Clipy na vlasy

Ahojte. Viete mi prosím poradiť kde môžem zohnať v okolí Martina alebo Nitry clipy na vlasy? Prípadne objednať cez internet...Chcem clipy použiť na svadobný účes takže očakávam, že vlasy budem mať hustejšie a dlhšie. Už som si objednala sadu clipov z www.svetovytovar.sk a ked mi prišli tak som bola nemilo prekvapená. Vlasy mali síce dĺžku v pohode ale odtieň bol veľmi bledý (na to že som si objednala čokoládovo hnedú a prišla svetlo hnedá) a najväčší problém bol že vlasy boli veľmi riedke. Najlepšie by boli clipy zo živých vlasov ale nevadí ak budú aj umelé len aby nevyzerali moc gýčovo a neboli príliš lesklé. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, v Žiline v Maxe je obchodík s clip in vlasmi, majú živé aj umelé a z tých umelých majú veľký výber farieb takže odporúčam :-) ja som si kupila umelé, mega husté odtieň super, kvalita tiež, cena 20€.
Odpovedať
@yakina Ďakujem krásne :) pôjdem sa tam pozrieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja som si kupila clipy, zive vlasy z aliexpresu, kadernicka ich natacala, ja som ich umyvala potom a fenovala a prezili vsetko :) odporucam : https://www.aliexpress.com/item/Brazi... kupila som si 90g, mam dost jemne vlasy, takze posobia riedko a stacilo mi :)
Odpovedať
Cez ali sa da si kupit vsetko... Ak sa toho moc nebojis, co ti moze prist tak si skus objdnat z tade. Ale mozno by som skusil zajst niekam ku kadernicke, mozno take aj zapoziciavaju a vlastne kam si ides davat robit vlasy? Vies mozno aj tam by take mali a tym padom by si si nemusela poziciavat a kupovat. Lebo ja si myslim, ze oni take mat musia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?