Ako zosúladiť kaderníčku s vizážistkou?

Ahojte, chcem sa spýtať ako sa objednavate u kadernicky a vizazistky? Myslím tým či máte vybratý taký salón kde je kaderníctvo a kozmetika v jednej budove, že len sa presuniete s hotovym učesom vedľa ku kozmetičke alebo máte kozmetičku celkom inde ako kaderníčku? Ako je to najlepšie? Lebo hľadám nejakú kaderníčku a vizažistku v Spišskej Novej Vsi kde by to bolo spojene ale neviem kde tak robia. Poraďte mi prosím. Vďaka.
Odpovedať
Ja som šla dnes za kaderníčkou sa dohodnúť, že čo a ako, a ona že a nechcela by si aj makeup od kolegyne? (nemajú napísané, že robia, len nechty a účes) a tak sme sa pobavili a dohodli, čiže si ma oni rozdelia ako budu potrebovat...
Odpovedať
Profilova fotka
@ssabrinna Tak to aj vacsinou byva... vacsinou ma jedna profesia kamosky v dalsej a potom je to naj spravit na jednom mieste. Usetri to velmi vela casu a toho verte mi v svadobny den moc nieje aj ked vstanete o 6. rano.
Odpovedať
Ahoj, za mnou prisla kadernicka aj vizazistka priamo na miesto konania svadby. No poznam aj takych ktori su 2v1 :-) cize v podstate platis jednej osobe.
Odpovedať
No ved ja to tak tiez chcem zosuladit aby som nelietala hore dole, lenze musim najst v SNV nejake take studio spojene kadernictvo s kozmetikou. Neviete mi nahodou poradit nejake??
Odpovedať
myslim, ze ochotna vizazistka za tebou pride aj domov alebo do kadernictva...a ak by si sa aj ty mala presuvat medzi nimi, nic to nie je...sofera snad budes mat k dispozicii, nie?
Odpovedať
a co sa najprv robi makeup ci vlasy?
Odpovedať
@janka_k najskor vlasy potom makeup :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ssabrinna Dobra rada, vyziadaj si dochvilnost. Celkom casto sa stava, ze zakaznicka caka rano na kadernicke sluzby a sklz sa taha az do obradu co neprispieva na pohode nikomu a velakrat si to odnesu svadobne fotky tym, ze nieje tolko casu na fotenie, ako bolo predpokladane. :( Co je dost na skodu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?