Kaderníčka v Nových Zámkoch, Palárikovo. Poraďte

Baby, neviete o dobrej kaderníčke v Novych Zamkoch. Ja som z Tvrdošoviec a miestna kaderníčka, ktorá je síce dobrá a nie moc drahá, má v máji ísť do zahraničia. Potrebujem, aby mi prišla ja domov.
Odpovedať
Nikto mi tu neodporučí žiadnu kaderníčku? Baby z NZ, kde ste?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj eba, ja som bola velmi spokojna s mojou kadernickou. Je velmi sikovna. Vola sa Monika a robi na Bitunkovej ulici v NZ, neviem, ci vies kde to je. Len neviem, ci by isla k Tebe domov. Inak jej kolegyna je Barbie Blazekova, mozno ju poznas, je tiez z Tvrdosoviec, mlada baba. Len ona je panska holicka. Chvaly som pocula aj o kadernicke v salone Chanten oproti gymnaziu a o kadernicke Stefanikovej, ktora robi v salone na plavarni. Tieto obidve su aj drahsie.
Odpovedať
Koľko ťa vyšiel svadobný účes?
Odpovedať
Profilova fotka
Nuz tato Monika je mojej mamy kolegyna, kedze ona je tiez holicka, takze neplatila som priamo. Zavisi to od dlzky vlasov, uces z dlhych vlasov vyjde asi do 400 Sk. Inak ja som bola u nej v kadernictve, nesla ona ku mne.
Odpovedať
adrioska, vies mi dať na ňu kontakt?
Odpovedať
Baby, pošlite mi kontakty na dobré kaderníctva v NZ. Ak máte kontakt na kaderníctvo oproti gymplu...šup sem. Som zúfalá, za necelé dva mesiace sa vyfdávam a kaderníčku nemám. :-( Resp. mala som a obe ma zrušili... ete je kaderníctvo v Palárikove "Erika salón" - máte na ňu kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
Erika poslala som Ti kontakt na Moniku, snad si ho dostala a na tu v Palarikove sa skus opytat "bebucik"a, ona je tiez odtial, ma tu aj predsvadobny album.
Odpovedať
To je Monika Pernišová? Tá má v ten týždeň dovolenku. Obrátim sa na bebucik. Ďakujéééééééém :-)
Odpovedať
Nakoniec mali voľný termín v salóne Chanten, rezervovala som si ten termín, len sa bojím, že to nebudem stíhať, lebo ona začína ž o 9-tej a kým mi spraví úče... ja musím byť v Tvrdošovciech najneskôr o pol 12-tej. Ak máte skúsenosti s týmto salónom, píšte :)
Odpovedať
Profilova fotka
nie to bola Monika Korencsiova, je z NZ. Chanten je dobre kadernictvo, kamoske tam robili uces a odvtedy tam chodi pravidelne. Su len trosku drahsi, ale ak budes spokojna, tak niet o com...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj eba! mne robila na svadbu účes kočka zo salónu Chanten v NZ a bola som nadmieru spokojná, odvtedy k nej aj chodím. A keď potrebujem vždy mi vie spraviť perfektný účes na hociakú príležitosť .... Vyšlo ma to trochu drahšie (presne sumu si nepamätám cca 700,- Sk, naozaj už neviem). Tiež som šla k nej o 9-tej ale účes som mala spravený tak cca o 11-tej, myslím že všetko závisí od zložitosti účesu .... Ja som k nej ešte pred svadbou šla i na skúšku svad. účesu - a to dopadlo tiež dobre ba dokonca hoci nepoužíla ani toľko laku len málo - však to bolo len na skúšku - tak i vtedy mi i skúšobný účes držal .... Myslím si že si dá veľmi záležať na tvorbe účesu .... určite budeš spokojná .... :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
caute baby, neviete mi poradit nejaku dobru kadernicku v NZ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som sa bola česať v kaderníctve Rebecca. Sú v budove oproti Allianzu (pri parkovisku). Bola som spokojná. Aj to stíhali v mojom časovom limite :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?