Čo mám robiť s jemnými vlasmi?

Profilova fotka
Ahojte, kočky, chcem sa vás opýtať, aké maté vychytávky na vlasy. Mám strašne jemné vlásky, ktoré som doničila farbením, úplne hrôza. Vyskúšala som asi všetky drogériové produkty, ale žiadna sláva...
katik_f chces stylingove produkty alebo nieco na osetrenie vlasov?
Profilova fotka
asi by som ich mala najprv osetrit, nie? lebo teraz su ako slama...
Mozes si vybrat nieco z lekarne: Klorane sampony su skvele, s Vichy som bola tiez spokojna, ja som vsak mala na objem, su aj vzorky v lekarni.. Z drahsich Tigi Bead Head Moisture Maniac/Tigi Catwalk Oatmel and Honey Treatment shampoo -tuto neviem ktory je lepsi, ale vacsia spokojnost s 1. Sexed up Building tonic. Loreal Absolut Repair - najma maska je dobra. Z este drahsich Redken extreme rescue force / alebo nieco od Keraste.. Ano a prijemne ma prekavpili sampony Alcina ;-)
Profilova fotka
Alcina?
http://www.alcina.cz/art/62-vlasova-k... ja som mala zopar vzoriek z rovnakeho typu, konkretne tento http://www.alcina.cz/art/76-sampon-pr... a vlasy som mala makucke a taky lepsi pocit z nich :-) mamina spotrebovala ostatne vzorky, ked uz nevedela cim umyt vlasy, lebo mala stale lupiny- ten sampon sice na lupiny nebol, ale hned jej pomohol uz po prvom umyti o 70% lepsie, tak som jej ho kupila v normalnej velkosti.
oprava bola som kuknut v kupelni a je to tento sampon http://www.alcina.cz/art/89-sampon-pr...
Profilova fotka
mna napriklad lakaju vecicky od Wella profesionnall... tuto alcinu si objednavas cez net?
ano cez net je to jednoduchsie, Wella ma dobru radu SP rada Repair. Inak je to dost tazke najst nieco dobre, kazdemu vyhovuje nieco ine. Dost zavisi aj od typu a stavu vlasov.
katik_f: ja mam tiez znicene z farbenia a pouzivam teraz sampon a aj condicioner z L'Occitane a som strasne spokojna,maju supr sampony na suche vlasy... ;-)
www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr... www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThr...
Profilova fotka
na jemne vlasy ma aj Loreal Professionnel celu sadu, je to 5 vyrobkov - volume expand,alebo na poskodene vlasy - absolut repair, 4 vyrobky, kupis v salonoch alebo na nete - Feelunique,lookfantastic...drgerkova vlasova kozmetika nie je velmi ucinna, treba radsej zainvestovat, vyplati sa...
ja mam na jemne vlasy taku tyrkysovu sadu z Matrix
Článok sa načítava...
ahojte ja mam teraz problem ze mam velmi suche vlasy, nemate niektora skusenost co by pomohlo dat ich do normalneho stavu?
Profilova fotka
pokracujte, prosim, dalej v jednej z tem, na kt. dala link luciferova
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?