Hľadám kaderníčku a kozmeničku v Žiari na Hronom

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú šikovnú kaderníčku v ZH? Ideálne ak by ma vedela učesať aj namaľovať :-) . Ďakujem!
Odpovedať
@zabinkalenka ahoj v ZH neviem, ale v Kremnici je salon energy.......vraj sú šikovné tie baby....tak skús....ja idem asi o dva mesiace na skúšku, tak verím, že ma veeeeeeľmi milo potešia.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@zabinkalenka Najšikovnejšia je predsa tá moja kaderníčka - Mirka H. :-D Ale vizážistiku nerobí. Na to je dobrá Zuzka u Maťky Detkovej x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@zuzanasss ahoj. Chcem sa Ťa opýtať, bola si spokojná v tej Kremnici? Tiež niekoho hľadám a dúfam, že niekoho dobrého nájdem... @petkave ahoj. určite je dobrá tá Zuzka? Stojí to za to? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 Zuzka mi párkrát robila čistenie pleti, ale líčiť som sa dala k nej až na svadbu. Nemala som čas na nejaké skúšky, takže sme šli vo svadobný deň naostro s tým, že ak to bude veľmi zlé, tak sa doma odlíčim a premaľujem po svojom. Ale vyšlo to perfektne. Bola som spokojná a od viacerých žien som počula na ňu dobré hodnotenia. Platila som cca. 12 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 pridávam foto Zuzkinej "tvorby" + to, ako nalíčila mňa, si môžeš pozrieť u mňa v albume.
Odpovedať
@petkave Ďakujem veľmi pekne za radu. Pozerala som si album- krásna nevesta :) líčenie bolo vcelku jemné, ale o to viac sa mi páči.Nechcem nič výrazné, skôr niečo jemnejšie. Určite sa pôjdem opýtať, cena sa mi tiež pozdáva. Ešte raz ďakujem :)
Odpovedať
odporucam Zuzanu Remenikovu- Salon Luxury Glamour Hliník nad Hronom. Krásne ma namaľovala aj učesala :) 100% spokojnosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 ďakujem za pochvalu. Ja som mala "dennú" a miniatúrnu svadbu, takže líčenie som mala prispôsobené hlavne na fotenie a na deň, teda žiadne umelé riasy a prehnané linky, ktoré sa používajú na noc. O 22.30 sa svadba v podstate skončila, starší poodchádzali domov a my mladší sme pokračovali na diskotéke. A líčenie v pohode vydržalo celú noc. x-)
Odpovedať
@zabinkalenka Ahoj. Ešte som o nej nepočula, ale za vyskúšanie to stojí. Koľko cca vyjde líčenie a koľko česanie? Ďakujem @petkave Mne osobne sa viac páči jemné líčenie, ale uvidím čo vymyslím na svadbu. Občas chcem niečo jednoduché a jemné, občas viac výraznejšie. Tento rok idem na dve svadby-asi vyskúšam oba kontakty a potom sa rozhodnem. Obom Vám ďakujem, je to teraz jednoduchšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 tak daj potom vedieť, ako si dopadla. x-)
Odpovedať
@petkave samozrejme, nezabudnem povedať moju skúsenosť. Dúfam, že budem spokojná. Už teraz sa teším, že mi niečo vychádza :) Dneska som mala stres, že je toto tak veľa a nič nestihnem.
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 želám ti, aby si bola spokojná minimálne tak, ako som bola ja. Hoci som sa išla dať líčiť s malou dušičkou, dopadlo to fakt skvele.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@suzi33 ahoj, nájdeš ju na FB, aj na stránke luxuryglamour.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?