Kaderníčka & Líčenie v PN!!

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás neviete mi poradiť koho na účes a líčenie v Piešťanoch, prípadne v blízkom okolí?? Najlepšie kaderníčka a vizážistva v jednej osobe :) Som z PN, svadba bude tam, ale bývame v BA, takže o kaderníkoch v PN nemám vôbec prehľad. Už som na nejaké odporúčania volala do kaderníctva Charlotte, ale akurát v "moju" sobotu sú obe odcestované .. :( ĎAKUJEM za každú radu!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@zuzinaaaa Ja som hladala v okoli TN ale nic co by mi vyhovovalo. Tak nakoniec sme zajednali z BA aj ked zaplatim cestu ale aspon viem ze to bude super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja sa davam cesat mojej overenej kadernicke-na Stefanikovej. A pride ma tam nalicit aj kozmeticka-ta sidli o ulicu vedla-Pod Parovcami (penzion Astra), ak by si mala zaujem poslem kontakty do spravy. Tiez som spekulovala z Bratislavy, ale nakoniec sa mi naskytla takato moznost. Bola som na skuske licenia, velmi pekne ma nalicila. A kadernicku uz roky nemenim lebo sa nezverim len tak niekomu cudziemu. Tiez sa v Piestanoch nezdrziavam a ani svadba tam nebude :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?