Dobré kaderníctvo v Bratislave

Ahojte ženušky, prosím poraďte mi nejakú fakt šikovnú kaderníčku... čo hlavne dokáže niečo vymyslieť bezradnému človeku, dojkáže poradiť... aj na svadbu, ale aj tak na každodenné strihanie. Ďakujéééééééééééém
Odpovedať
1
2
27
Profilova fotka
nsoci, Kadernicka Tanicka v kadernictve v Royko pasazi v BA ;-) tel. kontakt mozem poslat do IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam super kadernicku na sibirskej pri zvarackom ustave..... je to taka mlada baba.... cesala ma aj na svadbu :-D vid album :-D
Odpovedať
ja som bola nadmierne spokojna s Rene z Renelook na Peknej ceste. Nic nevnucuje, je velmi mila, kreativna a svadobny uces so zivymi kvetmi mi spravila presne taky, ako som si vysnivala, stacilo povedat, co si prajem. Mozem vrelo odporucat, maju aj stranku na internete.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam kontakt na super kadernicku + vizazistku + kozmeticku (v jednej osobe) z BA - Dlhe Diely na Beniakovej ul., vola sa Zlatka. Pripravila ma na cely nas svadobny den. Od pripravy ucesu, make up-u, svadobych siat a doplnkov. Podarilo sa jej nemozne - zbavit ma stresu. Svoj salon na sobotu pripravila brilantne. Nechybala svadobna vyzdoba a pripadny pripitok sampanskym. Mozem vrelo odporucat. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporúčam rozhodne Marcelku aktuálne zo salónu EFEKT... chodím k nej už cez tri roky a ešte ma nesklamala... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievacata, prosim nema niekto z vas skusenosti s kadernickym salonom Tony & Guy?
Odpovedať
Profilova fotka
kaska, na to aký účes ti spravia alebo ako ťa ostrihajú sú moc drahý. Keď si niekto potrpí na značke, tak to vyskúšaj. Je to všetko kvalita. Ale ja osobne som spokojná aj s "lacnejšími" Karlovka - kaderníctvo Milan. Odskúšaná kvalita. Kreatívny team :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Kaska ja si myslim ze je to dost extravagantne kadernictvo....takze aj tie ucesy mozes cakat doost hyper moderne a celkom slusne si za to aj zaplatis.... suhlasim s Barborkou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam svoju super kadernicku v pezinku, s nou som max spokojna, chodim k nej kazdy mesiac. Ale uz som na toto kadernictvo pocula chvalospevy, tak spekulujem, ze to tam pojdem vyskusat, no neviem,,,ale dakujem za vase nazory ;-)
Odpovedať
ahojte babulky, prosim vas potrebujem zohnat kadernicku, co by ma ucesala na ples, ale nech to vela nestoji, viete mi poradit? :-( dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam dobru kadernicku na sibirskej v ba
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
prosim o zaslanie kontaktov na dobre kadernictva, kde robia pekne vycesy na svadby.Dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby, aj mne by ste moc pomohli leby ste mi poslali nejake kontakty na kadernicky, zase nie prilis drahe, tak normalna cena a slusna kvalita sluzieb. vdaka.
Odpovedať
no WELLA štúdio na račianskej .... :-)
Odpovedať
Pierot v hoteli Carlton - ja tam mam kadernicku uz 5 rokov a vzdy ma dobre ostriha ;-) Aj uces na svadbu mi vymyslela :-D
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja by som vas chcela poprosit - mohli by ste mi poslat kontakt na nejaku dobru kadernicku (tiez nie velmi drahu) ? Dakujem a pekny vikend :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Salon Medea na Patronke, jatam mam kadernicku a bola som velmi spokojna so svadobny ucesom
Odpovedať
bubet ten salon je v dubravke :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Nemate pre mna nahodou nejaky aktualny a zaruceny typ na kadernicku v Bratislave? Rada by som si dala zafarbit vlasy, mozno melir a trosku ostrihat. Rada by som nejaku nie prilis drahu ale spolahlivu, ktora pouziva kvalitne farby. Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
ja mám kaderníčku v Rači... som s ňou veeeeeeeeľmi spokojná, používa Loreal, je ochotná, milá, doteraz som vždy bola s účesom spokojná, aj moja sestra cestuje 500 km preto, aby sa mohla nechať u nej ostrihať..... chodia k neja aj nejaké tie moderátorky, redaktorky, má dobré meno.... strihanie (minimálne hodinu sa vie vyhrať s vlasmi), dvojfarebný melír, masáž hlavy, maska na vlasy, vyrovnávanie vlasov, gély, tužidlá, vyšlo ma to na neskutočných 1.000,- doteraz som za to isté inde v BA platila okolo 3000,-.
Odpovedať
Aku mate prosim skusenost s kadernickami v zmysle rychlosti prace? Potrebujem vediet za kolko asi stihne urobit kadernicka svadobny uces?
Odpovedať
moja naj kadernicka je v Petrzalke, a moj svadobny uces vycarila za cca 1,25 h. myslim ze patril skor k tym komplikovanejsim... :-)
Odpovedať
ivi, mozes mi dat na nu kontakt a kde to je priblizne. Chcem nieco urobit s vlasmi a kedze vdaka zisteniu na mojej svadbe aku mam resp. som mala nezodpovednu kadernicku, tak potrebujem nejaku inu. Diky.
Odpovedať
tribitka a ivana98, napisali by si ste mi prosim kontakt na tie vase kadernicky. Rada by som sa skusila objednat. Uz mam skarede odrastene konceky. Treba s tym cim skor nieco robit. Diky.
Odpovedať
slivka, máš to v internej pošte :-)
Odpovedať
dakujem velmi pekne. dufam, ze budem tiez spokojna. Napises mi prosim este aj adresu kde v Raci sa to nachadza.
Odpovedať
máš to tam.
Odpovedať
Kocky, nemate niektora este nejake tipy? Tribitka, ta pani v Raci uz bola na tento tyzden obsadena a ja sa potrebujem surne nechat nafarbit lebo idem cez vikend na jednu akciu. Viem, ze je to uz tak na poslednu chvilu ale akosi mi to skor nevyslo. V telefone bola vsak velmi mila a kedze si s nou bola velmi spokojna, tak urcite k nej pojdem potom na buduce aj ja.
Odpovedať
tribitka mozem aj kontakt na tu pani do race??? prosim
Odpovedať
ok, slivka, to mi je ľúto. zvykne byť dosť vyťažená, ale ak ťa objedná tak máš istotu, že sa celý čas bude venovať len tebe... snáď nabudúce :-) ja sa k nej tiež zberám, tak to aby som sa už objednala..... :-D wrony, posielam kontakt cez IP...
Odpovedať
1
2
27
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?