Bezfarebná henna na vlasy

Dobry den, pocula som o pozitivnych ucinkoch henny na vlasy, avsak ked som blondynka nechcem aby mi ostalo po nich neziaduce zafarbenie(napr. do zelena).Mate nejake skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne?Vlasy mam melirovane naposledny v roku 2011 v septembri. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si dala henu raz v zivote na prirodne vlasy a bola som risava takze ja nemozem odporucit :)
Odpovedať
Ja som si dala bezfarebnu hennu na farbene blond vlasy a nic. Ziadne zafarbenie, ale na druhej strane som nepostrehla ani nejake zlepsenie kvality vlasov. Len mi vlasy vonali ako bylinky :D Ale davaj si pozor, pripravuj ju presne podla navodu, lebo staci ze das trosku menej vody, tak ti to tak zhustne, ze sa to vobec neda naniest na vlasy ;)
Odpovedať
no, ja som si hennu dávala na vlasy viackrát, tú farbiacu, ale potom som sa na to vykašlala, lebo sa to strašne zle nanášlo, bolo to ako vtierať si do vlasov piesok a strašne to smrdelo a aj tak tá farba vydržala tak týždeň a ked som si potom skúšala dávať normálnu farbu, tak mi celkom vtipne chytila... niekde ano niekde nie :-D takže si to rozmysli dobre, lebo henna vytávara na povrchu vlasu taký film, preto na ňu nechytajú chemické farby... čo som čítala, tak niektorým babám sa po henne kvalita vlasov zlepšila, ja som mala po viacerých kúrach dojem takých ťažkých vlasov... ak si chceš niečím vyživiť vlasy, tak skús teplý zábal z olivového oleja, ten pomáha zaručene ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?