Holky prosim poradte farba plus uces

Ahojte prosim vas poradte mi co by som si mala zvolit k mojmu typu tvare ked uz ta sa neda vymenit:) mam baculatu tvar a neviem ci by som si to mala dat rozputene dozadu alebo natocene do boku. rozmyslam aj nad zmenou farby teraz mam taku zlatohnedu myslite ze keby dam o nieco tmavsiu opticky by mi zuzilo tvar alebo vobec?alebo by to pridalo na veku som dost nerozhodna moc mi to pomoze dakuujem
Odpovedať
si pekná a nemáš žiadnu bacuľatú tvár aj farba je ok ale poraď sa s dobrou kaderníčkou len čo by bolo lepšie
Odpovedať
@mischels sa nepodcenuj :-) si velmi pekna baba! Ja by som farbu nemenila,a uz vobec nie,ak je to tvoja prirodzena.. Dobra kadernicka ti poradi, aky uces,zalezi aj od siat.. Ale napriklad cestickou nabok a vlasy s cesane do zadu, do nizkeho drdola,tym nepokazis nic :-) do neho zastoknut kvietok, k tomu dymove licenie, vyrazne oci a jemny ruz na pery! Normalne si ta viem predstavit! Isto by som si nedavala vlny :-( to mi akosi nejde ku tebe.. Treba vyskusat!
Odpovedať
dakujem ste zlate....no hej je to moja farba som len chcela ci nedat nejaku coko....no sak budem musiet nieco vymysliet sak kazda chceme byt v den d pekna :))) ....heh sranda inak bo ja som bola povodne kucerava len sa mi neja vlasy vyrovnali :)
Odpovedať
d
Odpovedať
tiež si myslím, že farbu netreba meniť :) možno ak by si veľmi chcela tak určite ten farebný šampón, ktorý vlasy oživí (postupne sa vymyje, nie farbu, ktorá by ti zbytočne odrastala), ohľadne účesu bude asi fakt najlepšie vyskúšať viac vecí, dobrá kaderníčka isto poradí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?