Kaderníčka v Michalovciach

Ahojte, chcem vás poprosiť, či poznáte zo skúseností alebo z počutia dobrú kaderníčku v Michalovciach. Nie som priamo odtiaľ a v septembri tam idem na svadbu. Potrebovala by som nejakú šikovnú kaderníčku na spoločenský účes (bohužiaľ vlasy mam momentálne len po plecia, takže zázraky mi s nimi asi robiť nebudú :D) Ďakujem za každú reakciu.
Odpovedať
https://www.facebook.com/#!/pages/Kad... skus tuto , je bohovska :) nema problem s nicim, svadobny uces mi spravila za 45 minut a vydrzal do rana :)
Odpovedať
@erika290 Ďakujem za tip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@erika290 Mohla by si mi prosím poslať tel. cislo do toho kadernictva? Neviem ho na nete nájsť a číslo, kt. je uvedené na FB je asi nefunkčné. Ďakujem veľmiiiii. ;-)
Odpovedať
@erika290 Už nemusíš, našla som nakoniec na nete a už som sa aj objednala :-) Dúfam, že mi tam budú niečo vedieť vykúzliť s mojimi jemnejšími kratšími vlasmi. :-)
Odpovedať
@pistenocka tak som rada, ze som pomohla :-) Ja som ju tiez nasla iba cez net a nelutovala som, bola fakt sikovna. Ruky jej behali rychlejsie ako usta ( a to teda rozpravala dost :)Dufan, ze budes spokojna. Vela stastia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?