobnejsie, ze na tento ukon zavola svoju/ho asistenta/ku - a to preto, lebo by to bolo ako prist k modnemu navrharovi s tym, aby Ti o 1,2 cm skratil nohavice.. to niee - to mu nenechavas priestor k umeleckemu vyblazneniu sa.. rozumies.. ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
Ale ak je kadernik, ktory chce svojim zakaznickam ulahodit, tak neviem preco by mi nemohol podstrihnut vlasy, ktorych sa nechcem vzdat... Myslis, ze je to pod jeho uroven???? Existuju viaceri kadenrici svetovych mien, ktori si svojich zakaznikov vazia, ale tomuto asi stupa slava do hlavy... a otazka: preco by sa mal umelecky vyblaznit akurat na mojich vlasoch? To co tu pises, je absurdne a akoby ti niekto platil, za to, ze mu tu robis otvorenu reklamu alebo som si to vsimla iba ja? Nic proti Alexovi, lebo ho nepoznam, len mam nieco proti tvojim komentarom, ktore tu citam a ktore mi tu zavanaju reklamou ... ja len tolko to je moj nazor... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nik mi tu neplati :-) . Tiez som len vyjadrila svoj nazor - a ked som s niecim spokojna, preco by som to mala kritizovat? Asi sme si neporozumeli - netvrdila som, ze by bolo nieco pod jeho uroven - to urcite NIE, on si svojho zakaznika vazi. Ale tymto by som to aj uzavrela, lebo ma tu znova niekto obvini zo skrytej reklamy. Prijemny den prajem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ok, asi sme sa fakt neporozumeli, ja som myslela tym, ze ci je pod jeho uroven to, ze na podstrihnutie vlasov je pravdepodobnejsie, ze na tento ukon zavola svoju/ho asistenta/ku... a tych poslednych 9 slov je odkopirovanych z tvojej odpovede... ja neobvinujem, ze robis reklamu, fajn, toto je forum, povedz si svoj nazor, ani ja by som nedrzala usta, keby islo o niekoho koho poznam a chcem ho ochranit... to je prirodzene... aj tebe pekny den :-) ak sa ta to dotklo, ospravedlnujem sa, aj ja som si len povedala svoj nazor ... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?