Aký účes na krátke vlasy?

Profilova fotka
Poradíte aký účes na krátke vlasy?chcela by som kvet do vlasom hodí sa to?
Odpovedať
ja mám krátke vlasy a na svadbu som si ich ničím nezdobila. mala som klasický účes, ako po iné dni, nakoľko sa do krátkych vlasov nehodí ani závoj, ani kvietky, ani nič... jediné, čo mi radili, dať si spraviť pramienky trblietavým gélom, ale to som nechcela.
Odpovedať
ja mam kratke vlasy, uplne kratke, az extra kratke a mala som aj zavoj a aj taku jemnu ozdobu vo vlasoch. treba ist ku kadernicke a urcite vam poradi. vlasy maju pasovat k satam. vlasy som mala spravene super. je to uz 10 rokov, ale dnes to mate este lepsie, lebo je na trhu omnoho viac ozdob, ako bolo vtedy. a urcite neplati to, ze do kratkych vlasov sa ozdoby nehodia. nesuhlasim s tym. a to som nemala ziadny princeznovsky "look", ale jednoduchy.
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa1826 ahoj, ja mam vlasy tak pod usi... planujem ich nechat este teda trosku naraz, no moc mi zase nestihnu, kedze sa vydavam v maji, ale kadernicka mi navrhla ze mi nadstavi na ten den vlasy, teda nejak mi asi pripne vlasy a spravi z toho uces... lebo by som chcela mat dlhe a take na pol rozpustene... samozrejme ze tie pramene si musim kupit no ona mi ich potom preda
Odpovedať
Profilova fotka
@kirriana akolko ta to bude stat ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?