Aký účes k týmto šatám?

Baby, aký účes by ste volili k týmto šatám? Ja osobne som chcela niečo vypnuté ale tým že mám prázdny dekolt, rozmýšľam, či viac sa nehodí niečo rozpustené. Kľudne posielajte fotky účesov :)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to uplne jedno.......aj dohora ti pojde alebo dozadu daky drdol alebo nieco nacuchrane a aj nieco rozpustene pripadne natocene, ten dekolt je vyhoda, nic tam nebude vadit, miesta mas kopec ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že by se hodilo něco podobného, vlasy nejsou v drdolu, jsou učesané a zároveň zasahují do dekoltu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@viktoriab vhodny uces treba uricte vybrat podla typu tvare a kvality vlasov. ked mas jemne rovne vlasy podla mna zbytocne si budes davat prilis komplikovany uces, ktory ti nevydrzi, ked mas krasne dlhe vlasy podla mna zbytocne ich budes davat do drdolu, pretoze je ich skoda skryvat...Z fotky je tak trosku vidiet, ze a mas dlhsie blond vlasky, ja by som ich mozno jemne natocila a jemne vzadu zopla...taky jednoduchy romanticky look :)
Odpovedať
Podla siat by som volila na vrchu hlavy nieco zaujímave a postupne smerom dolu ako budú vlasy spustené v "cope" jednu velku jednoduchú loknu - jemne spiralovo zatocené vlasy, najlepsie do tej strany, ako ide spodok siat. "cop" môže byt kludne v strede alebo podla dĺzky moze byt jemne posunuty do jednej strany, podobne ako 5 - 6 obr zvrchu ( brunetka a plavovlaska) Hlavne aby sa nevesta citila s ucesom pohodlne. :-)
Odpovedať
saty su velmi pekne, krasne... ja osobne by som k tymto satam dala uz iba nieco jednoduche. nejaky taky pekny romanticky uces, jemne vlny, trosku zopnute .
Odpovedať
@dejkana @kasiaa @dzuly9941 svadbu sme mali minuleho roku :-) ale nakoniec som zvolila takyto uces, plus zavoj...vyzeralo to super :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?