Farbenie vlasov z tmavých na svetlé

Profilova fotka
V piatok som bola u kadernicky,mala som svoju povodnu spinavu blond a do toho melir,chcela som aby mi stiahla melir na spinavu blond.povedala som jej ze sa mi zda velmi tmava orieskova a ze tmavovlase vlasy nechcem.ze si ich nechcem uz farbit vobec...samozrejme farba chytila na tmavo hnedo az do cierna na melire je nieco medzi rysavou a zelenou pri korienkoch cisto rysava. Chcem sa spytat ci sa uz niekto stretol ze vam kadernicka dodrbala vlasy a co ste pak robili.ja uz mam vybavenu novu kocku ale musim ist az za mesiac inak mi odpali vlasy ze nejake 3x zosvetlenie na spinavu blond mi bude musiet robit. ci niekomu sa nieco stalo podobne z tmavej ze ste chceli svetlejsiu farbu alebo pytali nahradu skody od kadernicky.lebo dalsie 3farbenia ma vyjdu pri najmensom 60e a 50x ospravedlnenie od moejj ex kadernicky ku ktorej som chodila 4 roky stale a bola super mi nepomoze..
Odpovedať
ahojte, ako tak citam, tak nie vzdy kadernicka nam urobi vlasy podla predtav!! , ked si doma pokazime vlasy, tak nas to stve, ale hnevame sa akurat tak na seba, ale ked nam vlasy pokazi kadernicka, tak nas to stve duplom pretoze sme za to zaplatili velke peniaze!!keby tak existovala zlata stredna cesta a keby sme tolko nevymyslali haha ja som si dala na vlasy melir, vlasy mi zhoreli!! vycesala som velke guce z vlasov a ich objemnost sa zmensila o polovicu a bohu vdaka,za tu polovicu!! teraz si vlasy liecim arganinovym olejom( skvely prispavok na vlasy! a este ak keratinom, neviem ci som to spravne napisala....a niesom az tak nasvana, lebo predtym som mala divoke huste vlasy a ma stvalo ani poriadne ucesat sa nedali alebo vyzehlit, teraz chytim zehlicku a jednym smahom su rovne :))) nie vzdy je vsetko zle len zle:))) ale ked som mala po tom meliry vlasy znicene, netesila som sa veru, sok, kolko vlasov mi vypadalo =-) :-N .....a viem,, ze aj tak si pokoj nedam:))) pekny den zienky :-D 8-)
Odpovedať
galioska ten arganinovy olej je dobry na spalene akoby zgumovatele vlasy?
Odpovedať
ahojte,potrebujem radu...farbila som znamu,farba bola riadne nanesena i cas bol riadne dodrzany...ale po tyzdni sa mi znama stazovala,ze farba jej zle chytila,su vidiet sediny,mimochodom sme pouzili farbu loreal medeny odtien..tuto znacku pouziva zhruba 4roky a teraz prvy raz sa stalo,ze nechytila tak ako mala..cim to moze byt?:-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@zara7 mozno to bude zniet cudne, ale ja si farbim vlasy podla lunarneho kalendara, tam su dni, kedy je vhodne zmenit uces, ci podstrihnut vlasy a ono to ozaj ucinkuje! farba chyti uplne uzasne, mimo tych dni farba chyti divne a rychlo sa zmyva... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?