Aká je cena za svadobný účes a líčenie?

Profilova fotka
ahojte, viete mi napisat, kolko asi vyjde svadobny uces + licenie? nemam ani sajnu....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
cca 40 eur spolu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fakt???? super, lebo uz som nasla aj take, ze 95 - 100 eciek....okres trencin :((
Odpovedať
Profilova fotka
@evinqa22 tak aj u nas su kadernicky, co vezmu len za uces 90 eur (sice skor vynimocne)-ale tolko by som nedala, ked to iste mozem mat za 30 eur :-) aj so skuskou a navyse u overenej kadernicky. Lacnejsie treba asi dlhsie hladat.
Odpovedať
@evinqa22 asi velmi zalezi kde a u koho :) ja sa cesem sama (budem mat specificky uces - japonsky, to by mi tu nikto nespravil) a lici ma fotografka a tam sme o cene zatial nehovorili. Ale pozerala som si ceny licenia na par strankach, a samotne svadobne licenie bolo vacsinou okolo 50 eur. Ma to opodstatnenie, ked sa s tym musia viacej hrat a pouzit kvalitny material, aby make-up vydrzal celu dobu (navyse nalicit na svadbu vraj trva okolo 45 min. az hodinu, co je vela casu a aj ten musis vizazistke zaplatit). Ale toto som pozerala v BA, niekde inde si viem predstavit, ze ceny musia byt nizsie. Ceny za svadobne ucesy netusim. Myslim, ze tie budu velmi rozne, lebo celkovo kadernici mavaju velmi rozne ceny. Takze sa urcite da najst lacnejsie, verim ze aj v dobrej kvalite.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Mna bude stat skuska ucesu 10 € a samotny uces v sobotu 20 €. Ozdoby do vlasov a potrebne sponky (ak nebudem mat dostatok svojich) mi kadernicka pozicia na zalohu (Kysucké Nové Mesto). Licenie som sa este neinformovala.
Odpovedať
licenie 30e, uces zadarmo (sestra kadernice) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem aj na skusku licenia a ucesu a dokopy ma to bude stat 150-200e (v BA).
Odpovedať
zhruba 150e, okres Pezinok (účes+líčenie)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala líčenie 11Eur+ 9 eur skúška a účes bol 25 Eur, Senica
Odpovedať
baby a to ste ochotne dat tolke prachy?? sak to su nehorazne peniaze ze 150-200! sice asi ten juh smer BA je ozaj drahy..ja budem mat licenie za 12e a uces cca 15e.a to mi spravy kadernicka taky,aky som videla u Daniely clinic.jedna znama kadernicka z KE,bola u nej na skoleni..ale hold my sme okres MT,je to o kus dalej,ja viem
Odpovedať
Ja som mala licenie - skuska aj naostro dokopy za 10 eur. A cesanie som mala za 12 eur - dve skusky a naostro. Cca 50 km od ba, kozmeticka aj kadernicka boli sice "dedinske", ale chodim k nim pravidelne a mala som overene. Tak som nepytala vyssiu cenu ked povedali kolko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
10 euro líčenie ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
18 eur licenie a uces este neviem, ja som z ruzomberka
Odpovedať
zavisi odkial si a koho si na vizas vyberies, aj za 20 eur aj za 150 eur sa da nalicit :)
Odpovedať
Ako pise nostress. Zavisi to aj od regionu a toho, ake ma ten clovek skusenosti a meno, pripadne v akom salone robi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak ja som dnes za skusku ucesu a makeupu vyhodila 80 eur. A pisem doslova vyhodila, pretoze uplne sklamanie, potvrdilo sa mi, ze ak ma zena prax v liceni seba samej, najlepsie vie, co jej pristane a cudzi clovek to skratka nevystihne. Pridali mi tak 5 rokov navyse. Vlasy si takisto lepsie upravim sama. Asi sa pytate, preco som vobec isla na nejaku skusku. Asi preto, lebo som verila, ze ak sa clovek pripravuje na svadbu, ucesu ho a nalicia tak, ze uces znesie kadeco, licenie takisto a bude vyzerat skvelo nech sa deje cokolvek. Ale ked mi vizazistka na moju mastnu plet bez akehokolvek podkladu napatlala makeup a kadernicka na moje jemne vlasy skonstatovala, ze tam vela laku netreba.... Viac mi nebolo treba. Snad teda budete mat lepsie skusenosti ako ja.
Odpovedať
@miruskahulci babenka, kde Ťa budú česať a maľovať v MT??? a čo foto a šaty a....???
Odpovedať
no cesat ma bude jedna baba vo vrutkach,tam pri SAME hned vedla vo dvore ona sídli a malovat ma bude zase dalsia v Priekope,na ulici Lipovej..nejaka tusim Krizkova,alebo Krizikova,uz neviem.. satocky mam z EBAY, som si z CIny objednala vies..a fotit ma bude byvala spoluziacka zo skoly..ma to ako hobby ale je aj na FB ako PHOTO BY TATIANA..
Odpovedať
@juljul a to kde si bola?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@miruskahulci ahoj prosim ta ako si bola spokojna s ucesom a licenim? tiez zhanam zatial len info o niekom sikovnom a nie predrazenom.
Odpovedať
ahoj zoy, s ucesom som bola velmi spokojna,kazdy chvalil:) bola som vo Vrutkach u Helenky Dutkovej,priestory ma hned vedla CBA potravin,v tom dvore,tam vzadu..a licenie tiez dobre..i ked mozno by som aj inak zvolila licenie,ale bolo pekne..nebola som na skuske,tak zvolila podla farieb kvetov :)
Odpovedať
@miruskahulci a mozem sa spytat na ceny?a ako si bola spikojna s fotografkou?
Odpovedať
Mna bude stat 140 uces+licenie aj so skuskou, bola to bezna cena, co som oslovila viacere kadernicky+vizazistky v jednom. Na skusku aj na ostro pride ku nam domov... a som z BA :)
Odpovedať
@zoy3 no za uces som platila 15eur a licenie tusim 12eur+3eura za vytrhanie obocia...mna fotila moja byvala spoluziacka zo strednej,ja som bola spokojna..fotili sme sa v parku v stiavnicke..skoda ze je to teraz zatvorene..ale urcite je dost inych peknych miest..ak by sme sa stretli,mohla by som ti ukazat foto na usb alebo tak nejako..
Odpovedať
@zoy3 a co sa tyka ucesu mozem ti poslat fotky,asi ako vyzeral..ale bola som milo prekvapena,ako super mi ho ucesala a vydrzal mi az do rana..ale je jasne,ze pouzila vela laku,to asi pri kazdom ucese je tak.no nie? :D
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa bude stáť účes 30 € a líčenie 15 €...ja som z Prievidze
Odpovedať
@katka2505 ahoj, môžem sa spýtať kto ťa bude česať a ličiť? Máme svadbu v auguste a stále neviem nikoho zohnať.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Česať ma bude pani Dadíková..salón má na Zapotôčkoch v jednosmerkách..česala ma už viackrát na plesy alebo keď sme šli na svadby a vždy som bola spokojná..a líčiť sa idem dať do Salónu Visage Art..sú na Žabníku oproti Lídlu..líčia tam nejakou novou metódou..
Odpovedať
Profilova fotka
@dafu ak chceš, môžem ti poslať aj kontakt
Odpovedať
ja mam na BA skvelu cenu :) make up- skuska 15,- + na ostro 15,- vlasy - 50,-
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?