Aký účes pre postupne zostrihané vlasy po plecia?

Vo fotoalbumoch máte všetky krásne účesy, ale žiaľ na dlhé vlasy. Tie moje sú teraz po plecia, do svadby veľmi nenarastú. A sú postupne zostrihané, čo je asi trošku problém... existuje dáky účes, ktorý by som mohla mať (a nemyslím rozpustené vlasy :-) )?
Odpovedať
Profilova fotka
pokial je sikovna vlasova stylistka, tak ti bude vediet urobit pekny uces aj z takych vlaskov ;-) a nemas fotku? lepsie by sa radilo ;-)
Odpovedať
Ahoj, a nerozmyslala si o clip in priceskoch? Ja, ked porovnavam tvoju fotku, tak mam kratsie vlasky ako ty, no mala som 35 cm clip in pricesky a hned to inak vyzeralo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez podobny problem, vsetky ucesy su bez ofiny, ja mam zas ofinu a vzadu tiez postupne ostrihane vlasy, ale snad este nieco dorastie
Odpovedať
Profilova fotka
pricesky jedine aja nemam velmi dobre vlasy jednu stranu kratkua druhu dlhsiu ale chcem to riest tak ze jednu si natocima druhu zopnem.
Odpovedať
ja mam presne take vlasy a mala som normalne vycesane dohora + ofina - aj ked aj tu mi chcela kadernicka zacesat, ale to som nechcela - necitila by som sa v tom dobre
Odpovedať
Ai ja som mala clipy.
Odpovedať
Profilova fotka
janie7 agala baby ja mam teda skusenosti s clipmi,nosim ich,mam doma dvoje.ale predsa sa vas opytam,nebolela vas hlava z toho,ked ste to mali na hlave od rana do rana.lebo toho sa bojim,lebo niekedy ked ich mam tak začne hlava boliet ked ich mam dlho,a ešte ked budem mat závaj.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, kratke vlasy vobec niesu problem, ja rada na mojich klientkach experimentujem cize kazdy krat odchadzaju s inym ucesom :D pre mna je to vyzva z "nicoho" urobit "nieco" ak to tak mozem povedat :DD prikladam aj nejake foto aby ste mali predstavu ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?