Ako zosvetliť tmavohnedé vlasy?

Ahojte...farbim si vlasy bezamoniakovymi farbami Loreal Casting..ale postupne mi vzdy stmavnu aj ked si nedavam tmavu..chcela by som ich znova svetlejsie o odtien alebo dva..ako to spravit? Klasicka farba z drogerky( ale uz nie ta bezamoniakova) kebyze si vyberem odtien aky chcem by mi nepomohla? Alebo len zas stmavi popripade nic to nespravi ...vdaka :)
Odpovedať
daj si to spravit u kadernicky neexperimentuj doma sama s tymto
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 andrejka ma pravdu, taketo experimenty sa nerobia doma, moze to zle dopadnut a u kadernicky to nebude velmi drahe..
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 ja som to tiež pred svadbou riešila, chcela som sa zbaviť čiernej. Ale nik mi neodporučal to robiť doma. Nakoniec som zainvestovala do kaderničky a nelutujem, mam ich teraz hnede. Len si vyberaj kadernictvo ktoré odfarbuje OLAPLEXom, nie obyčajným melírom/ peroxidom. Olaplex je menej agresívny a nezničí ti vlasy tak ako peroxid. Myslím že cena odfarbovania sa pohybuje okolo 50-100€ zaleží od kraja a dlžky vlasov :-) . určite ale neodporúčam odfarbovať sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rita786 presne tako ako napisala andrejka, radsej s tym chod ku kadernicke a ona nech ti uz potom poradi aku farbu si mas davat na vlasy aby si ich mala svetlejsie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?