Kaderníčka a kozmetička Vranov nad Topľou.Kam mám ísť?

Ahojte ;-) , chcem sa poradiť... aj keď mám do svadby ešte niekoľko mesiacov, rozmýšľam o objednaní sa u kaderníčky a kozmetičky... neviem si ani predstaviť ako to v deň "D" rozvrhnúť. A hlavne kam mám ísť. Vranovčanky poraďte :-) Mohlo by to byť tak nejako - kaderníčka 7:00, kozmetička 8:30, fotenie 9:30 a potom obliekanie a ďalšie???!!! =-) Netuším, či sa tak môžem objednať, či budem stíhať a taaak... Inak nejaký pekný účes pre tmavo-hnedé dlhé vlasy? Juuuuuj, mám taký stres a to ešte relatívne ďaleko do svadby :-D
Odpovedať
Ahoj, no to zalezi hlavne od casu sobasa a aj od toho ci si priamo z mesta alebo musis dochadzat. Aj ked si myslim, ze o 07:00 je skoro.
Odpovedať
Ahoj, ja som sa objednavala v kadernictve New Style- u Janky- chodim k nej uy dlhsie a som velmi spokojna. objednala som sa na 8mu (najskor co to slo:))..A povedali mi,ze kozmeticku si nemam dat skor ako za 2 a pol hodiny..Inak doporucuju skusku ucesu asi mesiac pred svadbou,ale neviem ci to budem stihat, nezijem vo VT..A este planujem aj melir,ak to pojde,tak par dni pred tym..Uces mam vo svojom blogu- skusila som si ho na kamaratkinej svadbe..Kozmeticku este nemam objednanu, mama mi doma zhana nejake tipy (ak by si nejake mala,budem rada..), lebo som z VT uz dlhsie prec..Na fotenie asi pojdeme hned potom- fotograf sa podla toho co pisal prisposobi nasmu rozvrhu, tak aby sme vsetko stihali, fotit sa chceme vonku pred sobasom.. Sobas by sme si chceli dohodnut na 15.30 ..
Odpovedať
Ahoj, čo sa týka vranovských kaderníčiek, tak si myslím, že nič moc. Ani jedna mi nevyhovuje. Ja som objednaná u kaderníčky v Michalovciach, mám s ňou dohodu, že príde ku mne domov, nakoľko bude česať aj moje sestry, atď. Aj kozmetičku mám z MI, ktorá taktiež príde. Dá sa s každým dohodnúť, len treba chcieť. Ja mám tiež tmavo-hnedé dlhé vlasy a volím vypnuté vlasy. Podľa mňa má mať nevesta vlasy vypnuté hore s pekným závojom a na našu farbu vlasov to aj veľmi sekne... :-) Kedy máš svadbu?
Odpovedať
@kere18518 Ahoj, svadbu mám 22. októbra. Chcem sa opýtať, nie je to potom predražené? Myslím keď dôjdu do VT. Informovala si sa o cene? Inak je to veľmi zaujímavé a myslím, že v dnešnej dobe aj pochopiteľné, že za klientom dôjdu až domov. No vidíš - a ja, keďže mám dlhé husté brčkavé vlasy, som skôr uvažovala nad takým princezničkovým účesom - vlasy vypnuté, ale len tak zvrchu a tiež závoj... :-) A Ty máš kedy svadbu, vidím, že tiež v októbri :-D
Odpovedať
@bubblinkka Ahoj, u Janky som zopár-krát bola a aj som o nej uvažovala... aj nedávno ma česala na ples a bola som spokojná. U mňa - aj keď máme sobáš na 15.00 všetko začne určite skôr - niekedy o 13.00 - všetci sa stretneme v sále, kde bude odpytovanie a družbovský a ešte predtým musíme stihnúť fotenie. Preto neviem, ako to načasovať. Kozmetičky veľmi nepoznám, lebo nechodím nikam, ale určite budem pomaly zisťovať, tak Ti posuniem info :-)
Odpovedať
ahojte nevesty, tak ja sa stale chodim cesat k mojej uzasnej kamoske katke, ktora chodi cesat nevesty do salonu M, co je v komunali na druhom poschodi. tam ma jej sestra salon, kde robi nechty, visaz aj ucesy, aj poziciava spolocenske a svadobne saty. takze ak pojdete tam, myslim ze budete velmi spokojne. na uces sa mozete spytat na katku.
Odpovedať
Profilova fotka
@smile_katka84 Ahoj. Pocuj, urcite si daj viac ako hodinu a pol casu na cesanie! A podla mna aj viac ako hodinu na malovanie... Vies, zakon schvalnosti plati a urcite sa nieco skomplikuje - potrebujes mat na vsetko casove rezervy!Radsej maj chvilu naviac na vypitie kavy, ako by si nemala stihat prilis rychly program. A ver mi, ze aj ked sa ti bude zdat, ze mas na vsetko kopu casu, aj tak tu kavu velmi v klude stihat nebudes... Napriklad ja som mala kadernicku tusim na 8.00, hned po nej aj kozmeticku, myslela som, ze tak max. o 11.00 som doma, ale prisla som o 12.00. 4 hodiny! Tyzden pred svadbou som vyskusala svadobny uces a vsetko klaplo hladko, ale v den D sa mi zrazu zle natocili vlasy, bolo treba ich skoro cele prekulmovat a uz sa to viezlo... Daj si radsej viac casu na vsetko.
Odpovedať
@ena1903 : a mozem sa opytat kto ti robil make-up, prip. ci mi mozes poslat kontakt do IP? + nevies ci nalepuju aj umele trsy ?(rozmyslala som ,ze by som ich vyskusala..)dakujem :)
Odpovedať
@ena1903 ahoj, no veď práve - vtedy sa určite niečo vyskytne. Inak, kde si sa bola česať a maľovať - ak to nie je tajomstvom :-) a ďakujem sa upozornenie ;-)
Odpovedať
@smile_katka84 nie je to predražené, nakoľko si cestu neplatia, lebo sa po nich pôjde...je to aj pre nás lepšie, že nemusíme čakať na seba, ale sme doma, tak sa môžme venovať aj iným veciam...ja má svadbu 8. októbra...kde budeš mať svadbu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubblinkka Make-up mi robila jedna holka, ktora sa vizazistike venuje len tak popri inej praci, ale je podla mna sikovna. Zvykne malovat v kadernictve v Cemernom, dochadza tam cez vikendy z Kosic, kde cez tyzden byva a pracuje. Vola sa Zuzana a vybrala som si ju, lebo som raz videla, ako od nej jedno dievca odchadzalo nadherne a veeelmi jemnucko namalovane a ja som tiez chcela len velmi jemny make-up. Lenze ked prislo na lamanie chleba, musela som s nou bojovat, aby to urobila naozaj slabucko, lebo ona tvrdila, ze nevesta musi byt namalovana vyraznejsie, aby to vyniklo na fotkach a videu. No nakoniec to urobila na moju zodpovednost a bola som velmi spokojna. Kontakt ti poslem do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@smile_katka84 Ahoj. Ako som uz pisala bubblinkke, malovala ma Zuzana v kadernictve v Cemernom a tam som sa aj cesala. Ten uces sa Beate vydaril presne ako som ho chcela, fakt je asi sikovna. Doniesla som jej asi 6 obrazkov podobnych ucesov a na kazdom som jej ukazala, ze paci sa mi toto, ale nepaci toto atd. a ona si to zhrnula a presne pochopila, co chcem a vyslo jej to perfektne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@smile_katka84 tak podla toho, co pises, tak trebalo by zacat s tvojimi pripravami fakt uz o siedmej :-) ... uces 2 hodinky, licenie pol hodinku az hodinku ... obliekanie pol hodinku ... fotenie 2 hodinky ... a uz mame pol jednej ;-) ... vlasy si umy uz vecer pred svadbou, aby do rana poriadne vyschli a aby sa lepsie cesal uces ... (ja som sa licila sama, tak preto som dala, ze pol hodinku)
Odpovedať
@ena1903 : podla fotike si mala make-up velmi pekny-taky akurat ani vela,ani malo, super..vopred dakujem za kontakt..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, tak ja mám super skúsenosť s Jankou - New Style.. Podľa mna je vo Vranove najlepšia :-) Česala ma už viackrát, aj jednoduché aj zložité účesy. No a správne, potrebuješ na to min 2 a pol hod. skôr to nepôjde :-D . Ja sa tiež chcem isť k nej česať na svadbu, tak dúfam že to ešte bude fungovať.. :-| Janku odporúčam, ale objednať sa treba čím skôr. :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kere18518 Ahoj, chcem sa opytat na tu kadernicku z MI. AKo sa vola, kde cese, v ktorom salone, alebo mi na nu mozes dat kontakt? Ja mam svadbu 7.7. a uz mam pocit, ze mi hori pod zadkom...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ak sa môžem zapojiť do debaty tak ja sa idem česať k Beáte do čemerného a líčiť ku Klaudii na pošte.....S tou Jankou ak teda mám dobre info tak ona odišla ale kaderníctvo asi funguje. Vo Vt si chvália aj Salon M či účes alebo líčenie.....Záleží na tom kto čo hľadá....:D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte baby, je to sice casu a acasu co ste sem naposledy pisali ale ja mam svadbu az teraz a riesim Kadernicku vo Vranove nad Toplou, vsetky kadernicky co ste tu spomenuli som uz okukala a nemozem ani na jdenu dostat kontakt.... pomohli by ste mi s kadernickou. Dakujem
Odpovedať
kto mi poradi kadernicku vo VT? Uz som z toho zufala,bola som sa pytat v AOC,tam stoji uces svadobny 30 eur........zo salonu M mam saty,tam stoji uces okolo 40 a makeup okolo 20.............bola som sa pytat aj v New Style,tam stoji uces 30 a skuska 10 eur. Ale kazdy mi hovori inak,uz ani neviem ktora kadernicka mi urobi super uces,chcem aj pricesok,pretoze chcem dlhsie vlasy...........kam mam ist? Svadbu mam 1.juna ...................poradte mi.
Odpovedať
Ahojte, mna cesla kadernicka Beatka v Cemernom, bola som velmi spokojna, je sikovna, ucesala ma super aj bez skusky. A co sa tyka licenia, bola som vo VT u Marianny Bochovej. Kedysi mala salon ako je sportova hala na prvom poschodi, ale uz sa stahovala a netusim kam. S licenim som bola tiez velmi spokojna. Co sa tyka toho casoveho planu, na kadernicku si fakt radsej nechaj aspon dve hodky, ak chces zlozitejsi uces. A licenie som mala do pol hodky, krasne, jemne, podla mojich predstav :) Maximalna spokojnost s oboma kockami :) Vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ena1903 ahoj,posles mi kontakt?
Odpovedať
Profilova fotka
No koho? Kadernicku ci kozmeticku?
Odpovedať
Profilova fotka
@three Ups, to patrilo tebe. Na kadernicku ci kozmeticku?
Odpovedať
Profilova fotka
@ena1903 ahoj :) pokial si bola spokojna s oboma, tak mozes na obidve. Kozmeticka prisla priamo do salonu? Mne staci nejake jemne licenie, co by vydrzalo. diiik
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte baby, viete mi dat kontakt na kadernictvo New STyle (jana buberova) resp. ci to kadernictvo este funguje. dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@ena1903 pls posli mi cislo na beatu v cemernom.zuzana este lici?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?