Kadernicka/kamoska

baby co by ste robili na mojom mieste? neviem sa rozhodnut ci mam riesit nejaku kadernicku a kozmeticku, alebo si vyriesit kamoskukt ma vzdy crsala a malovala ked sme niekam sli ci uz svadba/ples a vzdy som bola spokojna a okolie chvalilo.. poradte dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@monikalukaseliskazuzka ak mozem odporucit, tak to kludne moze byt kamoska. ale nech je to kamoska, ktora je naozaj odbornik. je ine spravit uces a mejkap na par hodin, resp. na prilezitost, kedy az tak nevadi, ked to nebude ok. ale na svadbe ste hlavnou postavou a vsetci budu pozerat iba na vas. a z pohladu fotografa vam mozem povedat, ze sa velmi zle foti nevesta, ktorej sa rozpadava uces a mejkap nedrzi uz v kostole. ten uces musi poriadne drzat aj pocas tanecnej zabavy a mejkap musi zvladnut aj spotenu tvar. ak je kamoska "fachman", tak smelo do toho. v opacnom pripade hladat skutocnu profesionalku a nelutovat zaplatit za kvalitu. drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Z pohľadu vizážistky a hairstylistky sa úplne stotožňujem s týmto názorom nadomnou :-) vidieť, že pán je profík !
Odpovedať
Ahoj, riešila som podobný problém a vybrala som si radšej naozaj profesionálku, ktorú som mala vysnívanú už dávnejšie pred svadbou. Jasné, že kamarátka by ma nalíčila lacnejšie, ak nie úplne zadarmo, ale má proste iný štýl líčenia, ako sa mne páči, tak som sa zverila do rúk vizážistke, ktorá naozaj do bodky vedela splniť moju predstavu. Čiže ak sa ti páči práca kamarátky, smelo do toho, ale v opačnom prípade hľadaj inú. Nevestou budeš len raz a ako sa píše v prvom príspevku, budeš hlavnou postavou toho dňa. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?